Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 600-700Ε

Χρήση υπολογιστή : Word, Excel και casual gaming (FIFA, NBA, Call of Duty κτλ)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Θα επιθυμούσα τα πάντα να είναι από το Πλαίσιο, επειδή εκεί θα συναρμολογηθεί.

Windows υπάρχουν.

Το PC είναι για ένα φίλο μου. Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με το άθλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας :)

Δημοσ.

CPU: intel i5 2500k

RAM: Corsair 8gb XMS

Mobo: Gigabyte z68 DS3

PSU: Corsair 500W Builder Series

Case: Coolermaster 430

Δισκο: WD caviar blue 500

Ολα τα παραπανω απο πλαισιο με 563 ευρω.

Καρτα γραφικων μην παρεις απτο πλαισιο γιατι λειπει ενα μοντελο-ταμαμ για την περιπτωση σου (amd 6870) και οι υπολοιπες ειναι ακριβες.

Παρτην απο αλλο μαγαζι την 6870 με καμια 170ρια ευρω (βγαινεις 30 ευρω πανω απτο μπατζετ σου) και βαλτην μονος σου και εισαι μια χαρα.

*Αν εχεις δισκο, προσπαθησε να δουλεψεις με αυτον που εχεις γιατι ειναι πολυ κακη εποχη για αγορα hdd, το δε πλαισιο εχει τον φθηνοτερο δισκο με 100 ευρω. Ημαρτον. Κρατα τα 100 ευρω για καλυτερη καρτα η για εναν ssd.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Οι τιμές στους hdd είναι υψηλές γενικότερα ή μόνο στο Πλαίσιο; Θα τον ρωτήσω τι δίσκο έχει για να μη χρειαστεί να αγοράσει καινούργιο.

Δημοσ.

CPU: intel i5 2500k

RAM: Corsair 8gb XMS

Mobo: Gigabyte z68 DS3

PSU: Corsair 500W Builder Series

Case: Coolermaster 430

Δισκο: WD caviar blue 500

Ολα τα παραπανω απο πλαισιο με 563 ευρω.

Καρτα γραφικων μην παρεις απτο πλαισιο γιατι λειπει ενα μοντελο-ταμαμ για την περιπτωση σου (amd 6870) και οι υπολοιπες ειναι ακριβες.

Παρτην απο αλλο μαγαζι την 6870 με καμια 170ρια ευρω (βγαινεις 30 ευρω πανω απτο μπατζετ σου) και βαλτην μονος σου και εισαι μια χαρα.

*Αν εχεις δισκο, προσπαθησε να δουλεψεις με αυτον που εχεις γιατι ειναι πολυ κακη εποχη για αγορα hdd, το δε πλαισιο εχει τον φθηνοτερο δισκο με 100 ευρω. Ημαρτον. Κρατα τα 100 ευρω για καλυτερη καρτα η για εναν ssd.

επειδή ακριβώς αυτη την σύνθεση είχα στο μυαλό μου με εξαιρεση τον δίσκο μιας και έχω σκληρό ..για κάρτα γραφικών τι προτείνετε;ποια είναι η VFM αυτη την εποχη ; Nvidia κοιτάμε καθόλου ή όχι;

Μια ΑΤΙ 6870 με καλύπτει αυτη την περίοδο;

Επίσης το τροφοδοτικό το 500αρι δεν θα χει κανενα θέμα σωστά;

Δημοσ.

Το 500ρι δεν εχει θεμα στη συγκεκριμενη συνθεση.

Απο κει και περα σε αυτην την κατηγορια τιμων vga το vfm αυτη τη στιγμη ειναι η 6850/6870. Μετα απο αυτες ανεβαινεις κατηγορια, αλλαζει και η συζητηση.

Για το αν θα σε καλυπτει δεν ξερω τι αναλυση παιζεις και τι απαιτησεις εχεις! Στο πολυ γενικο η 6870 καλυπτει και 1900χ1200 σε ενα 80% των παιχνιδιων με maxed out details. Με framerate ωστε να μην αντιλαμβανεσαι οτι "δεν τραβαει".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...