Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες καλημερα..Μετα απο αρκετο καιρο λεω να ξανασχοληθω με το wii μου μιας και στο δειλημα να το κρατησω η να τοπουλησω επικράτησε το δεύτερο, για ποσο καιρο δεν ξερω :devil:

Τεσπα στο θεμα μας τωρα μιας και παλια δεν ειχα καλη και μεγαλη ΤV χρησιμοποιουσα το composite καλωδιο που ερχοταν μαζι με το wii στην συσκευασια.Ξερω οτι η δυναμη του Wii ειναι αλλη και οχι τα γραφικα αλλα για ενα καλυτερο αποτελεσμα γιατι στην 42αρα φενονται αρκετα χειροτερα απο μια 20crt που ειχα.

Αξιζει να παω σε κατι τετοιο

Κατι σε Hdmi converter οπως Aυτο θα μου εδινε καλυτερο αποτελεσμα ?

Επισης τα component καλωδια εχουν διαφορα μεταξυ τους ή ειναι ολα τα ιδια μιας και το Wii Component ειναι αρκετα πιο ακριβο απο αυτο που σας εδειξα πιο πανω..

Γεια δωστε ρε παιδια τις εμπειριες σας ωστε να παρω το ρημαδοκαλωδιο :-D

Α! Και κατι που το εχω σίγουρο διαφορα αισθητη υπαρχει ετσι?Μιας και λιγο που το εψαξα τα σχολια ηταν θετικα.

Δημοσ.

Φιλε μου και εγω μολις πηρα wii και στην μεγαλη tv φενονται αρκετα θολα και ξεπλυμενα .

Μου ειπαν οτι το component μπορει να κανει δουλεια

Τωρα για το Ηdmi δεν ξερω αν και δεν πιστευω οτι θα δεις διαφορα μιας και το wii μεχρι 480p νομιζω μπορει να δωσει οποτε παει άχρηστο το 1080 του hdmi.

Eτσι λεω εγω τωρα δεν ειμαι σίγουρος :mrgreen:

Δημοσ.

και εγώ το πρώτο έχω. Αν το συνδέσεις ξεκλειδώνει η επιλογή για HiDef εικόνα από το μενού του Wii

Δημοσ.

φίλε πάρε το καλωδιάκι της speedlink και φτηνό είναι και μια χαρά ποιότητα έχεις σε εικόνα.Όσον αφορά το απλό καλώδιο της nintendo (scart-composite) με το καλώδιο τύπου component ,είναι η μέρα με την νύχτα.Ένα σου λέω παίξε mario kat wii με το απλό καλώδιο και μετά σε 480p πραγματικά θα να παίζεις τελείως άλλο παιχνίδι.

Βασικά στα λέω αυτά μιας και έχω το ίδιο καλώδιο με του λινκ και ξέρω πως θα δείξει....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχω το hdmi converter και έβγαζε τα μέγιστα σε απόδοση. Δεν πρόλαβα όμως να το χαρώ γιατί το wii χάλασε. Πουλάω το converter όποιος το θέλει... να του πω για λεπτομέρειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...