"Giannis" Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, έχω το access point tp-link tl-wa801nd το οποίο συνδέετε ασύρματα με ένα media player της lg dp1w για να βλέπω τις ταινίες που έχω στο σκληρό δίσκο του pc στην τηλεόραση. Το πρόβλημα είναι ότι όταν αναπαράγονται αρχεία .m2ts η τηλεόραση τα δείχνει με "σπασίματα" ενώ όταν αναπαράγονται αρχεία .vob παίζουν μια χαρά. Φταίει κάτι από αυτά τα δυο ή μπορεί να είναι και αλλού το πρόβλημα;
CMD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 λογικά στο chipset του media player. Δοκίμασε να παίξεις τα αρχεία σου από usb, αν παίζουν κανονικά τότε φταίει το wireless
"Giannis" Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δυστυχώς δεν έχω εξωτερικό σκληρό για να του φορτώσω ένα αρχείο .m2ts για να το τσεκάρω
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Και σε ένα usb να το βάλεις...... γενικά πάντως τα m2ts είναι bluray οπότε λογικά δίκαιο έχει ο cmd και δεν τα υποστηρίζει ο player,μπορεί αν είναι όμως και από πολύ υψηλό bitrate,τρέξε το mediainfo αν το bitrate του αρχείου είναι μεγαλύτερο από αυτό που αντέχει το AP ενδέχεται αν είναι αυτό το πρόβλημα.
"Giannis" Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Usb που να χωράει αρχεία 30 και 35 giga, δεν έχω. Τα m2ts τα υποστηρίζει σίγουρα, όσο για το mediainfo θα το δοκιμάσω και θα σας πω
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αν μιλάς για ένα αρχείο 30-35GB τότε μιλάμε για πολλή bitrate, το AP σου έχει 300Mbps που είναι περίπου 37000Kbit/sec ,αλλά μιλάμε για τέλειες καταστάσεις στην πράξη χλομό να φτάσεις τόσο.
tsakonas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Blue ray και wireless δεν πάνε μαζί ακόμα. βάλε καλώδιο και καθάρισες.
"Giannis" Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Λοιπόοοοοον, έτρεξα όπως μου συνέστησε ο TheELF το mediαinfo και μου έβγαλε αποτέλεσμα "Πρώτη ροή video 23Mbps" που υποθέτω πως είναι πολύ μακριά από 300Mbps που υποστηρίζει το router. Τώρα αν κάνω κάποιο λάθος εγώ, διορθώστε με γιατί δεν το πολυκατέχω το άθλημα των δικτύων. Οι συνθήκες είναι ιδανικές σ' αυτή τη φάση γιατί το τεστάρω σε μια απόσταση των τεσσάρων μέτρων χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο. Ανεβάζω και τα αποτελέσματα για να μου πείτε. Αν ήταν εφικτό να το συνδέσω με καλόδιο, θα το είχα κάνει με τα χίλια
tsakonas Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 μα αφού το ps3 έχει 802.11g, το 802.11n που έχεις στο router είναι άχρηστο για το ps3. δε πρόκειται να γίνει κάτι, τζάμπα το κουράζεις. μονο αν τις ripparis με το tsmuxer p.x σε m2ts με μικρότερο bitrate.
"Giannis" Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) 1. Το access point - μάλλον ήθελες να πεις - υποστηρίζει και 802.11n 2. Το θέμα μου είναι ότι θέλω τις ταινίες να τις βλέπω από το media player Τέλος θα δοκιμάσω να κατεβάσω το bitrate αν και υποπτεύομαι ότι θα υποβιβαστεί και ανάλυση του αρχείου Απορία: Επειδή δεν μπορώ να τραβήξω καλόδιο, ενα powerline λέτε να κάνει δουλειά; Επεξ/σία 3 Απριλίου 2012 από "Giannis"
tsakonas Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ναι access point εννοούσα, βεβαια είναι και router anyway. για κάποιο λόγο νόμιζα PS3 είναι ο media player, λάθος μου. Άρα υποστηρίζει N το media player σου. Τα BD/HD rips τα παίζει καλύτερα ? τα vob με τα m2ts είναι στα ίδια bitrate? αν ναι, τότε έχει problem ο media player με το decoding στα m2ts. Γίνεται να βάλεις καλώδιο στο media player η στο pc? Σίγουρα το ένα ενσύρματο με το άλλο ασύρματο, είναι καλύτερο από ασύρματο και στα δυο.
"Giannis" Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Λοιπόν, το πρόβλημα λύθηκε..... Δεν έφταιγε ούτε το access point ούτε το router ούτε το pc!!!!! Μετά από διάφορα firmware update σε access point και media player, αναβάθμιση λειτουργικού από xp 32bit σε 64bit για να βλέπει 8giga μνήμη, σβήσιμο λειτουργικού και επανεγκατάσταση καθαρού μόνο με drivers και τίποτα άλλο και διάφορα άλλα...... ανακάλυψα πως απλά έφταιγε το πρόγραμμα του nero πού διαχειρίζεται τα αρχεία που θέλω να κάνω stream στο media player για κάποιο ακαταλαβίστικο λόγο!!!! Η απλούστατη λύση πού δυστυχώς δεν σκέφτηκα απο την αρχή ήταν να κατεβάσω το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα της nero και τώρα κάνει την δουλειά του απλά άψογα!!!!!! Εν κατακλείδι κάνει άψογο stream στο media player χωρίς κανένα απολύτως "πάγωμα" της εικόνας και σε m2ts αρχεία και σε vob. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια όλων να βοηθήσουν στο πρόβλημα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα