Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ο επεξεργαστης μου ειναι ο zambezi ο εξαπιρινος η θερμοκρασια του ειναι 11-12 βαθμους το παρα πολυ. ειναι κακο αυτο ? μηπως να κατευασω λιγο τις στροφες του ανεμηστηρα ?

Δημοσ.

παιδια ο επεξεργαστης μου ειναι ο zambezi ο εξαπιρινος η θερμοκρασια του ειναι 11-12 βαθμους το παρα πολυ. ειναι κακο αυτο ? μηπως να κατευασω λιγο τις στροφες του ανεμηστηρα ?

Οσο πιο λιγο τοσο το καλυτερο οσο αφορα τις θερμοκρασιες τωρα αν κανει σαν super puma ο ηχος απο το ανεμηστιρι της μητρικης ριξε ενα κατευασμα στοφων ετσι και αλλιως 11-12 βαθμοι και φανταζομαι σε indle ειναι παρα πολυ καλα

Δημοσ.

δηλαδη εχεις τον FX-6100 ? (ειναι και το μοναδικι εξαπυρηνο μοντελο για την ωρα)

11-12 βαθμους? ειναι πραγματικη μετρηση της θερμοκρασιας?

κατεβασε hwmonitor να δεις ποια ειναι η θερμοκρασια των πυρηνων:

http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

Δημοσ.

Μάλλον δεν θα κάνεις καλή μέτρηση θερμοκρασιών. Κάνε αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω (hwmonitor) και ανεβασε screenshot/πές μας θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Δεν είναι κακή τέτοια θερμοκρασία. Ίσα-ίσα θα ήταν επιθυμητή, ΑΝ ίσχυε.

Oι Zambezi έχουν ιστορικό λανθασμένων ενδείξεων θερμοκρασίας βλέπεις.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι ορισμένοι FX δείχνουν λάθος θερμοκρασία, κάνω λάθος?

6 πυρήνες με αέρα και vid(1.3x) και 12 βαθμούς ? Κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.
θερμοκρασιες οριστε παιδια.. και με αυτο το προγραμα εξακολουθει να δινει λαθος στοιχεια ? αν ναι πως μπορω να το διορθωσω παντως και το κουτι γυρω γυρω ειναι παγωμενο
Δημοσ.

Η TMPIN0 ειναι η θερμοκρασια του επεξεργαστη και η TMPIN1 της μητρικης

Την TMPIN2 την αγνοεις, ειναι λαθος ενδειξη

Ποιο κατω το προγραμμα δειχνει τις θερμοκρασιες των πυρηνων (core0, core1, core2 κλπ.), και αυτες σε ενδιαφερουν περισσοτερο.

Δημοσ.

Το πιο λογικό είναι να κοιτάξεις στο Bios. ;) Αν και πιστεύω πως με 1,44v που έχει ο επεξεργαστής σου θα είναι πολύ υψηλότερη θερμοκρασία .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...