Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το φορουμ. Πρίν απο ένα μήνα πηρα ένα τροφοδοτικό corsair CX430 για το παλαιό μου σύστημα, και σήμερα όταν πηγα να συμμαζέψω τα καλώδια απο πίσω έπεσε στην αντίληψή μου οτι το τροφοδοτικό ψιλοσφυρίζει... Δεν το αντιλαμβάνομαι το σφύριγμα σε απόσταση πχ ένα μετρο απο το Pc αλλά εάν πάω δίπλα σε αποσταση 20 εκατοστά ακουω το σφύριγμα, σαν υπέρηχος ένα πραγμα. Να αρχίσω να ανησυχώ για το τροφοδοτικό και το σύστημα και να πάω για RMA, ή είναι φυσιολογικό?

Δημοσ.

Χαιρετω το φορουμ. Πρίν απο ένα μήνα πηρα ένα τροφοδοτικό corsair CX430 για το παλαιό μου σύστημα, και σήμερα όταν πηγα να συμμαζέψω τα καλώδια απο πίσω έπεσε στην αντίληψή μου οτι το τροφοδοτικό ψιλοσφυρίζει... Δεν το αντιλαμβάνομαι το σφύριγμα σε απόσταση πχ ένα μετρο απο το Pc αλλά εάν πάω δίπλα σε αποσταση 20 εκατοστά ακουω το σφύριγμα, σαν υπέρηχος ένα πραγμα. Να αρχίσω να ανησυχώ για το τροφοδοτικό και το σύστημα και να πάω για RMA, ή είναι φυσιολογικό?

για τετοιον θορυβο μιλαμε?

Δημοσ.

Οχι. ειναι συνεχόμενος,, θυμάσαι κάποια ringtones που ήταν σε πολυ υψηλές συχνότητες και τα ακουνε μόνο οι νεότεροι? Τετοιος ήχος αλλά υποφερτός και ακούγεται μονο οταν παω σε απόσταση μικρότερη απο μισό μετρο απο το τροφοδοτικό.

http://www.youtube.com/watch?v=LkTblVZtNe8 Τετοιον θόρυβο, σαν αυτο στις 15000Hz.

Δημοσ.

λογικα για το ιδιο πραγμα μιλαμε

Εισαι σιγουρος οτι προερχεται απο το τροφοδοτικο?

Αν ναι, παει για RMA

Δες μην ειναι απο την VGA σου ομως αν μπορεις

Γενικοτερα μιλωντας, αν κανει θορυβο το τροφοδοτικακι σου φευγει για RMA ;)

Δημοσ.

ε τοτε ειναι καποιος πυκνωτης που σφυριζει αρα μπορεις να το στειλεις

Τωρα αν το καταστημα που το αγορασες σου κανει νερα ή αν δεν θελεις να μπλεξεις καθολου με το καταστημα, μπορεις να το κανεις και απευθειας RMA sthn Corsair

θα προτεινα να πας στο καταστημα ομως, μπας και στο αλλαξουν απευθειας και δεν χρειατει να περιμενεις για το καινουριο και εισαι χωρις PC

Δημοσ.

Δε σημαίνει απαραίτητα οτι είναι χαλασμένο. Eίναι και φυσικό φαινόμενο και θα μπορούσε να μη σημαίνει και τίποτα. coil whining

Φυσικα και δεν σημαινει πως το τροφοδοτικο ειναι χαλασμενο

Το οτι δεν ειναι χαλασμενο ομως, δεν σημαινει και οτι δουλευει σωστα/οπως οριζεται απο τον κατασκευαστη του ;)

Για αυτον τον λογο λοιπον και μπορει και θα ηταν προτιμοτερο να το αλλαξει :rolleyes:

Δημοσ.

T-Rex αυτο ακριβώς εννοώ.. Το βιδωσα όσο καλυτερα γίνεται αλλά συνεχίζει ο ήχος. Να ξεμοντάρω και να το ξαναμοντάρω στο κουτι?

Δημοσ.

Είναι η παρτίδα αυτών των corsair τελικά, κατι παίζει. Το κάνει και στα 430 και στα 500 και στα 600. Βίδωσες όλες τις βίδες του τροφοδοτικού και αυτές που βιδώνει στο κουτί και τις αμιγώς δικές του τέρμα? Τις 2 γύρω από καλώδιο τροφοδοσίας? Αν ναι και συνεχίζει δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο. Εμένα έφτιαξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...