Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω άπαντες. Γράφω το πρόβλημα:

Ταλαιπωρούμαι από την cyta εδώ και μήνες.

1. Συνδέθηκα Σεπτέμβριο του 2011, σταθερή + internet. Η γραμμή είχε πολύ θόρυβο με τις παλιές μου συσκευές (που πάντως δεν είχαν θόρυβο στους προηγούμενούς μου παρόχους, οτε και vivodi), αναγκάστηκα ν’ αγοράσω καινούργια συσκευή από αυτούς, ο θόρυβος μειώθηκε αρκετά.

2. Είχα όμως πρόβλημα και με την ηχώ, άκουγα δηλαδή στις σταθερές μου κλήσεις, την φωνή μου δυο φορές. Ζήτησα τεχνική βοήθεια, ήρθε τεχνικός, άλλαξε ρούτερ

3. Το πρόβλημα δεν βελτιώθηκε, συνεχίστηκε για καιρό, ξαναζήτησα τεχνική βοήθεια, ο τεχνικός ήρθε σήμερα και άλλαξε το ρούτερ για δεύτερη φορά. Αλλά μετά αναγκαστικά φεύγει και δυστυχώς την ώρα που έρχεται δεν μπορώ να τηλεφωνήσω στα σταθερά που δημιουργείται το πρόβλημα ώστε να το δει ο ίδιος.

4. Η…πρότασή του είναι να αγοράσω ακόμα καλύτερη συσκευή, κάποιας φίρμας.

Τώρα για να ξαναέρθει πρέπει να πάω για μια ακόμα φορά στο κατάστημα, να του δώσουν αυτή εντολή, να με πάρει τηλέφωνο, να προσεύχομαι να με βρει (γιατί αν δε με βρει με παίρνει την επόμενη βδομάδα) κι όλα αυτά πάνε από βδομάδα σε βδομάδα.

Οι ερωτήσεις μου:

Α. Έχω ελπίδα να αλλάξει αυτό ή είναι πρόβλημα της γραμμής και δεν θα το παραδεχτούν ποτέ; Να σημειώσω πως το ίντερνετ λειτουργεί κανονικά

Β. Είμαι δεσμευμένος για ένα χρόνο. Μπορώ να αποχωρήσω νωρίτερα ή θα πρέπει να κάθομαι να μαζεύω τις ανύπαρκτες αποδείξεις όλης αυτής της ταλαιπωρίας;

Ευχαριστώ θερμά.

Δημοσ.

από τη πρόταση του τεχνικού της cyta να δοκιμάσεις επώνυμη συσκευή καταλαβαίνεις τις γνώσεις του περί του θέματος.

δοκίμασε με καλύτερη συσκευή αλλά δεν νομίζω φταίει αυτό. μήπως παίζει κάτι με την καλωδίωσή σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...