Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για σας και παλι εκανα μια αναβαθμηση απο το asus ai suite ii και κατεβασα τη πιο προσφατη εκδωση που περιλαμβανει καποια fix σε feauteres και support για τους νεους intel cpu που προκειτε να βγουν.Η ερωτηση μου ειναι αν εκανα λαθως και αν ειναι καλυτερα να βαλω το προηγουμενο bios απο τη στιγμη που εχω i5 2500K η αν αυτο γενικοτερα δεν εχει καμια σχεση ως προς την αποδωση της cpu μου

Δημοσ.

1) Λάθος γενικά δεν έκανες αλλά καλό είναι να μην κάνεις αναβάθμιση bios για ψύλου πήδημα. Αν είναι κάποιο χαρακτηριστικό που το έχεις ανάγκη ή κάποιος επεξεργαστής που θα βάλεις καλώς. Αλλιώς απέφευγέ το. Όσο και να έχει απλοποιηθεί η διαδικασία, δεν παύει να κρύβει κινδύνους. Δεν είναι driver update.

2) O επεξεργαστής σου δεν θα ανταποκριθεί ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα με την αλλαγή του bios. Εφόσον το έβαλες, κράτησέ το.

Δημοσ.

1) Λάθος γενικά δεν έκανες αλλά καλό είναι να μην κάνεις αναβάθμιση bios για ψύλου πήδημα. Αν είναι κάποιο χαρακτηριστικό που το έχεις ανάγκη ή κάποιος επεξεργαστής που θα βάλεις καλώς. Αλλιώς απέφευγέ το. Όσο και να έχει απλοποιηθεί η διαδικασία, δεν παύει να κρύβει κινδύνους. Δεν είναι driver update.

2) O επεξεργαστής σου δεν θα ανταποκριθεί ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα με την αλλαγή του bios. Εφόσον το έβαλες, κράτησέ το.

Ok δεινοσαυρε και κατι ακομη ειχε περα απο το πρωτο bios(που υπαρχει και στο cd)αλλα 4 βαζοντας το τελευταιο περναει ας το πουμε και ολα τα προηγουμενα upadates των bios η καθε ενα ειναι ξεχωριστο?και επεισης τη προβλημα αληθεια διμιουργει το update του bios αλλη λενε αυτο που λες και συ και αλλοι λενε οτι κανουν συνεχεια

Δημοσ.

1) Ναι, περνάει και όλα τα προηγούμενα.

2) Αν κάτι πάει στραβά (πέσει το ρεύμα, γινει σεισμός, θεομηνία, τσουνάμι κτλ :P ) μένεις με την μητρική στο χέρι.

Όταν λοιπόν δεν θα έχεις κανένα απολύτως όφελος (εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν) γιατί να παίρνεις αυτό το ελάχιστο αλλά υπαρκτό ρίσκο?

Δημοσ.

1) Ναι, περνάει και όλα τα προηγούμενα.

2) Αν κάτι πάει στραβά (πέσει το ρεύμα, γινει σεισμός, θεομηνία, τσουνάμι κτλ :P ) μένεις με την μητρική στο χέρι.

Όταν λοιπόν δεν θα έχεις κανένα απολύτως όφελος (εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν) γιατί να παίρνεις αυτό το ελάχιστο αλλά υπαρκτό ρίσκο?

Ok καταλαβα απλα νομιζα οτι μονο και μονο που αλλαζει το bios δημιουργει θεμα απο μονο του και το ψαχνα τοση ωρα.Τωρα αμα σκεφτεις οτι αυτην την εβδομαδα συμπτωματικα εχει παθει κατι ο πινακας και ριχνει το ρευμα συχνα πυκνα + αυτο που μου ειπες συγουρα δεν 8α ξανακανω τιποτα απο update:P(τουλαχιστον αυτο το διαστειμα)

***και για αλλη μια φορα thanks για τα information σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...