Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω το φορουμ...!!!Τωρα κατι μερες π εχω γινει μελος,εχω διαβασει πολλα ποστ και μπραβο σε εσας π το κρατατε σε τετοιο επιπεδο..!!!Κανετε καταπληκτικες δουλειες και πολυ χρησιμες για ατομα π χρειαζονται αμμεσα βοηθεια...!!!

Λοιπον να μπω στο θεμα..!Σημερα ειχα μια ξαφνικη και τυχαια συναντηση με ενα φιλο,ο οποιος εχει ενα καταστημα με υπολογιστες μονο π βρισκεται σε δυσκολη θεση,καθως ειχε καποια προβληματα και χρειαζοταν την βοηθεια μου,καθως εχω δυο τρεις παραπαναω γνωστους...Με λιγα λογια τον "ξελασπωσα" και μ προτεινε ν μ στησει ενα κουται και θ μ κανει πολυ καλη τιμη..Ομως αυτος επειδη θα το κλεισει το μαγαζι εχει καποια πραματα στοκ κ μ ειπε οτι απο αυτα θα μ στεισει ενα καλο μηχανιμα και μ εδωσα σε μια λιστα τα πραματα γ ν τ μελετησω και ν αποφασισω..!Θα σας δειξω τα πραματα π μ προτεινε αυτος και εχει διαθεσιμα...Απλα να τονισω οτι απο τον αδερφο μ εχω τροφοδοτικο κουτι σκληρο και οθονη...σε λιγο θα σας στειλω τα λινκσ περιμενω ν μ τ στειλει κ αυτος..!!!

cpu

mobo1

mobo2

mobo3

ram μ ειπε θα μ βαλει 8gb kingston

καρτα γραφικων μ ειπε για μια 6870 μ πολυ καλη ψυξη..!!!

Γενικα μεχρι τωρα επαιζα ελαφρια παιχνιδια καθως δεν ειχα το περιθωριο..Αλλα τωρα π βρηκα την ευκαιρια ας κανουμε κτ καλο..!!!Μονο με την μητρικη εχω το θεμα καθως με τον επεξεργαστη και την καρτα την βλεπω συνεχως οποτε δεν θα υπαρχουν ενστασεις..Περιμενω τις γνωμες σαςς..Ευχαριστω εκ των προτερων.!!!

*Τροφοδοτικο θ μ στειλει ο αδερφος μ ενα 600 Corsair με led...Σκληρο εχω sata3 κουτι ενα Commander μ ειπε!!!Εχει και μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη μ ειπε ο αδερφος μου.!!!

**Ακομη οθονη εχω αυτη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0632036&catid=030100 και για καρτα ( εχω βαλει το Multirama γιατι και αυτος απο multirama μ τ εδειχνε γτ τα ειχε στο παταρι τα πραματα) ο αδερφος μ μ ειπε οτι θ ελεγε αυτη εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0565613&catid=020300

***Ακομη μια ερωτηση με αυτα τα πραματα ενα ποιοτικο 500αρι το σηκωνει???Της Corsair το 500αρι????Εαν κλοκαριστει λιγο i5+6870 θα ειναι ενταηξει..!! ( εχει δυο τροφοδοτικα ο αδερφος μ,κ ισως κρατησει το 600αρι αν μ καλυπτει το 500αρι)

Δημοσ.

Καλως σας βρηκα παιδια..!!! Εμφανισιακα μου αρεσει παρα πολυ η Asus...Αλλα δεν ξερω..Ειναι ποιοτικη η Asus???Βλεπω Giga να χει πολλα μοντελα ,δν ξερω αν σημαινει κατι αυτο..!!! Και δεν βλεπω ν εχουν ουσιαστικες διαφορες!!!

Δημοσ.

Ωραια...!!Με τις μνημες προσεξα κατι...Στο Multirama λεει για ραμ 1066/1333 (mobo2) και στο site της Asus λεει και 1600....Τα εχω μπερδεψει λιγο..!!!Ψυχτρα εχει την Α50 μ ειπε αλλα δεν εχει ανεμιστηρακι..!!!Κ μ ειπε ν βρω κανενα αθορυβο!!!

Δημοσ.

Ενα comanndor δεν θυμαμαι πως μ τ ειπε ο αδερφος μου..Χωραει μ ειπε..!!!Ειναι ψηλη ψυχτρα αλλα χωραει..!!!Οποτε να παω για Αsus????

Δημοσ.

Ωραιαα...!!Ενταξει Δεινοσαυρε σε ευχαριστω!!Και συνεχισε ετσι την καλη δουλεια σου κ εσυ..!!!

Καλο βραδυ..!!!!

Δημοσ.

Καλημερα...Να κανω παλι μια ερωτηση για της μητρικες..!!Ποια ειναι πιο ευκολη στην χρηση της (απλο BIOS) ???η Αsus ή Giga???

Και γενινοκετα ποιες ειναι καλυτεερες απο αποψη,updates ποιοτητα κατασκευης και τετοια..!!!

* Ακομη βλεπω στην Asus εχει 8Pin τροφοδοσια επεξεργαστη (ετσι λεγεται???) σε αντιθεση με την Giga π ειναι 4Pin..!!Γενικα εαν μπορειτε ν μ αιτιολογησετε λιγο ποια ειναι καλυτερη κ γιατι,μιας π θ ασχοληθω λιγο με O/c μην εχω κανενα θεμα μ την μητρικη...!!!

Δημοσ.

Θέμα δεν θα έχεις με καμία. Και οι δυο μια χαρά είναι. Τώρα ποιά είναι καλύτερη στο o/c δεν ξέρω, θα σου πει κάποιος άλλος φίλος.

Το Bios (το setup για την ακρίβεια) είναι θέμα συνήθειας. Εγώ σ αυτά τα καινούρια με τα γραφικά μπερδεύομαι, άλλους τους διευκολύνουν.

Μια χαρά ποιοτικές είναι και οι δυο.

Δημοσ.

Άντε ν ρθει κάποιος Π μ ξέρει ν ΠΕι την γνώμη τ......

Αποστολή από το Xperia Neo V με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...