vlahoskwn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Γεια σας! Μου εδωσε ο πατερας μου αυτον ενισχυτη ειναι χρονια αδουλευτος τον εβαλα χτες και δουλευε απλα τα κουμπια μπροστα στη αρχη δεν δουλευαν αλλα με πολες φορες πατημα πιασανε μετα παλι τα ιδια με ενα καθαρισμα θα ειναι κομπλε; Ευχαριστω!
vlahoskwn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ευχαριστω! πως μπορουμε να μαθουμε ποσα watt ειναι;
ThanosWF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 ευχαριστω! πως μπορουμε να μαθουμε ποσα watt ειναι; Δεν γραφει απο πισω καπου ohm αντισταση και wattage?
vlahoskwn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 νομιζω πως οχι τα καθαρισα αλλα παλι δεν κανουν επαφη αυτα που αλλαζω της εισδους γιατι;
vlahoskwn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 με ενα υγρο το οπιο ειναι ειδικο γιααυτα τα πραγματα γιατι; πριν τον καθαρισω το φυσηξα και δεν μου εκναν στην αρχη τα κουμπια με τα εκαναν και μετα παλι τα ιδια ομως πριν τον καθαρισω
nick#18 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αα.. με spray επαφων δηλαδη... με λαδι η χωρις ηταν? Επισης τον ελυσες η απ'εξω?
vlahoskwn Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 δεν ξερω αν ηταν με λαδι η χωρις γιατι πειραζει; τον ανοιξα και εριξα δεν τον εβγαλα ολο εξω
nick#18 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Στα διακοπτακια αυτα καλο θα ηταν να βαλεις χωρις λαδι μιας και το λαδι "ποτιζει" τη βρομια και τη "λασπωνει" με χειροτερο αποτελεσμα. Ριξε λιγο αναμεσα στα 2 σου δακτυλα και δες σου αφηνει λαδιλα και γλυστραει η εξατμιζεται και δεν τρεχει τιποτα? Αν ειχες καλη οπτικη επαφη και μπορουσες να δουλεψεις ευκολα πασο αλλα αν δεν, καλο θα ηταν να βγαλεις την πλακετα και να της δωσεις να καταλαβει στο καθαρισμα... Παντως οπως το λες οτι μολις εριξες ολα οκ και μετα παλι τα ιδια χαλια ιενια καθαρα βρομια. Αν πιανουν τα χερια σου, εχεις τη γνωση και μπορεις δες μηπως αλαξεις τα διακοπτακια/buttons που εχει πανω η πλακετα με ιδια καινουργια...
vlahoskwn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 φιλε μου αυτο εγινε ριν το καθαρισω το πηγα σε εναφιλο μου και με ενα κατσαβιδακι το βραχυκηκλωσε και παλι δεν κανει να εχει προβλημα;
nick#18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Αν οντως βραχυκυκλωσε απο πισω τις επαφες του διακοπτη και δεν εκανε τιποτα τοτε ισως να εχει προβλημα... μηπως ομως τα διακοπτακια δεν ειναι απλα ενα "κλικ" και αλαζουν κατι? με 3 ποδαρακια δν ειναι?
nick#18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μαλιστα... νομιζω πως η καλυτερη λυση θα ηταν να τον κανει check καποιος που επιδιορθωνει ενισχητες συγκεκριμενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα