Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλοι μου ευχαριστω σε ολους τελικα εβαλα το εργο στο ps3 και οπως μου ειπατε δε χρειαστεικε να κανω τιποτα.αμεσως επαιζε blu ray και ηταν πολυ καλη η εικονα.επισης πηρα και επαιξα το ninza gaiten 3 και ηταν καλο αλλα μαρεσε πιο πολυ το 2 γιατι ειχε διαφορα οπλα.στο 3 σε ολο το παιχνιδι ειχα μονο ενα σπαθι.τ παντων αυτα ειναι και γουστα.δυο ερωτησεις θελω να κανω.το resident evil to καινουριο ειναι ωραιο?το 4 και το 5 παντως μαρεσαν πολυ,και επεισης ειναι αληθεια οτι τα ps3 ειναι προβληματικα και μπορει στα καλα καθουμενα να καει?το εχουν παθει μερικοι και δε μπορω να το καταλαβω γιατι το ps2 το εχω πουλησει και ακομα μου λενε οτι δουλευει τουμπανο και φυσαει.το ps3 τι εχει?τι παιζει?θελω να αγορασω παιχνιδια και φοβαμαι μη πανε χαμενα με αυτα που εχω ακουσει.και μαλιστα ειμαι καπως οικονομικα και θα στεναχωρεθω παρα πολυ αν γινει κατι τετοιο

Δημοσ.

φιλοι μου ευχαριστω σε ολους τελικα εβαλα το εργο στο ps3 και οπως μου ειπατε δε χρειαστεικε να κανω τιποτα.αμεσως επαιζε blu ray και ηταν πολυ καλη η εικονα.επισης πηρα και επαιξα το ninza gaiten 3 και ηταν καλο αλλα μαρεσε πιο πολυ το 2 γιατι ειχε διαφορα οπλα.στο 3 σε ολο το παιχνιδι ειχα μονο ενα σπαθι.τ παντων αυτα ειναι και γουστα.δυο ερωτησεις θελω να κανω.το resident evil to καινουριο ειναι ωραιο?το 4 και το 5 παντως μαρεσαν πολυ,και επεισης ειναι αληθεια οτι τα ps3 ειναι προβληματικα και μπορει στα καλα καθουμενα να καει?το εχουν παθει μερικοι και δε μπορω να το καταλαβω γιατι το ps2 το εχω πουλησει και ακομα μου λενε οτι δουλευει τουμπανο και φυσαει.το ps3 τι εχει?τι παιζει?θελω να αγορασω παιχνιδια και φοβαμαι μη πανε χαμενα με αυτα που εχω ακουσει.και μαλιστα ειμαι καπως οικονομικα και θα στεναχωρεθω παρα πολυ αν γινει κατι τετοιο

Το νέο RΕ είναι ένα μέτριο παιχνίδι το οποιο μπορεί να σου αρέσει μπορεί και όχι.

Το PS3 αν σου χαλάσει μέσα στη εγγύηση δεν υπάρχει πρόβλημα για παίρνεις νέο από την Sony αν σου καεί εκτος εγγυήσεις δίνεις ένα ποσο νομίζω 150 ευρώ μαζί με το χαλασμένο PS3 και παίρνεις νέο.

αν φοβάσαι να αγοράζεις παιχνίδια τότε διάλεξε την ενοικίαση.

Δημοσ.

Τα πρωτα PS3 FAT που ειχανε βγει ειχανε μεγαλο ποσοστο harware failure το λεγομενο YLOD, και αυτο μετα απο 2+ χρονια λειτουργιας

Στα μεταγενεστερα μοντελα FAT 80GB και ειδικα στα SLIM το φαινομενο αυτο τεινει να εξαλειφθει.

Προχωρα αφοβα και αγοραζε οτι θελεις.

Αν εισαι καινουριος στη κοινοτητα ΠΣ3 υπαρχουν παλια παιχνιδια διαμαντια για να παιξεις σε πολυ προσιτες τιμες 15-20 ευρω το πολυ

Δημοσ.

Επίσης κοίτα τις αγγελίες και τις προσφορές των καταστημάτων.

σωστος

ενδεικτικα, uncharted 1,2 GOW3, MGS4, τα βρισκεις με 10 ευρω καινουρια σε αγγελιες αν το παρακολουθεις

Δημοσ.

σωστος

ενδεικτικα, uncharted 1,2 GOW3, MGS4, τα βρισκεις με 10 ευρω καινουρια σε αγγελιες αν το παρακολουθεις

απο παιχνιδια αγορασα το conan με 20 ευρω και το got of war 3 με 25 ευρω.επισης εμαθα οτι τα got of war 1 kai 2 που ηταν του ps2 τωρα βγηκαν και στο ps3 και θελω να τα αγορασω να τα εχω αλλα που να τα βρω σε καλη τιμη?επεισης θα ηθελα να αγορασω σε καλη τιμη και το ninza gaiten to 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...