leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Γεια χαρα παιδιά, εχω κάνει μια εφαρμογή σε android και ios και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε να την ανεβάσω στο android market! Για αρχή πως κάνω λογαριασμό στο android market? Πρέπει να έχω gmail? Δεν γίνετε στο e-mail της εταιρείας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Γεια χαρα παιδιά, εχω κάνει μια εφαρμογή σε ios και θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνετε να την ανεβάσω στο android market! Για αρχή πως κάνω λογαριασμό στο android market? Πρέπει να έχω gmail? Δεν γίνετε στο e-mail της εταιρείας?? https://mail.google.com/ Γρηγορα και απλα κανεις ενα account. Μετα δεν ξερω ο.ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 όχι μόνο με gmail γίνεται. Μπαίνεις στο market και πας να κατεβάσεις ένα αρχείο, για να το κατεβάζεις σου ζητάει λογαριασμό και δυνατότητα να φτιάξεις έναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Πρέπει να κάνω εκείνη την εγγραφή που ζητάει 25 $ lifetime συνδρομή? Σαν developer δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Με το Gmail σου θα μπεις στο developers.google.com. Εκεί θα πας στο publish και θα ανεβάσεις την εφαρμογή σου. Μόνο δωρεάν. Δεν μπορείς να πουλήσεις από την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα