Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να ξαναδηλωσεις βλαβη στη Φορθνετ..

Απο κει και περα απο τη στιγμη που δεν εχεις Οτε δε σου φταιει αυτος..

Ας ειχε φροντισει η Φορθνετ να ασχοληθει περισσοτερο με τη βλαβη σου..

Ο Οτε προφανως και εχει σε δευτερη προτεραιοτητα της γραμμες των αλλων παροχων..

ΑΛλωστε ειναι γνωστο το ρητο..Οτι πληρωνεις παίρνεις..Και αν σου κατσει στραβη με το τηλεφωνο ευχεσαι να ειχες Οτε..

Αν δε σου κατσει προβλημα τότε εχεις γλυτωσει λεφτα και εχεις καλες υπηρεσιες..

Το ρισκο το παιρνουμε ολοι όταν αποφασιζουμε να βαλουμε αλλη εταιρια

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω πω θα τρελαθω... εχει παρατραβηξει η ιστορια και νομιζω με δουλευουν κανονικα... παει 2ος μηνας χωρις ιντερνετ και παρασκευη απογευμα με περνει η φορθνετ στο κινητο και μου λεει οτι ο οτε εφτιαξε το προβλημα και να δω αν ειναι ολα οκ.γυρναω το βραδυ σπιτι για να τσεκαρω τι παιζει και το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο!δεν ειχα ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ!!!! η γραμμη νεκρη τελειως!το τηλεφωνο δεν κανει τιποτα!περνω απο το κινητο μου τον αριθμο του σπιτιου μου να δω αν χτυπαει και το σηκωνει καποιος αγνωστος!!πως γινεται αυτο? αρι8μος του σπιτιου μου παει σε αλλο σπιτι?εχει παρατραβηξει η κατασταση και η υπομονη μου εχει και ορια..δεν ειχα που δεν ειχα ιντερνετ τωρα εχει νεκρωσει και το τηλεφωνο ενω ο λογαριασμος ερχεται κανονικα και τον πληρωνω!μπορω να κανω κατι εγω ωστε να μου φτιαξουν την γραμμη?στην προκειμενη τους πληρωνω αμα θελουν!δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορα του οτε!μου ειναι απαραιτητο το ιντερνετ διοτι ειναι εργαλειο δουλειας για εμενα και οχι απλα για διασκεδαση!αυτη την στιγμη δεν μπορω να δω τα εμαιλ μου και τσεκαρω κρατησεις πελατων!πρεπει να μενω ολη μερα στο γραφειο.

απλα θελω μια συμβουλη για το τι να κανω!

μαλλον ο οτε εφτιαξε την βλαβη και απλα εβγαλε την γραμμη σε κανα αλλο σπιτι.επρεπε να μιλησεις με τον αγνωστο γιατι παιζει και αυτου το νουμερο να ειναι αλλου.ειδικα απο καλωδιακη αν δεν τα εκαναν μπαχαλο.β.οταν τελειωσει η ιστορια στελνεις στην forthnet ενα email οτι εγω τοσο καιρο δεν επαιξα για να κοπει πιστωτικο και να μην πληρωσεις μετα καποιους λογαριασμους .ο οτε απλα δεν μπηκε μαλλον στον κοπο να ερθει μεχρι το χωρο σου να τσεκαρει.για το σπιτι προσωρινα κανα stickaki μονο 3g

Δε μπορεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να ξαναδηλωσεις βλαβη στη Φορθνετ..

Απο κει και περα απο τη στιγμη που δεν εχεις Οτε δε σου φταιει αυτος..

Ας ειχε φροντισει η Φορθνετ να ασχοληθει περισσοτερο με τη βλαβη σου..

Ο Οτε προφανως και εχει σε δευτερη προτεραιοτητα της γραμμες των αλλων παροχων..

ΑΛλωστε ειναι γνωστο το ρητο..Οτι πληρωνεις παίρνεις..Και αν σου κατσει στραβη με το τηλεφωνο ευχεσαι να ειχες Οτε..

Αν δε σου κατσει προβλημα τότε εχεις γλυτωσει λεφτα και εχεις καλες υπηρεσιες..

Το ρισκο το παιρνουμε ολοι όταν αποφασιζουμε να βαλουμε αλλη εταιρια

τι θα πει απο την στιγμη που δεν εχεις ote δεν φταιει αυτος?ποιος φταιει?η forthnet και η καθε forthnet που δεν εχει προσβαση στα καλωδια?μην λεμε οτι θελουμε.υποτιθεται οτι υπαρχουν νομοι και κανονες οτι θα φτιαχνονται οι βλαβες απο τον οτε αλλο που ειμαστε ελλαδαρα και ο καθενας κανει οτι θελει.δηλαδη επειδη εσυ δεν πηρες ferrari αμα χαλασεις θα πρεπει να σου πει και ο αλλος ε δεν πηρες ferrari ηθελες yugo..και η Forthnet ασχοληθηξε.απο εκει και περα ειναι θεμα οτε οταν υπαρχουν καλωδιακες.και δεν παει οτι πληρωνεις παιρνεις?αμα ειναι ετσι να κλεισουν οι εναλλακτικοι να μας δωσει ο οτε dial up και μια adsl μεχρι 2 mbit να πληρωνουμε ολοι παγιο να μας χρεωνει ολες τις κλησεις για να πουμε οτι ολα πανε καλα.τελειως μονοπολιο.και εχω δει και τον οτε ποσες φορεςδεν φτιαχνει δικες του βλαβες.ενταξει ξερουμε την κατασταση στην ελλαδα μην υποστηριζουμε και τον καθε οτετζη που πληρωνεται και δεν θελει να κανει την δουλεια του.

Δημοσ.

επιτελους μετα απο 2,5 μηνες εχω και παλι ιντερνετ.το θεμα ειναι οτι δεν εχω ταχυτητα,για δειτε αμα μπορουμε να παιξουμε με ρυθμισεις

Link Information

Uptime: 0 days, 1:03:47

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 887 / 2.428

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 879 / 1.761

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 33,0 / 55,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,5 / 6,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 39 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 3 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 86 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 42.325

CRC Errors (Up/Down): 0 / 745

HEC Errors (Up/Down): 3.505.572 / 708

συμαντικη προυποθεση να μην χασω την σταθεροτητα της γραμης και εχω πολλα disconnect

Δημοσ.

55 attenuation ....αστα να πανε.εισαι ηδη με 6 profile οποτε δεν υπαρχουν πολλα που μπορουν να γινουν.μονο ενα πραγμα μπορω να σκεφτω αυτο με gap στα alcatel dslam που εσυ πεφτεις σε alcatel αλλα μην περιμενεις να παρεις και πολυ.

Δημοσ.
55 attenuation ....αστα να πανε.εισαι ηδη με 6 profile οποτε δεν υπαρχουν πολλα που μπορουν να γινουν.μονο ενα πραγμα μπορω να σκεφτω αυτο με gap στα alcatel dslam που εσυ πεφτεις σε alcatel αλλα μην περιμενεις να παρεις και πολυ.

Ναι ρε γαμοτο γιατι ανεβηκε τοσο το αττενουατιον?επισης πολλες φορες ειναι down το DSL για 1-2 ωρες και μετα συχρονιζει παλι.επισης το ρουτερ την περιοδο αυτη που ειναι down αν πατησω connect μεσα απο το interface του ,μου πεταει ενα μηνυμα που λεει concetraitor not reachable.μηπως τελικα δεν εχει φτιαξει ακομα?θα ερθει τεχνικος απο την φορθνετ παλι γιατι οταν κλεισαμε το ραντεβου να ερθει ηταν νεκρη τελειως η γραμμη.

Υ.γ ειμαι συγχρονισμενος στα 780....

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

Δημοσ.

Παλικαρι επειδη εχω περασει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια θα σου πω απο τωρα τι εχει γινει :

Ειχες καλωδιακη βλαβη πηγαν να την διορθωσουν και εκαναν τα ιδια και χειροτερα δηλωσε ξανα καλωδιακη οι περισσοτεροι εργολαβοι που φτιαχνουν τις βλαβες δεν εχουν ιδεα τρεις φορες σκαψανε εξω απο το σπιτι μου για να την φτιαξουν μετα απο 3 μηνες καταγγελιες κλπ.

Δημοσ.

Ειχες καλωδιακη βλαβη πηγαν να την διορθωσουν και εκαναν τα ιδια και χειροτερα δηλωσε ξανα καλωδιακη οι περισσοτεροι εργολαβοι που φτιαχνουν τις βλαβες δεν εχουν ιδεα τρεις φορες σκαψανε εξω απο το σπιτι μου για να την φτιαξουν μετα απο 3 μηνες καταγγελιες κλπ.

οχ λεγε μου τετοια να τρελαθω!Μα ποσο αχρηστοι ειναι? και εμενα 2 φορες εχουν σκαψει!θα παω να σκαψω μονος μου στο τελος!

Δημοσ.

Οσο πιο γρηγορα δρασεις τοσο πιο γρηγορα θα τελειωσεις αμα σου ερθει το συνεργειο κοιτα να γελασεις 5 θα ειναι οι προισταμενοι που θα καθονται με κανα καφε και θα κοιτανε και ενας αυτος που θα κανει την δουλεια και ειναι 99 % ασχετος με το θεμα απλα δουλευει καλα το φτυαρι .....

Δημοσ.

Ναι ρε γαμοτο γιατι ανεβηκε τοσο το αττενουατιον?επισης πολλες φορες ειναι down το DSL για 1-2 ωρες και μετα συχρονιζει παλι.επισης το ρουτερ την περιοδο αυτη που ειναι down αν πατησω connect μεσα απο το interface του ,μου πεταει ενα μηνυμα που λεει concetraitor not reachable.μηπως τελικα δεν εχει φτιαξει ακομα?θα ερθει τεχνικος απο την φορθνετ παλι γιατι οταν κλεισαμε το ραντεβου να ερθει ηταν νεκρη τελειως η γραμμη.

Υ.γ ειμαι συγχρονισμενος στα 780....

ποσο ηταν πριν ?με το ιδιο ρουτερ ειχες λιγοτερο η με αλλο ρουτερ?επισης ποιο ρουτερ εχεις τωρα πανω?οταν δεν συγχρονιζει και να πατησεις το connect δεν εχει νοημα οποτε λογικο ειναι να σου βγαζει concentrator not found.το connect Το πατας οταν εχει συγχρονισει και για καποιο λογο δεν εκανε auto reconnect..απλα η γραμμη παιζει οριακα

δεν ειναι ο μονος.καλωδιακη βλαβη = αστα να πανε .

οχ λεγε μου τετοια να τρελαθω!Μα ποσο αχρηστοι ειναι? και εμενα 2 φορες εχουν σκαψει!θα παω να σκαψω μονος μου στο τελος!

Οσο πιο γρηγορα δρασεις τοσο πιο γρηγορα θα τελειωσεις αμα σου ερθει το συνεργειο κοιτα να γελασεις 5 θα ειναι οι προισταμενοι που θα καθονται με κανα καφε και θα κοιτανε και ενας αυτος που θα κανει την δουλεια και ειναι 99 % ασχετος με το θεμα απλα δουλευει καλα το φτυαρι .....

απλα να αναφερω μια που ετυχε χτες να μιλησω με εναν απο τον οτε σχετικα με τις καλωδιακες.μου λεει οι καλωδιακες φτιαχνονται με 2 τροπους.ειτε το καλωδιο θα ενωθει στριβοντας το οπου εκει θα ανεβει και η αντισταση του καλωδιου με οτι αποτελεσματα συνεπαγεται αυτο.πχ χαμηλοτερο συγχρονισμο κτλ ειτε ενωνεται με χτενι δηλαδη σαν ρεγκλετα αλλα οχι 10 ζευγαριων αλλα 100.αυτο προσθετει λιγοτερη αντισταση .βεβαια και στις 2 περιπτωσεις δεν παυει να εχεις χασει λιγο σε ποιοτητα λογω του κοψε ραψε οπως καταλαβαινεις.απλα ο οτε δεν γινεται σε καθε καλωδιακη να καθεται να αλλαζει ολο το καλωδιο οποτε για αυτο παμε αποτο κακο στο χειροτερο.καθε μερα υπαρχουν απειρες καλωδιακες βαλε και οξειδωσεις βαλε και αλλα τοσα το dsl κατω θα πηγαινει οχι πανω.καλη υπομονη για ακομα μια φορα.

Δημοσ.

Router εχω το tg585 και πριν την βλαβη και ολη αυτη την ταλεπωρια και εδω και 6 χρονια που εχω adls forthnet παντα συχρονιζα στα 2.6-3.2 mbps τα οποια δεν ηταν κατι τρομερο αλλα εν μερη βολευομουν.ατενουατιον ειχα παντα γυρο στο 45-49 και επιανα τις ταχυτητες που ανεφερα.τωρα μετα την βλαβη και ολη την ταλεπωρια το ρουτερ συχρωνιζει οποτε του καπνισει,το ατενουετιον ειναι 55 και ταχυτητα δεν εχει παει πανω απο 700 kbps πραγμα ανεπιτρεπτο καθως ουτε τα βιντεο στο utube δεν τρεχουν,τα αφηνω να φορτωσουν,μην μιλησω για gaming που βεβαια ειναι το τελευταιο που με νοιαζει τωρα.το θεμα ειναι και εταιρια να αλλαξω παλι τα ιδια θα εχω αφου ειναι προβλημα γραμμης. Δεν απαιτω κατι παραλογο απλα να γινουν ολα οπως ηταν πριν.

Δημοσ.

οπως φαινεται η καλωδιακη εχει διορθωθει με χαλια τροπο και ναι και εταρεια να αλλαξεις ενα και το ιδιο.και δεν ξερω αν σε αλλαξει και ο οτε ζευγαρι αν θα αλλαξει κατι.παντως για να ανεβει τοσοτο attenuation εχουν κανει χοντρη πατατα.μακαρι να ειναι θεμα μονο του συγκεκριμενου ζευγαριου και να στο αλλαξουν.παντως αν πιανουν τα χερια σου τυπικα να δοκιμασεις και σε καμια χωνευτη η καναν κατανεμητη ετσιγια το γαμωτο καντο.

και δεν ξερω αν και μεσα απο την Forthnet απο τα τεστ που τρεχουν φαινεται καμια παραξενια στην γραμμη.εξωτερικες φορτισεις η κανα t-g r-g

Δημοσ.

Απλα περιμενω με ανυπομονισια να ερθει ο τεχνικος της φορθνετ να παρει μετρησεις!θα τρρλαθω δεν μπορει να μου αφησουν ετσι την γραμμη και οχι τιποτα αλλο το σπιτι ειναι αγωρασμενο σχετικα προσφατα αλλιως αμα νοικιαζαμε δεν με ενοιαζε να σηκοθω να φυγω :-P

Παντος κοβει συνεχεια βολτες ενα βανακι του οτε στην περιοχη και χθες πηγε στο σπιτι του γειτονα που εχει οτε κιολας και του εφτιαξε το ιντερνετ και το τηλεφωνο καθως ειχε παραπλησιο προβλημα με εμενα

Δημοσ.

τι να πω .καλη υπομονη ευχομαι οτι καλυτερο και ελπιζω να το φτιαξουν.οχι οτι το 49 ειναι λιγο για attenuation αλλα τουλαχιστον καλυτερο απο αυτο που εχεις τωρα.Οταν στο φτιαξουν τοτε πες μου να δουμε και για το gap λογω brcm dslam

ρωτα και τον γειτονα τι εγινε να δουμε .ποσο συγχρονιζει τι εταιρεια κτλ.

Δημοσ.

Ο γειτονας δεν ξερω ποσο συγχρονιζει αλλα εταιρια εχει οτε κονεξ και φανταζομαι οτι εντελος συπτοματικα το βανακι του οτε που κοβει βολτες στην περιοχη παει μονο σε σπιτια που ειναι συνδρομητες του οτε.ενας φιλος μου που μενουμε κολητα και αυτη την στιγμη ειμαι στο ρουτερ του(μου εχει δωσει κωδικο για wireless και ρουτερ για το καιρο αυτο και τον ευχαριστω) εχει τα εξης στατιστικα 52 ατενουατιον, 2,5 margin και 1 mpbs. ISP wind.το παραξενο ομως ειναι οτι χθες ειχε 45 ατεν. και κλειδωνε στα 3.8!τι στο καλο γινεται?

Δημοσ.

αν και αυτος ειναι λιγοτερο μαλλον η καλωδιακη η φτιαχτηκε χαλια η δεν εχει φτιαχτει τελειως.τωρα αν αλλαζει την μια παραπανω την αλλη λιγοτερο στον γειτονα τοτε κατι γινεται με τα ζευγαρια ακομα η τα πειραζουν ακομα η κοιτανε ποια παιζουν σωστα....

ο οτε σιγουρα θα κοιταξει τις δικες του γραμμες πρωτα αν και οταν ειναι καλωδιακη συνηθως εκει τα φτιαχνει ολα με τον ιδιο τροπο.απλα εφοσον ληξει η καλωδιακη υποτιθεται οτι μετα κοιταει μεμονομενα τι γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...