Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και μισό μήνα περίπου είμαι συνδομητής στην HOL και από΄τι έχω καταλάβει δεν τραβάει και τόσο πολύ στα torrent downloads....Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει ένας γνωστός μου έχει HOL το ίδιο πακέτο με εμένα και αυτός άνετα πιάνει down speed 1.1 και 1.2 MB/s έχουμε ακριβώς την ίδια απόσταση από το dslam γιατί μένει στον αποκάτω όροφο από μένα.Κάνεις που να μπορεί να βοηθήσει ?? :shifty: :shifty: Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου ?Αν ναι πως το λύσατε?? :confused:

Δημοσ.

α.συγχρονιζετε στα ιδια?

β.με καλωδιο η wireless?αν εισαι με wireless δοκιμασε με καλωδιο.

γ.κλεισε firewall pc και ρουτερ.

δ.κανε port forward.η Hol παλια ειχε traffic shaping για τα p2p πλεον δεν ξερω αν εχει.αν ο γειτονας κατεβαζει απο τορρεντ 1,2 τοτε οκ μαλλον δνε το εχουν πλεον.

απλα δες και ποσο συγχρονιζεις και εσυ.

Δημοσ.

α)Ναι με αυτών συγχρονίζουμε τα ίδια το πολύ 500 πάνω 500 κάτω αυτή είναι διαφορά μας

β)το pc είναι με ethernet συνδεδεμένο στο router

γ)μόλις το δοκίμασα αλλά καμία διαφορά

δ)που να μπω για να βρω τα ports που πρέπει να ανοίξω ;;

εδώ είναι η πληροφορίες του router μου:

ADSL: CONNECTED

ADSL UPTIME: 0:01:38:55

PPP UPTIME: 0:01:38:52

Mode: G.992.5 (ADSL2+)

Upload: 998 Kbps.

Download: 12008 Kbps.

WAN IP: 46.177.148.84

Subnet Mask: 255.255.255.255

Gateway: 62.38.0.170

Primary DNS: 194.30.220.117

Secondary DNS: 194.30.220.114

Upstream 998 (Kbps.)

Downstream 12008 (Kbps.)

Noise Margin 12.0 dB (Upstream) 11.0 dB (Downstream)

Attenuation 17.5 dB (Upstream) 25.7 dB (Downstream)

Δημοσ.

Μπες εδω : http://portforward.com/'>http://portforward.com/

Βρες το μοντελο του ρουτερ σου και θα σου βγάλει οδηγίες πως να ανοίξεις την port του προγράμματος torrent.

Εάν χρησιμοποιείς το μtorrent θα πας στις ρυθμίσεις του και θα δεις ποια θύρα / port αναγράφει.

Αλλα για να μην σε κουράζω θα το δεις κ με φωτογραφίες στο παραπανω λινκ.

Απλα αν χρησιμοποιείς το μtorrent στο http://portforward.com/ θα το βρεις σαν utorrent.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

α)Ναι με αυτών συγχρονίζουμε τα ίδια το πολύ 500 πάνω 500 κάτω αυτή είναι διαφορά μας

β)το pc είναι με ethernet συνδεδεμένο στο router

γ)μόλις το δοκίμασα αλλά καμία διαφορά

δ)που να μπω για να βρω τα ports που πρέπει να ανοίξω ;;

εδώ είναι η πληροφορίες του router μου:

μεγιστη ταχυτητα ειναι τα 1200kilobytes Που θα μπορεις να πετυχεις.επισης θα πρεπει να εχει αρκετους seeders το τορρεντ.επισης προσεχε μην ανεβαζει στο Full(upload)διοτι θα σου κοβει και απο το download.

επισης μια θυρα θα χρειαστει να ανοιξεις μονο.πχ εγω εχω βαλει την 4444.στον υπολογιστη καλο θα ειναι να βαλεις καρφωτα Ip,dns,gateway,subnet mask ωστε οταν κανεις Port forward πχ στην Ip 192.168.1.200 να την βαλεις και μετα στο Pc ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη ο υπολογιστης.

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμασε να κατεβάσεις το ίδιο torrent με τον φίλο σου από κάτω που είναι επιβεβαιωμένο ότι πιάνει 1.1-1.2MB/sec, διότι το ότι μπορούμε να κατεβάσουμε γρήγορα δεν σημαίνει ότι θα μας στέλνουν γρήγορα οι άλλοι...

κοινώς αν οι seeds/peers στο torrent έχουν περιορίσει το upload του τέρμα κάτω ότι γραμμή και να έχεις πάλι θα κατεβάζεις τραγικά αργά...

• Super Moderators
Δημοσ.

μήπως έχει μπει κόφτης στο download speed του torrent client? port forward φαντάζομαι ότι έχεις κάνει...

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό φίλε μου αλλά το ανώτερο που μπορώ να πιάσω είναι το πολύ 900 :/

επισης δοκιμασε με αλλο torrent client για να μην σε βαζω να αλλαξεις max connections στον torrent client.Ελπιζω να μην εχεις xp που εχει θεμα με τα πολλα ταυτοχρονα ανοιχτα connections.ρουτερ τον ιδιο εχετε?επισης απο Ftp κτλ κατεβαζεις με 1200 κανονικακαι μονο στο torrent πηγαινεις πιο αργα???

θα μπορουσατε να κανετε μια δοκιμη και οι 2 απο καποιον ftp server να κατεβασετε κατι με τον filezilla και να δειτε ποσο δινει.η απο καποιο site Με download manager να δουμε τουλαχιστον εκτος τορρεντ φτανεις τα 1200 γενικα.

Δημοσ.

Τα ports τα έχω ανοίξει αλλά και πάλι τίποτα. Το router ναι είναι το ίδιο με του γείτονα ...'Οταν όμως πάω να κατεβάσω από Server π.χ Rapidshare ή Nvidia κατεβάζω με την ταχύτητα που μου κλειδώνει το ρουτερ

Δημοσ.

αρα σαν γραμμη παιζει κανονικα.traffic shaping αμα ειχε θα ειχε το ιδιο θεμα και ο γειτονας εκτος αν ειχε βαλει να γινονται encrypted.οποτε

α.τι λειτουργικο στο pc?

β.δοκιμασε με αλλο torrent client.β.αν seedareis στο max τοτε μην περιμενεις να κατεβασεις Max.αν σου τραβανε τα torrents που εχεις με full speed τοτε σου μειωνεται και το down speed.Μπορει ο αποπανω σου να εχει καποια τορρεντς για seed που να μην τα θελει καποιος.η να κατεβαζει κατιπου δεν το τραβανε αλλο για αυτο και αυτη η διαφορα.προσπαθησε να κατεβασεις κατι με αλλο client χωρις να seedareis και να κατεβασεις κατι που το εχουν πολλα ατομα αλλα το θελουν λιγοι.γιατι με τα torrents δεν ειναι αξιοπιστο να κανεις τεστ αλλα οκ

• Super Moderators
Δημοσ.

αν τα torrents είναι από καλό private tracker είναι μια χαρά αξιόπιστος τρόπος για test, αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι αυτή την δυνατότητα...

Δημοσ.

αν τα torrents είναι από καλό private tracker είναι μια χαρά αξιόπιστος τρόπος για test, αλλά δυστυχώς δεν έχουν όλοι αυτή την δυνατότητα...

αν βρει καλο private tracker.αν ξερει να φτιαξει τα max connections,αν ξερει να περιοριζει το seeding τοτε ναι ειναι καλος τροπος.αλλα πολλα αν για αρκετους χρηστες.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που θέλει να testάρει traffic shaping σε torrents αναγκαστικά πρέπει να τα μάθει...

Δημοσ.

αν μπορει να τα δοκιμασει ας τα δοκιμασει.απλα δεν νομιζω οτι θελει να δει αν υπαρχει Traffic shaping αφου λογικα θα ειχε θεμα και ο γειτονας.απλα θελει να δει γιατι δεν κατεβαζει με 1200.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...