vagotron1995 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 μηπως μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο android game στυλ dota ή league of legends...εκτος απο το legendary heroes γιατι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου,εκτος αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να το παιζω
Gr_Soul Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 μηπως μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο android game στυλ dota ή league of legends...εκτος απο το legendary heroes γιατι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου,εκτος αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να το παιζω Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο. Τι συσκευή έχεις και δε στο παίζει; Το κατέβασες και δεν μπορείς να το εγκαταστήσεις ή δεν το κατέβασες ποτέ;
mpasketpro Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 μηπως μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιο android game στυλ dota ή league of legends...εκτος απο το legendary heroes γιατι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου,εκτος αν υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορω να το παιζω Βρε καμενε!Μακαρι να υπηρχε..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα