Προς το περιεχόμενο

philips pfl5507h 32'' 3d 358€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.deals365.gr/deal.php?id=892&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=Alldeals&utm_campaign=Deals365

Καλή τιμή για όποιον τη χρειάζεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την αξιοπιστία του καταστήματος.

Όποιος έχει πληροφορίες για το κατάστημα ας ενημερώσει.

Επεξ/σία από manosfp
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η τιμή είναι καλή αλλά το κατάστημα Πρεβεζανίζει!

Είναι και το εκλεκτό της dealάδικο αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

πω .. πλακα πλακα δεν το ειχα δει.. εδρα λέει λονδινο και δωρεαν(!!) αποστολη σε όλη την ευρώπη.. στην Αγγλια χρεώνει?? χαχα.. και δεν βρήκα τπτ για το εν λόγο μαγαζι στο google.. ωχ θα έχουμε παλι δράματα..

Δημοσ.

καλημερα σε ολους! μολις ειδα τη συγκεκριμενη προσφορα στο email μου, μπηκα κατευθειαν στο ινσομνια. μου ειχε λειψει η ιντριγκα του inthebox τοσο καιρο.

ωραιο το site του electronicswave.net, θυμιζει errorweb

http://prntscr.com/7g5ee

χαχαχαχα, δεν το πιστευω πως η ιστορια επαναλαμβανεται τοσο συντομα, τοσο ομοια

Δημοσ.

Διάβασα και εγώ την ενημέρωση του deal site και το μυαλό μου πήγε αυτόματα στη ΜΠ.

Όλο το σκηνικό ταιριάζει απόλυτα σ' αυτά που είχε εξαγγείλει, στο διάστημα που έπαιζε δυνατά με την προσφορά των 399 ευρώ.

Προσπάθησα να μπω στο site του καταστήματος και η απάντηση είναι: "Please check back soon!"

Συνιστώ προσοχή, λοιπόν, σε όλους εκείνους που θέλουν να αγοράσουν το προϊόν, για να μην ψαχνόμαστε πάλι, όπως στην άλλη περίπτωση με την οποία, αν και πέρασαν 2 μήνες από τότε που έπρεπε να παραδοθούν οι τηλεοράσεις, 30 άτομα δεν έχουν παραλάβει τα χρήματά τους, ακόμη, από το GD !!!

Δημοσ.

Κυκλοφορούν φήμες ότι η tv συνοδεύεται απο δωρεάν ποπκορνιέρα, bluray και πτυχίο απο το Harvard...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

με την εγγυηση τι παιζει, ειναι υποχρεωμενη η phillips εδω να την παραλαβει και να στη φτιαξει ή θα τρεχεις και δεν θα βρισκεις ακρη?

• Moderators
Δημοσ.

WOT: Warning! This site has a poor reputation.

"This site has a poor reputation based on

user ratings.

deals365.gr

View rating details and comments"

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε ποια στοιχεία στηρίζει το WOT τα συμπεράσματα που αναφέρει αλλά γνωρίζω ότι το συγκεριμένο deal site είναι ένα από τα 190 (!!!) περίπου που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σ' αυτό το άθλημα των προσφορών, παρακολουθώ τις προσφορές που κάνει και δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια, αν και δεν έχω αγοράσει καμία προσφορά του ακόμη.

Δημοσ.

Τωρα πρεπει να πονταρουμε ποσοι θα τσιμπισουν το δολομα,αλλα υποψιαζομαι οτι αυτην την φορα θα δοθουν,και στην επομενη θα γινη τεραστια προσφορα και θα μαζεψουν πολυ παστο και μετα θα σκαση το κανονι δυνατα.Στους 7 εως τωρα ευχομαι καλο τελος.

Δημοσ.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, λοιπόν, όπως φαίνεται... και εύχομαι ειλικρινά να μην ταλαιπωρηθεί και άλλος κόσμος.Προσωπικά, είχα παραγγείλει την Panasonic από το Crazy, πήρα βέβαια τα χρήματά μου πίσω, αλλά 2 μήνες υποτιθέμενων παραλαβών πάνε πολύ και το θέμα για μένα δεν έχει λήξει. Και για να μείνουμε στα γεγονότα, α) το site www.electronicswave.net φαίνεται να δημιουργήθηκε στις 23/3/2012 (βλέπε whois) β) η απόφοιτος του Harvard είχε ανακοινώσει συνεργασία με το συγκεκριμένο deal site (αλήθεια, η ποπκορνιέρα τι έγινε, Μαίρη;) γ)πρόκειται για εταιρία με έδρα Λονδίνο δ) παραλαβή σε 20-25 μέρες κουπόνι με λήξη 30/6.... Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, λοιπόν;

Δημοσ.

με την εγγυηση τι παιζει, ειναι υποχρεωμενη η phillips εδω να την παραλαβει και να στη φτιαξει ή θα τρεχεις και δεν θα βρισκεις ακρη?

Κάτσε να την παραλάβουν σε 20-25 μέρες και το συζητάμε μετά για εγγύηση. Η Δρ. Μαίρη δεν φημίζεται για την συνέπεια της , μπορεί κάτι να πάει πάλι στραβά που ξέρεις (κακοκαιρία στην Ευρώπη , τσουνάμι στην Ιαπωνία, η κακή ΑCS που δεν τα παραδίδει κτλπ ) ....

Λευτεριά στους 7 που αγόρασαν ήδη !

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια, λοιπόν;

Υπονοείς μήπως ότι η Δρ.Μαίρη είναι γάτα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...