παυκο13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Καλησπερα εχω το κινητο της Htc Evo 3D.Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο το κινητο απλα το μονο θεμα που εχω ειναι οι φωτογραφιες του. Η καμερα που εχει η εργοστασιακη και το προγραμμα της σε νυχτερινες ληψεις δεν ειναι οτι καλυτερο καθως και βγαινουνε κουνημενες γενικα.Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο application που να διαχειριζεται καλυτερα την καμερα και να βγαζει καλυτερες φωτογραφιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Το thread μεταφέρεται, παρακαλώ να ποσταρετε στο σωστό σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Camera ZOOM FX Το θεωρώ αρκετά καλό... Βέβαια δεν είναι φρεε, αν δεν μπορείς να το αγοράσεις στείλε μου PM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε το camera360 αν θέλεις κάτι free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δοκίμασε την Camera ICS+. Πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα