chrisv. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα και πάλι.Ζητώ συγγνώμη για το τελευταίο μου πόστ.Ζητούσα μπαταρίες για flash,& δοκίμασα κάποιες που μου είχατε προτείνει.Τότε ήταν για flash τώρα όμως για μια mirrorless camera.Άρα θέλω να έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ μεγαλύτερο χρόνο ζωής.Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος,κάποιες συγκεκριμένες και είναι ευχαριστημένος?Ευχαρίστω πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Τι μπαταρίες παίρνει AA; Αν ναι, για μένα η καλύτερη μάρκα στην αγορά είναι οι eneloop της Sanyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Τι μπαταρίες παίρνει AA; Αν ναι, για μένα η καλύτερη μάρκα στην αγορά είναι οι eneloop της Sanyo Ναι φίλε.Παίρνει 4 ΑΑ.Τις eneloop τις έχει έναν γνωστός μου για το flash και είναι ευχαριστημένος.Αλλά σκέφτομαι οτι άλλη κατανάλωση στο flash και άλλη σε μια φωτογραφική μηχνανή.Επίσης ψάχνω να κοιτάξω και έναν καλό φορτιστή.Αν έχεις κάποιος καμιά ιδέα,είναι πάντα ευπρόσδεκτη!Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 οι eneloop είναι οι πιό γνωστές και ανάμεσα στις καλύτερες. εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ sony recycle και καποιες panasonic lsd από τις οποίες είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος. για φορτιστές maha mh-c9000 ή lacrosse , technoline accupower bc-700 ,bc-1000 (αν τον βρεις και δε σε ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Όχι δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση.Εξάλλου σε ένα πιο παλιό ποστ διάβασα ότι οι φορτιστές με γρήγορες φορτίσεις, μειώνουν την διάρκεια ζωή της μπαταρίας.Πάντως από όσο έριξα μια ματιά δεν είναι πολύ μεγάλα τα ποσά για τις eneloop.Έχει κάποιος εμπειρία απο τις παρακάτω? http://www.skroutz.gr/c/154/mpataries-kai-aksesouar.html?from=most-popular&keyphrase=eneloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 άμα χωρούν μπορείς να δοκιμάσεις δυο μπαταρίες li-ion RCR-V3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Η χωρητικότητα προκύπτει απο το μεγεθος των mah της μπαταριας 2.500mah 2.800mah κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Καλησπέρα και πάλι!Τελικά πήρα τις eneloop(άσπρες) και είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν.Τις βρήκα σε πολύ καλή τιμή μαζί με τον φορτιστή.Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει αν μπορώ να φορτίσω με τον φορτιστή των eneloop μπαταρίες άλλης μάρκας!Συγγνώμη που ίσως γίνομαι κουραστικός,αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω απο μένα θα ξέρουν πολλοί εδώ.!Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα