Udaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σήμερα πήγα και πήτα το τηλέφωνο , και όλα κομπλέ , έγινε μια αντικατάσταση και το πρόβλημα λύθηκε . Τώρα όμως παρουσιάστηκε ένα άλλο , δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο γιατί το δίκτυο δεν καλύπτει την περιοχή μου
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σήμερα πήγα και πήτα το τηλέφωνο , και όλα κομπλέ , έγινε μια αντικατάσταση και το πρόβλημα λύθηκε . Τώρα όμως παρουσιάστηκε ένα άλλο , δεν μπορώ να πάω τηλέφωνο γιατί το δίκτυο δεν καλύπτει την περιοχή μου Η ερώτηση ποια ειναι;
Udaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο γιατί το δίκτυο δεν καλύπτει την περιοχή μου Το πρόβλημα λύθηκε μετά απο 3 restart του κινητού , παρακαλώ να κλειδώσει ..
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δηλαδή αν η ΕΥΔΑΠ δεν φέρνει νερό στην τάδε περιοχή φταίει η ΕΥΔΑΠ ή η βρύση; Η ερώτηση ακόμα εκκρεμεί, αλλά αφου λύθηκε το πρόβλημα (προφανώς έγινε register το κινητό σου στο δίκτυο - που μάλλον καλύπτει την περιοχή σου), όλα καλα.
Udaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δηλαδή αν η ΕΥΔΑΠ δεν φέρνει νερό στην τάδε περιοχή φταίει η ΕΥΔΑΠ ή η βρύση; Η ερώτηση ακόμα εκκρεμεί, αλλά αφου λύθηκε το πρόβλημα (προφανώς έγινε register το κινητό σου στο δίκτυο - που μάλλον καλύπτει την περιοχή σου), όλα καλα. Μπορεί να φταίει και η ΕΥΔΑΠ και η βρύση ... Who knows ?
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Γενικά το topic πάσχει από δομή και κλειδώνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις