kostiska13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 καλησπερα θα ηθελα να μαθω ποσο περιπου κοστολογειται ενα αριστο μεταχειρισμενο πολυ καιρο samsung galaxy S 1
tsourakis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 καλησπερα θα ηθελα να μαθω ποσο περιπου κοστολογειται ενα αριστο μεταχειρισμενο πολυ καιρο samsung galaxy S 1 Άμα είναι 1+ χρόνο, σε αρκετά καλή κατάσταση περίπου 200€...Άμα δεν είναι σε "μέτρια" κατάσταση γύρω στα 180€...Άμα είναι τελείως καινούριο σε άριστη κατάσταση γύρω στα 220€.. Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά..Ο καθένας μπορεί να το δώσει όσο θέλει...Μπορεί να σου πιάσει τον ()(), μπορεί και να στο δώσει σχετικά φθηνά...
kostiska13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Άμα είναι 1+ χρόνο, σε αρκετά καλή κατάσταση περίπου 200€...Άμα δεν είναι σε "μέτρια" κατάσταση γύρω στα 180€...Άμα είναι τελείως καινούριο σε άριστη κατάσταση γύρω στα 220€.. Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά..Ο καθένας μπορεί να το δώσει όσο θέλει...Μπορεί να σου πιάσει τον ()(), μπορεί και να στο δώσει σχετικά φθηνά... ευχαριστω πολυ φιλος !
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Άμα είναι 1+ χρόνο, σε αρκετά καλή κατάσταση περίπου 200€...Άμα δεν είναι σε "μέτρια" κατάσταση γύρω στα 180€...Άμα είναι τελείως καινούριο σε άριστη κατάσταση γύρω στα 220€.. Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά..Ο καθένας μπορεί να το δώσει όσο θέλει...Μπορεί να σου πιάσει τον ()(), μπορεί και να στο δώσει σχετικά φθηνά... Λιγο τσιμπημενες μου φαινονται οι τιμες. Για πολλους μηνες πουλιοταν στα 250ευρω ολοκαινουργιο, ενω για 1 μερα πουλιοταν και 200. Δεδομενου λοιπον οτι πολλα κομματια ειναι 3 και 4 μηνων και εχουν αγοραστεις 250ευρω δε βλεπω πως γινεται να πουληθουν μολις 30 ευρω φθηνοτερα απο την αρχικη τιμη αγορας. Θα πουληθει ευκολα 220 ευρω με αποδειξη κομενη στα 250?
iRox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Προφανως αυτα με αποδειξη των 250 οχι. Αυτα με αποδειξη 400-500 γιατι οχι ομως; Λογικοτατη τιμη ειναι. Ειδικα οταν 3gs πουλιουνται τοσο ή και παραπανω
CROM271 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 sorry που αλλαζω θεμα αλλα να ρωτησω και εγω κατι σχετικο. Πουλαει γνωστος μου το iphone 3gs 16GB 150 ευρω. Το εχει 1,5-2 χρονια και ειναι γενικα σε καλη κατασταση. Του εχει πεσει βεβαια 2-3 φορες αλλα λειτουργει μια χαρα (το εχω δει μονος μου). Επειδη μαλιστα το ξερω το παιδι μου ειπε πως πριν κανενα 2μηνο του επεσε στα χιονια για κανενα 10λεπτο μεχρι να το βρει. Για 1-2 μερες του εβγαζε κατι ξεκαρφωτα μηνυματα σφαλματος αλλα μετα ολα ok εδω και περιπου 2 μηνες. Δυο ερωτησεις επομενως. 1. Σαν τιμη καλη δεν ειναι? Λιγο που εψαξα στο ebay καπου εκει πουλιουνται. Εδω τουλαχιστον ξερω τι παιρνω. 2. Αυτο με τα χιονια παιζει να μου δημιουργησει κανενα προβλημα? Να πηρε νερο δηλ. και να μου βγαελι προβλημα αργοτερα? Εδω και 2 μηνες παντως λειτουργει κανονικα οπως ειπα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Προφανως αυτα με αποδειξη των 250 οχι. Αυτα με αποδειξη 400-500 γιατι οχι ομως; Λογικοτατη τιμη ειναι. Ειδικα οταν 3gs πουλιουνται τοσο ή και παραπανω Γιατι? Υπαρχει καμια διαφορα στο sgs των 250 ευρω με το sgs των 500 ευρω? Ισα-ισα το πρωτο ειναι πολυ πιο καινουργιο και λιγοτερο μεταχειρισμενο. Και θα πουληθει το παλαιοτερο, πιο μεταχειρισμενο και με λιγοτερο υπολοιπο εγγυησης ακριβοτερα? Με ποια λογικη? Οπως ειπα οι τιμες που αναφερει ο tsourakis ειναι ψιλοτσιμπημενες, ακριβως επειδη η αρχικη τιμη του sgs ηταν χωμα για καμποσους μηνες μεχρι να αποσυρθει οριστικα. Δε μπορει τα μεταχειρισμενα να πωλουνται στην ιδια η ακριβοτερη τιμη απο αυτην με την οποια αποσυρθηκε το μοντελο, εκτος αν η ζητηση ειναι τεραστια. Κατι που δε συμβαινει εν προκειμενω. sorry που αλλαζω θεμα αλλα να ρωτησω και εγω κατι σχετικο. Πουλαει γνωστος μου το iphone 3gs 16GB 150 ευρω. Το εχει 1,5-2 χρονια και ειναι γενικα σε καλη κατασταση. Του εχει πεσει βεβαια 2-3 φορες αλλα λειτουργει μια χαρα (το εχω δει μονος μου). Επειδη μαλιστα το ξερω το παιδι μου ειπε πως πριν κανενα 2μηνο του επεσε στα χιονια για κανενα 10λεπτο μεχρι να το βρει. Για 1-2 μερες του εβγαζε κατι ξεκαρφωτα μηνυματα σφαλματος αλλα μετα ολα ok εδω και περιπου 2 μηνες. Δυο ερωτησεις επομενως. 1. Σαν τιμη καλη δεν ειναι? Λιγο που εψαξα στο ebay καπου εκει πουλιουνται. Εδω τουλαχιστον ξερω τι παιρνω. 2. Αυτο με τα χιονια παιζει να μου δημιουργησει κανενα προβλημα? Να πηρε νερο δηλ. και να μου βγαελι προβλημα αργοτερα? Εδω και 2 μηνες παντως λειτουργει κανονικα οπως ειπα. Δεν θα το αγοραζα για κανενα λογο στην τιμη που πουλιουνται τα υπολοιπα 3gs. Στην μιση τιμη ισως, και παλι θα το σκεφτομουν ομως. Μιλας για επιεικως κακομεταχειρισμενο κομματι με potential να εμφανισει βλαβες λογω της κακομεταχειρισης. Για το λογο οτι ο φιλος σου ειναι ειλικρινης και σου ειπε στα ισα τι εχει τραβηξει το κινητο του, δεν θα τον εβαζα σε διαδικασια παζαριων εκμεταλευομενος την ειλικρινεια του. Θα του λεγα οτι δεν ενδιαφερομαι τελικα να το αγορασω.
CROM271 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δεν θα το αγοραζα για κανενα λογο στην τιμη που πουλιουνται τα υπολοιπα 3gs. Στην μιση τιμη ισως, και παλι θα το σκεφτομουν ομως. Μιλας για επιεικως κακομεταχειρισμενο κομματι με potential να εμφανισει βλαβες λογω της κακομεταχειρισης. Για το λογο οτι ο φιλος σου ειναι ειλικρινης και σου ειπε στα ισα τι εχει τραβηξει το κινητο του, δεν θα τον εβαζα σε διαδικασια παζαριων εκμεταλευομενος την ειλικρινεια του. Θα του λεγα οτι δεν ενδιαφερομαι τελικα να το αγορασω. Οταν λες πως ''Δεν θα το αγοραζα για κανενα λογο στην τιμη που πουλιουνται τα υπολοιπα 3gs.'' εννοεις παντα για μεταχειρισμενα κομματια ετσι? Απο οτι ειδα στο ebay τα μεταχειρισμενα καπου εκει πουλιουνται. Και κανεις δεν μου εξασφαλιζει πως θα ειναι σε καλυτερη κατασταση απο αυτο που λεω να παρω. Σιγουρα υπαρχει potential για βλαβες αλλα θεωρω πως και αλλο μεταχειρισμενο να αγορασω ειναι καθαρα θεμα τυχης που θα πεσω. Αυτο τουλαχιστον το εχω δει και ξερω πως δουλευει αυτη τη στιγμη μια χαρα. Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο και πιο αξιοπιστο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα