theef Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Γεία σας παιδιά... Αγόρασα πρόσφατα ένα καλώδιο VGA-->HDMI Συνδέω το VGA στο PC και το HDMI στην TV... Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να δω εικόνα? Προσπάθησα αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να εξαφανιστεί η εικόνα από την οθόνη του PC ενώ δεν είχε φτιάξει την TV και τελικά ψιλοέχασα το PC αλλά το εφτιάξα με επαναφορά από DVD των windows 7... Τι να κάνω?
TheELF Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Ποιο καλώδιο πήρες; Κανονικά για αυτήν την δουλειά χρειάζεσαι μετατροπέα από αναλογικό(vga) σε ψηφιακό(hdmi) για να δουλέψει,ενώ αυτά τα καλώδια είναι απλά καλώδια.
theef Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) με ενα vga --> vga καλωδιο μπορω να δω 3d στην Tv? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2012 από poulinos
Lost1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 me ena vga --> vga kalodio mporw na dw 3d sthn tv? οχι ...
theef Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Έχω αυτό το καλώδιο και τι ρυθμίσεις θα χρειαστώ σε pc και tv για να βλέπω ταινίες στην tV?
JIMBOAthens Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Έχω αυτό το καλώδιο και τι ρυθμίσεις θα χρειαστώ σε pc και tv για να βλέπω ταινίες στην tV? Θεωρώ απίθανο να δουλεύει αυτό το καλώδιο...
petermeli Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Φιλαράκι, αν κατάλαβα καλά, από το site που το πήρες λέει ότι μετατρέπει το HDMI σε VGA αυτό το καλώδιο ενώ εσύ συνδέεις το αντίθετο και μάλιστα τονίζει ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μην δουλέψει καθόλου. Δεν μπορείς να μετατρέψεις το αναλογικό (VGA) σε ψηφιακό (HDMI) με ένα απλό καλώδιο. Η γνώμη μου είναι στην τελική να πάρεις μια φτηνή κάρτα γραφικών με έξοδο HDMI όπως αυτή http://www.makper.gr/tiki-index.php?page=1V2GNW-GT210/1459 και κάνει γύρω στα 40,00 euros που είναι πολύ καλή για τα λεφτά της !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα