djibril1908 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 λαπτοπ ποιο θα μου προτεινατε ? Thinkpad U260
TheAccountant Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Απο αποψη specs ειναι πανω κάτω τα ιδια... το U260 ομως ειναι ποιο λεπτοπρόφιλο, ποιο ελαφρυ και πολύ ελάχιστα μεγαλύτερο footprint λογω μεγαλύτερης οθονης. Για μένα ξεκάθαρη επιλογη το U260....
_emperor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι το U260 εχει ενσωματωμενη μπαταρια και οχι αποσπωμενη. Επισης ειναι διαφορετικες σειρες (Thinkpad vs IdeaPad), καλυτερα να δεις τα χαρακτηρηστικα και των δυο λαπτοπ στο www.lenovo.com και να αποφασισεις. Για την ιστορια εχω το Edge 11 οποτε μπορω να σου δωσω πληροφοριες.
djibril1908 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 χμ 2-1 το σκορ υπερ του u260 μεχρις στιγμης για να δουμε ! @Εmperor απο αποψη βαρους και παχους τι εχεις να πεις για to edge ? θα το χαρακτηριζες βαρυ η ογκωδες για 11αρι λαπτοπ ? απο επιδοσεις εισαι ευχαριστημενος ?
jimmis1974 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 επειδη θα αγορασω ενα λαπτο και εδω και μερες εχω δει παρα πολλα η ποιοτητα κατασκευης του thinkpad ειναι πραγματικα απιστευτη, δεν ειναι τοσο ομορφο αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου μπροστα στην απιστευτη ποιοτητα που εχει !!!! Κανενα λαπτοπ απο δεκαδες που ειδα σε μαγαζια δεν φτανει την ποιοτητα του thinpad με χαοδες διαφορα πιο στιβαρο και πιο δεμενο να το πω ετσι !! Ειδικα το πληκτρολογιο ειναι απιστευτα ποιοτικό , δεν εχω ξαναδει τοσο καλο πληκτρολογιο σε laptop. Γενικος η ολη κατασκευη του σου εμπνέει τεραστια εμπιστοσύνη. Παλια ειχα ενα Ideapad και δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε τοσο η ποιότητα κατασκευης. Aυριο το πρωι παω και το περνω το thinkpad 11 και το εψαξα παρα πολυ , μολης το βαλω σε λειτουργια θα σας πω και εντυπωσεις απο οθονη , ταχυτητα και αλλα. Γενικος η σειρα thinkpad κλεινει προς τα επαγελματικα (ας το πουμε ετσι) laptop, στερουνται καπως σε ομορφια γιατι προσφερουν απλη και πολυ καλη κατασκευη. Και στο u260 η μπαταρια ειναι μεσα , πρεπει να ξεβιδωσεις το λαπτοπ και δεν ειναι να κανεις τετοια πραγματα ειδικα αν εισαι εντος εγγυησης . ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα