Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση xperia x10

john654321

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας

Εδω και αρκετο ψαχνω στο ιντερνετ πως να βαλω στο xperia x10 το 2.3 λογισμικο αλλα τιποτα πολυ μπερδεμα υπαρχει καποιος οδηγος που να τα λεει βημα βημα στα ελληνικα , η καποιος απο σας που ξερει να μας δωσει τα φωτα του??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα, πρωτα απ'ολα κανεις root το κινητο σου.. Μονο τη φραση " root x10" να γραψεις στο google θα σου βγαλει 10000 αποτελεσματα.

2ον Θα πρεπει να εγκαταστησεις το xRecovery 0.1 (αναζητηση google ή youtube)

3ον θα πρεπει να βρεις την εκδοση 2.3 (δεν ξερω που ακριβως, εγω χρησιμοποιω το xda-forum)

4ον Βαζεις το φακελο μεσα στο /xrecovery/backup

και 5ον κανεις full wipe data και επειτα Restore σε 2.3

Απλο;

Βασικα, πρωτα απ'ολα κανεις root το κινητο σου.. Μονο τη φραση " root x10" να γραψεις στο google θα σου βγαλει 10000 αποτελεσματα.

2ον Θα πρεπει να εγκαταστησεις το xRecovery 0.1 (αναζητηση google ή youtube)

3ον θα πρεπει να βρεις την εκδοση 2.3 (δεν ξερω που ακριβως, εγω χρησιμοποιω το xda-forum)

4ον Βαζεις το φακελο μεσα στο /xrecovery/backup

και 5ον κανεις full wipe data και επειτα Restore σε 2.3

Απλο;

θα κανωω μια προσπαθεια :D σε ευχαριστω

2.3.3 θες?

βάλε το πρόγραμμα της sony ericsson και κάνε αναβάθμιση.Απο 31 ιουλίου κυκλοφορεί επίσημα.

αν θες να μπλεχτείς πιο πολύ xda is your friend

oups συγνωμη ξεχασα να διευκρηνησω κατι εχω το μινι

1.Root

2.xRecovery

3.Unlock Bootloader

4.Rom

Δυστυχώς,προσπάθησα να βρω rom που να μην απαιτεί το 3ο βήμα,το πιο ριψοκίνδυνο και πιο δύσκολο αλλά βλέπεις η sony ericsson μας κάνει την δύσκολη...

1.Root

2.xRecovery

3.Unlock Bootloader

4.Rom

Δυστυχώς,προσπάθησα να βρω rom που να μην απαιτεί το 3ο βήμα,το πιο ριψοκίνδυνο και πιο δύσκολο αλλά βλέπεις η sony ericsson μας κάνει την δύσκολη...

φιλε σε ευχαριστω αλλα ψαχνω δυο μερες τωρα πως να το κανω και μου εχει σπασει τα νευρα στο τελος θα χαλασει και θα το πεταξω οποτε το αφηνω ετσι για την ωρα:D

Σας ευχαριστω και παλι

Bootloader δε χρειαζεσαι παντα. Κοιτα για roms εγω ξερω μονο για το x8 δεν ξερω αμα μπορεσει και σε εσενα. Ευκολο θα ειναι μην τα παρατας. Απο τον Σεπτεμβριο παιδευομουνα και οποτε εβρισκα δυσκολια το παρατουσα.Τελικα σε μια μερα καθησα και το εκανα. Απλο ειναι !:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανες ότι λέει αυτό το thread?

http://forum.xda-dev...ad.php?t=906742

σαγαπαω ειλικρινα με την πρωτη μου εγινε ειχα ξαναδοκιμασει με το ιδιο προγραμμα αλλα μου ελεγε στα windows το προγραμμα δεν ανταποκρινεται :D

σε ευχαριστωωωω

επομενο βημα recovery ?

σαγαπαω ειλικρινα με την πρωτη μου εγινε ειχα ξαναδοκιμασει με το ιδιο προγραμμα αλλα μου ελεγε στα windows το προγραμμα δεν ανταποκρινεται :D

σε ευχαριστωωωω

επομενο βημα recovery ?

εβαλα και το Xrecovery εκανα και ενα back up τωρα πρεπει να κανω boot loader??

αν ναι μηπως μπορειτε να μου πειτε τις οδηγιες στα ελληνικα γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα και μπερρδευτηκα ?

Επεξ/σία από john654321

σε ευχαριστωωωω

επομενο βημα recovery ?

εβαλα και το Xrecovery εκανα και ενα back up τωρα πρεπει να κανω boot loader??

αν ναι μηπως μπορειτε να μου πειτε τις οδηγιες στα ελληνικα γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα και μπερρδευτηκα ?

καλημερα σας του εβαλα μια ρομ που ελεγε οτι δεν ηθελε bootloader αλλαα τελικα δεν ανοιγε το κινητο και μετα ειδα οτι ηταν για το pro οποτε του εκανα ρεστορε και παμε παλι στο bootloader

Αμην Μετα απο πολλες μερες γεματες ιδρωτα,κουραση και ανχος επιτελους εβαλα την εκδοση 2.3.7 με MiniCM

θα ηθελα να ευχαριστησω το myPhone.gr το xda-developers, φυσικα το insomnia και πρωσοπικα τον "Meraklis56" για την βοηθεια που μου προσφερε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...