Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Επειδη με εχει πιασει η λαλακια ειπα να ασχοληθω λιγο με το κουτι.Σκεφτηκα να προσθεσω μπροστα και πανω fan 20αρη με πρασινο led και στο εσωτερικο ισως καποια λευκη λεντοταινια η καποιο cathode.Οποτε για αρχη γνωριζει κανεις που μπορω να βρω 20αρη fan με πρασινο ledaki???Αναφερομαι κυριως σε ελληνικο καταστημα να ειναι πιο ευκολη η αγορα.

Ακομα τι προτεινετε απο τα 2?λεντοταινια η cathode light?Για τα συγκεκριμενα ειδα το www.eworld.com.gr

Αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως θα ειναι εντονο το αποτελεσμα διοτι δεν ξερω τι ενταση εχουν τα leds.Προτεινετε τιποτα διαφορετικο?

Δημοσ.

Καλησπερα.Επειδη με εχει πιασει η λαλακια ειπα να ασχοληθω λιγο με το κουτι.Σκεφτηκα να προσθεσω μπροστα και πανω fan 20αρη με πρασινο led και στο εσωτερικο ισως καποια λευκη λεντοταινια η καποιο cathode.Οποτε για αρχη γνωριζει κανεις που μπορω να βρω 20αρη fan με πρασινο ledaki???Αναφερομαι κυριως σε ελληνικο καταστημα να ειναι πιο ευκολη η αγορα.

Ακομα τι προτεινετε απο τα 2?λεντοταινια η cathode light?Για τα συγκεκριμενα ειδα το www.eworld.com.gr

Αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως θα ειναι εντονο το αποτελεσμα διοτι δεν ξερω τι ενταση εχουν τα leds.Προτεινετε τιποτα διαφορετικο?

Παλιά ειχα βαλει δυο κόκκινες cold cathode μπαρες αλλα τις έβγαλα σχεδον αμέσως γιατι απο αισθητικής πλευράς το αποτελέσματα ηταν άθλιο.Ας πουμε οτι ενα αποδεκτο αποτελεσμα για τα δικα μου γουστα παντα ειναι δυο λαμπες cold cathodes χρώματος black light οι οποίες έχουν λιγοτερο φως και φωσφοριζουν μερικα απο τα Parts του υπολογιστή.

Δημοσ.

Παλιά ειχα βαλει δυο κόκκινες cold cathode μπαρες αλλα τις έβγαλα σχεδον αμέσως γιατι απο αισθητικής πλευράς το αποτελέσματα ηταν άθλιο.Ας πουμε οτι ενα αποδεκτο αποτελεσμα για τα δικα μου γουστα παντα ειναι δυο λαμπες cold cathodes χρώματος black light οι οποίες έχουν λιγοτερο φως και φωσφοριζουν μερικα απο τα Parts του υπολογιστή.

κατι τετοιο θελω και γω.οσο πιο διακριτικο γινεται.οι λεντοταινιες ειναι δηλαδη πιο φωτεινες απο τα cold cathodes?

Δημοσ.

Επειδή ασχολούμαι τελευταία με το case μου και τελειώνω σχεδόν το κομμάτι του φωτισμού.

Θα προτείνω custom leds.

1ον) πολύ πιο οικονομικά

2ον) Μπορείς να κόψεις την ταινία ανα 3 led και να το φωτίσεις όσο θέλεις και όπου θέλεις.

3ον) Δε φαίνεται μέσα στο κουτί αν θέλεις. Είναι λεπτή και την βάζεις σε σημείο να μην πολυ φαίνεται αν έχεις πχ plexi.

4ον) Έχει πολύ καλύτερο φωτισμό.

Διακριτικά με ανεμιστήρες με led δεν είναι και ταυτόσημες λέξεις.

Δημοσ.

Επειδή ασχολούμαι τελευταία με το case μου και τελειώνω σχεδόν το κομμάτι του φωτισμού.

Θα προτείνω custom leds.

1ον) πολύ πιο οικονομικά

2ον) Μπορείς να κόψεις την ταινία ανα 3 led και να το φωτίσεις όσο θέλεις και όπου θέλεις.

3ον) Δε φαίνεται μέσα στο κουτί αν θέλεις. Είναι λεπτή και την βάζεις σε σημείο να μην πολυ φαίνεται αν έχεις πχ plexi.

4ον) Έχει πολύ καλύτερο φωτισμό.

Διακριτικά με ανεμιστήρες με led δεν είναι και ταυτόσημες λέξεις.

Ευχαριστω.Το διακριτικα πηγαινε περισσοτερο στο συνδυασμο μεταξυ fans-cathode.Να μην φαινεται δα και απο χιλιομετρο.καταλαβες.Custom led οταν λες?Εχεις καποιο link? Sorry τωρα αρχισα να ασχολουμαι

Δημοσ.

Φανός κοντά στην στουρνάρη. Κοντά στα 6 ευρώ (νομίζω 5,5€) το μέτρο εσωτερικού χώρου. Κολλητήρι 7 ευρώ, κόλληση 5 ευρώ. Πάρε και έναν διακόπτη να τα αναβοσβήνεις αν θέλεις. Έτσι έχω κάνει εγώ.

Τέρμα κλειστά led απο mobo. Cathcode UV blue με διακόπτη, και led stripe με διακόπτη. Οπότε έχω μαύρο σκοτάδι. UV λάμπες μόνο είτε μπλε led.

Θα ανεβάσω φωτό το βράδυ αν καταφέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...