Προς το περιεχόμενο

http://www.eworld.com.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια !!!!! με συνχωρητε αν το ποστ μου θεωριθει ακυρο ή σαν διαφημηση δεν ειναι σε καμια περιπτοση αυτος ο σκοπος μου απλα ηθελα να μαθω αν γνωριζει κανεις το συγκεκριμενη διευθνηση και αν εχει παραγγειλη απ εδω??? ειναι αξιοπιστο??? εγγυηση δινουν στα πραγματα που αγοραζεις ???η αποστολες γινοντε χορις κανενα προβλημα??

σας ευχαρστω πολυ!!!!

Δημοσ.

Ναι, είναι αξιόπιστο. Έχω κάνει αγορές από κει όπως κι άλλα μέλη. Με την εγγύηση δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δε μου χει χρειαστεί ως τώρα (εννοώ από ταχύτητα/προθυμία αντικατάστασης). Γενικά θα το πρότεινα το συγκεκριμένο κατάστημα.

Δημοσ.

χωρίς να έχω αγοράσει...έχοντας μόνο δει το κατάστημα που είναι στην πάτρα, εμένα προσωπικά μου αρέσει....και για κάποια πράγματα που είχα ψάξει είχε χαμηλότερη τιμή από μεγάλη επιχείρηση που είναι κοντά του...

Δημοσ.

καταλαβα σας ευχαρσιτω πολυ χαιρομαι για τα κααλ νεα!!! οποτε αφοβα μπορω να κανω αγορα και τα σχετικα!!!!!

ευχαρσιτω πολυ παιδια!!! για της διαφοτιστικεσας απαντησεις!!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια !!!!! με συνχωρητε αν το ποστ μου θεωριθει ακυρο ή σαν διαφημηση δεν ειναι σε καμια περιπτοση αυτος ο σκοπος μου απλα ηθελα να μαθω αν γνωριζει κανεις το συγκεκριμενη διευθνηση και αν εχει παραγγειλη απ εδω??? ειναι αξιοπιστο??? εγγυηση δινουν στα πραγματα που αγοραζεις ???η αποστολες γινοντε χορις κανενα προβλημα??

σας ευχαρστω πολυ!!!!

εγω ειχα κανει μια παραγγελια μεσα στην οπιοια και ενα ζευγαρι cold cathode light , το οποιο μολις τα συνδεσα καηκε , και τους πηρα τηλεφωνο, τα εστειλα πισω με την ιδια εταιρια κουριερ που μου ηρθαν και μου τις αντικατεστησαν . με τα εξοδα αποστολης να επιβαρυνουν αυτους

Δημοσ.

+1 και από μένα, έχω κάνει αρκετές αγορές, βολεύει κιόλας που είναι στην πόλη και πηγαίνω εκεί και τα παίρνω. Επίσης, από εκεί έχω πάρει δυο δίσκους Samsung που ήταν οι φτηνότεροι (τις καλές εποχές...) στο Skroutz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...