Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα αγαπητο forum. Χθες ενω επαιζα starcraft 2, κανω minimize το game για να ανοιξω το google chrome και να τσεκαρω το e-mail μου. Με το που ανοιγω το google chrome μου βγαζει ενα μυνημα οτι η μνημη ειναι πληρες και πρεπει να κλεισω το starcraft 2 για να ελευθερωθει η ram. Τωρα εχω 4 γιγα ram, χρειαζομαι και αλλο?

το συστημα μου ειναι το εξης:

Mobo: Asus m4a78-e

Ram: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553912

CPU: Amd 965 BE

GPU: HD 6850

Δημοσ.

Ετρεχε και το CPUID που ειναι το προγραματακι για τις θερμοκρασιες και το antivirus, εχω το avira. Ανοιξα το των windows το gajetακι που εχει και διχνει το ποσοστο χρησης σε cpu και ram (αυτο που διχνει κατι κοντερ) και η ram ηταν 78%.

Δημοσ.

βασικά τα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι multitasking και αν προσπαθήσεις να ανοίξεις κάτι άλλο κολλάει. Συμβαίνει σε πολλά.

Δημοσ.

Πάντως απ ό,τι θυμάμαι το Starcraft II είναι σχετικά απαιτητικό σε RAM. Σε Win7 64, χωρίς να τρέχω κάτι άλλο ιδιαίτερα μνημοβόρο είχα ελεύθερα ~<800MB απ τα 4GB.

Δημοσ.

Καταλαβα, οποτε λετε να βαλω ακομα ενα σετακι 2x2 giga η οχι?

Ότι δε χρειάζεται, δε χρειάζεται. Αν θέλεις να πάρεις για ψυχολογικούς λόγους και με το βλέμμα στο μέλλον, πάρε μιας και είναι και φτηνές.

Δημοσ.

Ναι windows 7 x64 bit εχω. Πρεπει να παρω το ιδιο σετ? Ρωταω γιατι το σετακι 2x2 giga απο τις ιδιες ram εχουν 90 ευρω. Μπορω να βαλω κατι σε ποιο οικονομικο αλλα να ειναι και συμβατες.

Δημοσ.

Βασικά ότι και να βάλεις, πάλι θα σου κολλάει, δεν έχει να κάνει με την ram. Πολλά παιχνίδια το γράφουν και στο manual

Δημοσ.

Αν το έκανε μόνο μία φορά, μπορεί να ήταν οτιδήποτε. Περίμενε να δεις αν θα επαναληφθεί κάτω απ τις ίδιες συνθήκες, έπειτα πήγαινε στον task manager και δες τι παίζει με τη ram. Αν το SC2 τρώει 2gb και έχεις ελεύθερα π.χ. 5mb το πρόβλημα μάλλον είναι κάπου αλλού. Ψάξε λίγο ακόμα πριν πας ν αγοράσεις ram.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια το ξανακανε παλι πολλες φορες μαλιστα σημερα και το κανει μονο με το starcraft 2. Το game τρωει 2 giga ram. Οταν αρχιζω να παιζω starcraft βαζω το μετρητη cpu των windows και ξεκιναει με 62% η ram. Καθως η ωρα περναει παιζοντας starcraft 2 βλεπω οτι η ram αυξανετε και φτανει μεχρι το 78% και τοτε ειναι που σκαει το μυνημα οτι πρεπει να κλεισω το game γιατι δεν υπαρχει επαρκη ram. Τι να κανω? Εγω σκεφτομαι να σκασω αλλα 80 να βαλω αλλο ενα ιδιο σετ 2χ2 να τελειωνει το παραμυθι. Την γνωμη σας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...