bowmore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 καλημερα!! κατεβαζω καποια προγραμματα και μου εχουν μορφη NERO . στον υπολογιστη εχω το NERO 11, αλλα αυτο που κολλαει? πρεπει να κατεβασω και κανενα αλλο ποργραμματακι?? καλημερα!! κατεβαζω καποια προγραμματα και μου εχουν μορφη NERO . στον υπολογιστη εχω το NERO 11, αλλα αυτο που κολλαει? πρεπει να κατεβασω και κανενα αλλο ποργραμματακι?? αρχειο iso δηλαδη!
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Απλά το nero συσχετίζεται με τα iso αν θες να ανοίγουν με άλλο πρόγραμμα μπορείς να το ρυθμίσεις. Π.χ. στα win7 Πίνακα Ελέγχου->Προεπιλεγμένα προγράμματα->Συσχετιστε εvαv τυπo αρχειoυ η εvα πρωτoκoλλo με εvα συγκεκριμεvo πρoγραμμα
bowmore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 για παραδειγμα κατεβασα τα ubuntu για το νετμπουκ και μου το εχει σε μορφη νερο. κατεβασα ενα αλλο προγραμμα και παλι το ιδιο. με πιο προγραμμα να το κανω! δεν πολυ καταλαβαινω τι λεσ!! σορρυ αλλα τωρα πηρα desktop και τωρα αρχισα να μαθαινω τον κοσμο του pc!
z4rx07 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Τα αρχεία ISO που κατεβάζεις είναι μια εικόνα δίσκου. Το nero ανοίγει τέτοια αρχεία για αυτό έβλεπες πανω τους το εικονίδιο του nero. Αν το απεγκαταστησεις τλειως το nero και εγκαταστησεις το poweriso πάλι θα παρουν το εικονιδιο του poςeriso αφου και αυτο τα ανοιγει. Δεν ειναι προβλημα να σε ανυσηχεί αυτό. Είναι φυσιολογικό δηλαδή. Αν θες να τρεξεις τα αρχεία αυτά, φορτώνεις το iso με κάποια από τα προαναφερθεν προγράμματα.
bowmore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 αυτο ειναι το προβλημα μου! οταν τα ανοιγω, για παραδειγμα και θελω να δω μεσα τα αρχεια μου ανοιγει το ΝΕΡΟ και με τρελενει! κατεβασα και το magiciso αλλα το ιδιο πραγμα πρεπει να ειναι με αυτα που μου λεσ! πως ομως το ανοιγω το αρχειο?με ποιο προγραμμα?
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Τα iso είναι cd/dvd σε μορφή αρχείου αν θες να τα δεις σαν τέτοια κατέβασε το deamontools,θα σου βγάλει νέα συσκευή στο Ο Υπολογιστής μου που εκεί θα μπαίνουν τα iso. Μπορείς και να τα «αποσυμπιέσεις» με π.χ. το 7zip και να το έχεις σαν φακέλους αλλά δεν προτείνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα