smetirem Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη όσων γνωρίζουν έστω τα βασικά από hardware κ gaming μιας που εγώ είμαι σχεδόν άσχετη. Πρόκειται να αγοράσω ένα desktop για μία και μόνο χρήση. Να τρέχει όσο το δυνατών καλύτερα το sims 2 με όλα τα expansion/stuff packs αρκετά custom contents και κάποια extra προγράμματα (ένα πρόγραμμα σχεδιασμού 3D και 2-3 ακόμη που εισάγουν εξάγουν κ επεξεργάζονται αρχεία από το παιχνίδι για την δημιουργία νέων αντικειμένων). Φυσικά όλα αυτά δεν τα σηκώνει το laptop μου με τίποτα.Τα τρέχει μεν είναι όμως εκνευριστικό. Στο νέο υπολογιστή δεν θα εγκαταστήσω τίποτα άλλο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνδεθεί ποτέ στο ίντερνετ.Τώρα η ερώτηση. Πως να διαλέξω το κατάλληλο μηχάνημα? Θα ήταν καλύτερα να βρω π.χ. κάρτα γραφικών, επεξεργαστή...κλπ και να τα δώσω σε κάποιον να το φτιάξει από την αρχή? Ευχαριστώ πολύ.
panosno1com Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γεια σου,μπορεις να κανεις την ιδια ερώτηση στην ενότητα αναβαθμίσεις ! Επειτα, σε αυτη την υποενότητα,δίνεις βάση στο πρότυπο αγοράς υπολογιστή και κατ αυτόν τον τρόπο δημιουργεις νέο θέμα ,ώστε να συζητήσεις και να λάβεις απόψεις των υπολοιπων μελών. Τέλος εχε στο νου σου οτι υπαρχει ο οδηγος συναρμολογησης υπολογιστη που με τον οποιο γινεται αρκετα κατανοητο το πως να συνθέσεις τα κομματια του υπολογιστη που θα αγορασεις! Αν εχεις χρονο να ασχοληθεις,δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο να συναρμολογησεις τον υπολογιστη! Αυτά!
smetirem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Οκ ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Sorry που έγραψα σε λάθος κατηγορία!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα