Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει δεν με νοιαζει τοσο η ταχυτητα απλα να γινουν ολα οπως ηταν πριν,να ειναι σταθερη η γραμμη και ας πιανω 2 mbps..

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ναι αυτο ειναι το βασικο.ετσι και αλλιως λογο του attenuation η γραμμη αυτη δεν μπορει να παει παραπανω.

Δημοσ.

ok ενημερωσε μας.αν δεν βρει κατι ο τεχνικος της forthnet δηλαδη αν η γραμμη δεν συγχρονιζει ουτε στον κατανεμητη που κατι τετοιο βλεπω να γινεται τοτε θα το δηλωσουν βλαβη στον οτε.

Δημοσ.

Απιστευτο πριν λιγο εφυγε ο τεχνικος της φορθνετ απο το σπιτι!!! Απο βδομαδα τον περιμενα και ηρθε σημερα αλλα τα νεα ειναι κακα.. ειναι προβλημα απο τον οτε,οι γραμμες του σπιτιου ηταν μια χαρα αν και μου τονισε και αυτος για το attenuation και δηλωσε βλαβη στον οτε.το θεμα ειναι οτι εχω μια αισθηση οτι δεν θα το διορθωσει οτε ειδικα αφου δεν ειμαι συνδρομητης τους.θα περιμενω μια βδομαδα οπως μου ειπαν αλλα αμφιβαλλω αν λυθει το προβλημα

Δημοσ.

Απιστευτο πριν λιγο εφυγε ο τεχνικος της φορθνετ απο το σπιτι!!! Απο βδομαδα τον περιμενα και ηρθε σημερα αλλα τα νεα ειναι κακα.. ειναι προβλημα απο τον οτε,οι γραμμες του σπιτιου ηταν μια χαρα αν και μου τονισε και αυτος για το attenuation και δηλωσε βλαβη στον οτε.το θεμα ειναι οτι εχω μια αισθηση οτι δεν θα το διορθωσει οτε ειδικα αφου δεν ειμαι συνδρομητης τους.θα περιμενω μια βδομαδα οπως μου ειπαν αλλα αμφιβαλλω αν λυθει το προβλημα

στο ειπα μαλλον θαπαει βλαβησε οτε.κανεις υπομονη και βλεπεις.ο οτε λεει 48 ωρες για αρση.αν δεν το φτιαξει λογικα θα μπει δευτερη φορα βλαβη και αν δεν το φτιαξει παλι θα παει συνδυαστικο.αν φας ποδι και στο συνδυαστικο μετα κλαιμε ολοι μαζι.ελπιζω να μην χρειαστει και να το φτιαξουν.και ειναι Psycho to attenuation που εχεις.απαγορευτικο τελειως.να ειχες κανα 40-45 ναι αλλα 55 αστα να πανε.αλλοι δεν παιζουν καν με λιγοτερο attenuation απο 55.εχω δει στον αλιμο που παιρνει απο καλαμακι στην αθηνα να ειναι με attenuation 43-43 και να μην παιζουν ουτε καν 1 mbit.οποτε οτι παιζεις 2-3 εσυ με 55 ειναι απλα θαυμα.

Δημοσ.

Μου ειπαν να παρω απο βδομαδα στην φορθνετ ωστε να με ενημερωσουν αλλα εχω την εντυπωση πως θα τραβηξει πολυ η ιστορια.το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι αν δεν εχει φτιαχτει την αλλη βδομαδα θα τους πω οτι θελω να φυγω μετα απο 6 χρονια συνεργασιας και να αναγκαστουν να πιεσουν τον οτε

Δημοσ.

Μου ειπαν να παρω απο βδομαδα στην φορθνετ ωστε να με ενημερωσουν αλλα εχω την εντυπωση πως θα τραβηξει πολυ η ιστορια.το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι αν δεν εχει φτιαχτει την αλλη βδομαδα θα τους πω οτι θελω να φυγω μετα απο 6 χρονια συνεργασιας και να αναγκαστουν να πιεσουν τον οτε

δεν υπαρχει λογος να πεις οτι θα φυγεις.η διαδικασια ειναι κλασσικη καπως.μετα απο μια δυο βλαβες παει σε συνδυαστικο με τον οτε.αν δεν λυθει με το συνδυαστικο γινετε αναφορα λιγο πιο ψηλα και ισως ξαναβγει συνδυαστικο.αν δεν φτιαχτει και τοτε ......then...δηλαδη εχω πετυχει παραδειγμα που ο οτε ειχε φερει δικια του γραμμη σε εναν πελατη που ηταν μακρυα.ο πελατης ζητησε γραμμη απο παροχο και ο παροχος την ζητησε στον οτε αφου δεν υπηρχε ιδιοκτητο δικτυο εκει.ο οτε λεει δεν παιζει adslλογω μεγαλης αποστασης.τι μεγαλη αποσταση ρε οτε οταν εχεις ηδη μια adsl στο χωρο του πελατη.ειπαν του πελατη να ζητησει αυτος γραμμη απευθειας απο τον οτε ζητησε απευθειας απο τον οτε ο πελατης οχι διαμεσω του παροχου και ο οτε του ειπε παλι το ιδιο.μεγαλη αποσταση.τα λογια περιττα.

Δημοσ.

καλησπερα!!το θεμα φαινεται να εχει θετικη εξελιξη προς το παρον!!με πηρε χθες η φορθνετ και μου ειπε οτι οτε εχει ξεκινησει την επισκευη.πραγματι ειδα και ξαναεσκαψαν κοντα στο καφαο που πειραζαν τις προαλλες και πιθανοτατα να αποκατασταθει η βλαβη στο τελος της βδομαδας!

Δημοσ.

καλησπερα!!το θεμα φαινεται να εχει θετικη εξελιξη προς το παρον!!με πηρε χθες η φορθνετ και μου ειπε οτι οτε εχει ξεκινησει την επισκευη.πραγματι ειδα και ξαναεσκαψαν κοντα στο καφαο που πειραζαν τις προαλλες και πιθανοτατα να αποκατασταθει η βλαβη στο τελος της βδομαδας!

μαλλον πιθανη καλωδιακη απο οτε για αυτο αυτα τα προβληματα και για αυτο μαλλον το σκαψιμο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα!να πω οτι ακομα τραβιεμαι με το προβλημα και η φορθνετ εχει κινηθει νομικα στον οτε απο οτι μου ειπε.... ειδωμεν..

Δημοσ.

υπομονη πετυχες σε περιπτωση.και αν εχουν πειραχτει και αλλα ζευγαρια και θελει σκαψιμο κτλ κτλ τοτε θα χρειαστεις καμποση(υπομονη) ακομα.βεβαια επειδη οπως ειπες εχεις 55 attenuation και μπορει η γραμμη να επαιζε οριακα και τωρα με οτι κοψε ραψε να μην παιζει μην παραξενευτεις αν δεις καναν οτε να λεει οτι ξαφνικα δεν θα εχετε adsl ολοι εκει λογω αποστασης.κατι παρομοιο εγινε με καποιον αλλον εδω στο Forum που επαιζε καλα και τωρα εχει λιγο θεμα οταν αναβουν τα φωτα εκανε και καταγγελια αλλα οπως παντα ο οτε την περασε μελι οτι λογω αποστασης γινονται αυτα κτλ.ενω πιο πριν επαιζε οκ.ειδικα με 55 attenuation ανετα ριχνει πορτα οτι δεν παιζει κανεις και η εεττ δεν θα πει τιποτα επειδη θα το θεωρησει λογικο οτι οκ αποσταση και ποιοτητα καλωδιου = no internet.

Δημοσ.

Κοιτα απο ταχυτητα παει καλυτερα τωρα που δεν ειναι βραχυκυκλωμενη η γραμμη μου.δηλαδη 2 φορες που συγχρονισε το ρουτερ ολο αυτο τον καιρο εστω για μερικα λεπτα ειδα οτι η ταχυτητα κλειδωνε στα 3,5 mbps!!! Επισης για ανεξηγητο λογο το attenuation επεσε στα 49...

Δημοσ.

Κοιτα απο ταχυτητα παει καλυτερα τωρα που δεν ειναι βραχυκυκλωμενη η γραμμη μου.δηλαδη 2 φορες που συγχρονισε το ρουτερ ολο αυτο τον καιρο εστω για μερικα λεπτα ειδα οτι η ταχυτητα κλειδωνε στα 3,5 mbps!!! Επισης για ανεξηγητο λογο το attenuation επεσε στα 49...

αν το καλωδιο ηταν για πεταμα η ειχε καποιο βραχυκυκλωμα δεν ειναι παραξενο να βλεπεις παραπανω attenuation και τωρα λιγοτερο.απο την αλλη αν αλλαξες ρουτερ ειναι λογικο να βλεπεις διαφορετικο attenuation.επισης αν για καποιο λογο κλειδωσε το ρουτερ με g.dmt αντι για adsl2+ τοτε ειναι παλι λογικο να βλεπεις διαφορετικη ταχυτητα.οποτε παλι θα κανεις υπομονη για να δεις.δεν ξερω και τι Profile σου εχουν βαλει.οταν συγχρονισες ειδες με τι margin ησουν αν και αυτο μπορει να πηγαινει πανω κατω.ισως με 15 αρι να συγχρονιζες λιγοτερο αλλα να επαιζες εστω και οριακα μεχρι να το φτιαξουν.

Δημοσ.

Πω πω θα τρελαθω... εχει παρατραβηξει η ιστορια και νομιζω με δουλευουν κανονικα... παει 2ος μηνας χωρις ιντερνετ και παρασκευη απογευμα με περνει η φορθνετ στο κινητο και μου λεει οτι ο οτε εφτιαξε το προβλημα και να δω αν ειναι ολα οκ.γυρναω το βραδυ σπιτι για να τσεκαρω τι παιζει και το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο!δεν ειχα ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ!!!! η γραμμη νεκρη τελειως!το τηλεφωνο δεν κανει τιποτα!περνω απο το κινητο μου τον αριθμο του σπιτιου μου να δω αν χτυπαει και το σηκωνει καποιος αγνωστος!!πως γινεται αυτο? αρι8μος του σπιτιου μου παει σε αλλο σπιτι?εχει παρατραβηξει η κατασταση και η υπομονη μου εχει και ορια..δεν ειχα που δεν ειχα ιντερνετ τωρα εχει νεκρωσει και το τηλεφωνο ενω ο λογαριασμος ερχεται κανονικα και τον πληρωνω!μπορω να κανω κατι εγω ωστε να μου φτιαξουν την γραμμη?στην προκειμενη τους πληρωνω αμα θελουν!δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορα του οτε!μου ειναι απαραιτητο το ιντερνετ διοτι ειναι εργαλειο δουλειας για εμενα και οχι απλα για διασκεδαση!αυτη την στιγμη δεν μπορω να δω τα εμαιλ μου και τσεκαρω κρατησεις πελατων!πρεπει να μενω ολη μερα στο γραφειο.

απλα θελω μια συμβουλη για το τι να κανω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...