Udaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σήμερα πήγα και πήτα το τηλέφωνο , και όλα κομπλέ , έγινε μια αντικατάσταση και το πρόβλημα λύθηκε . Τώρα όμως παρουσιάστηκε ένα άλλο , δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο γιατί το δίκτυο δεν καλύπτει την περιοχή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σήμερα πήγα και πήτα το τηλέφωνο , και όλα κομπλέ , έγινε μια αντικατάσταση και το πρόβλημα λύθηκε . Τώρα όμως παρουσιάστηκε ένα άλλο , δεν μπορώ να πάω τηλέφωνο γιατί το δίκτυο δεν καλύπτει την περιοχή μου Η ερώτηση ποια ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο γιατί το δίκτυο δεν καλύπτει την περιοχή μου Το πρόβλημα λύθηκε μετά απο 3 restart του κινητού , παρακαλώ να κλειδώσει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δηλαδή αν η ΕΥΔΑΠ δεν φέρνει νερό στην τάδε περιοχή φταίει η ΕΥΔΑΠ ή η βρύση; Η ερώτηση ακόμα εκκρεμεί, αλλά αφου λύθηκε το πρόβλημα (προφανώς έγινε register το κινητό σου στο δίκτυο - που μάλλον καλύπτει την περιοχή σου), όλα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Udaba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δηλαδή αν η ΕΥΔΑΠ δεν φέρνει νερό στην τάδε περιοχή φταίει η ΕΥΔΑΠ ή η βρύση; Η ερώτηση ακόμα εκκρεμεί, αλλά αφου λύθηκε το πρόβλημα (προφανώς έγινε register το κινητό σου στο δίκτυο - που μάλλον καλύπτει την περιοχή σου), όλα καλα. Μπορεί να φταίει και η ΕΥΔΑΠ και η βρύση ... Who knows ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Γενικά το topic πάσχει από δομή και κλειδώνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις