Προς το περιεχόμενο

Sansui a-770

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Μου εδωσε ο πατερας μου αυτον ενισχυτη ειναι χρονια αδουλευτος

τον εβαλα χτες και δουλευε απλα τα κουμπια μπροστα στη αρχη δεν δουλευαν αλλα με πολες φορες πατημα πιασανε μετα παλι τα ιδια

με ενα καθαρισμα θα ειναι κομπλε;

Ευχαριστω!

Δημοσ.

νομιζω πως οχι

τα καθαρισα αλλα παλι δεν κανουν επαφη αυτα που αλλαζω της εισδους

γιατι;

Δημοσ.

με ενα υγρο το οπιο ειναι ειδικο γιααυτα τα πραγματα γιατι;

πριν τον καθαρισω το φυσηξα και δεν μου εκναν στην αρχη τα κουμπια με τα εκαναν και μετα παλι τα ιδια ομως πριν τον καθαρισω

Δημοσ.

δεν ξερω αν ηταν με λαδι η χωρις γιατι πειραζει;

τον ανοιξα και εριξα δεν τον εβγαλα ολο εξω

Δημοσ.

Στα διακοπτακια αυτα καλο θα ηταν να βαλεις χωρις λαδι μιας και το λαδι "ποτιζει" τη βρομια και τη "λασπωνει" με χειροτερο αποτελεσμα. Ριξε λιγο αναμεσα στα 2 σου δακτυλα και δες σου αφηνει λαδιλα και γλυστραει η εξατμιζεται και δεν τρεχει τιποτα? Αν ειχες καλη οπτικη επαφη και μπορουσες να δουλεψεις ευκολα πασο αλλα αν δεν, καλο θα ηταν να βγαλεις την πλακετα και να της δωσεις να καταλαβει στο καθαρισμα... Παντως οπως το λες οτι μολις εριξες ολα οκ και μετα παλι τα ιδια χαλια ιενια καθαρα βρομια. Αν πιανουν τα χερια σου, εχεις τη γνωση και μπορεις δες μηπως αλαξεις τα διακοπτακια/buttons που εχει πανω η πλακετα με ιδια καινουργια... :)

Δημοσ.

φιλε μου αυτο εγινε ριν το καθαρισω

το πηγα σε εναφιλο μου και με ενα κατσαβιδακι το βραχυκηκλωσε και παλι δεν κανει

να εχει προβλημα;

Δημοσ.

Αν οντως βραχυκυκλωσε απο πισω τις επαφες του διακοπτη και δεν εκανε τιποτα τοτε ισως να εχει προβλημα... μηπως ομως τα διακοπτακια δεν ειναι απλα ενα "κλικ" και αλαζουν κατι? με 3 ποδαρακια δν ειναι?

Δημοσ.

Μαλιστα... νομιζω πως η καλυτερη λυση θα ηταν να τον κανει check καποιος που επιδιορθωνει ενισχητες συγκεκριμενα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...