giannis0000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 καλησπερα παιδια! διαβαζοντας το post του φιλου εδω, εγω ως κατοχος του galaxy ace και εδω και 2-3 μερες κατοχος του xperia neo v ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: καταρχας το galaxy ace ειναι αρκετα καλη συσκευη,εφου κρατησε για ολο το 2011 οσο υπηρψε την τιμη του και ως προσφατως στα 279 ευρω. τωρα επεσε στα 199 γιατι και εχει καιρο στη αγορα και μαλλον θα βγει ace 2 δε ειμαι σιγουρος καπου ετσι ειχα δει καπου,δε θυμαμαι που το διαβασα. εινα ιδανικο μεγεθος για smartphone ομορφο σχεδιαστικα και λειτουργικα μια χαρα τα παει. και καλες φωτο βγαζει,και ηχο δυνατο και θηκες ομορφες, και φερει το βαρυ ονομα samsung. ειμαι πολυ ευxαριστημενος απο το μοντελο αυτο. σιγουρα ομως ,βγαινουν κινητα και αλλων εταιριων,που προσφερουν το κατι παραπανω! --------------------------------------------------------------------------------------- με την τιμη αυτη λοιπον,στα 199, το sony υπερεχει και αρκετα θα ελεγα: *** θα αναβαθμιστει επισημα στην android 4.0 ενω το ace οχι ***γρηγοροτερος επεξεργαστης ***μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη *** καλυτερες φωτο(το εχω δοκιμασει και στο ιδιο σημειο και ωρα σε εξωτερικο χωρο) *** φωτο που βγαζει με ενα αγγιγμα...(καλυτερο μενου και περισσοτερες επιλογες) *** video 720p ***[/b] 3D ΚΑΜΕΡΑ και panorama επισης. *** καλυτερη αναλυση (και χρωματα επιφανειας -εικονιδια-κειμενα πιο ευκρινεστερα και design ) **** led και xperia κτλπ που εχουν τα sony αυτα.... *** ετοιμες ενσωματωμενες εφαρμογες οπως το track id / timescape / player ,neoreader κτλπ *** πολυ καλο radio FM απαιχτο *** καλυτερο ηχο με το xLOUD *** εμενα με το neo v με συνδεει πιο ταχυτατα στο ιντερνετ που ενεργοποιω το wi- fi ,με το που παταω το wi-fi on αμεσως σε 2 δευτερα μπηκα ιντερνετ! *** εφαρμογη ετοιμη για συντομευσεις επαφων και κληση η μηνυμα sms προς αυτους με μικρογραφιες **** mini hdmi για συνδεσεις ***** και camera μπροστα!!!!!!!!!! για skype κτλπ (αν θυμηθω κατι αλλο υπερ θα σας πω) τα θετικα του ace εναντι του neo v ,ειναι τα εξης: 1) πιο πλατια σε μεγεθος η οθονη--ισως το προτιμω και εγω ετσι αλλα οκ...... 2)οτι εχει αφης κουμπακια εξωτερικα (τα τρια κατω )ενω του ericcson πρεπει να τα πιεζεις... 3)οτι δε κανει δαχτυλιες στη οθονη...ενω του σονυ κανει ευκολα... 4)οτι εχει ομορφες θηκες οπισθεν! πολυ μου αρεσουν-- λευκο και γκριζακι. και φυσικα και ποιοτικο "σασι" 5)το καπακακι που ανοιγει να φανει το usb ειναι πιο ποιοτικο απο του σονυ που ειναι σα "ινα "και φοβαμαι μη στραβωσει με το ανοιξε κλεισε κτλπ.... τιποτα αλλο θετικοτερο δεν εχει δυστυχως.... ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ απλα θα ηθελα να ειχαν camera με 8.1 mp αυτο μονο με χαλαει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα