samniotis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Θέλω να μεταφέρω όλες τις επαφές (τηλεφώνου-gmail) και τις ομάδες επαφών απο το samsung Y στο LG O2X Μέσω συγχρονισμού δεν μπορώ επειδή το πρώτο είναι σεταρισμένο πάνω σε ένα γενικό εταιρικό e-mail οπότε απο την πρώτη μέρα ήταν απενεργοποιημένος ο συγχρονισμός (και δεν έχω κωδικό για το συγκεκριμένο email). Επίσης root δεν παίζει για να χρησιμοποιήσω πχ Titanium μιάς και το samsung όπως προείπα είναι της εταιρίας και δεν το πειράζουμε. Όπότε ή παμε σε κάποιο app ή αν γίνεται να σώσω τις επαφές (σώζωνται και αυτές του gmail?) και τα contact groups... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Με τις επαφές του exchange δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Αν δεν θες οι υπολοιπες επαφές να πάνε στο gmail σου, συγχρόνισέ τες με το Outlook του υπολογιστή σου. Ολο και κάποιο πρόγραμμα θα έχει η LG για την δουλειά αυτή. Για το Samsung χρειάζεσαι το πρόγραμμα Kies λογικά. Sent from my GT-i9000 using Insomnia v2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Για επαφές το πλέον εύκολο που μπορώ να σκεφτώ είναι το MyPhoneExplorer. Αφού είναι και τα δύο android, θα δουλέψει εύκολα και γρήγορα. Αλλά δεν ξέρω να θα σου περάσει και τα groups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εξαγωγή επαφών στην κάρτα SD, μεταφορά του αρχείου *.vcf (το αρχείο που δημιουργήθηκε από την εξαγωγή) στην SD του άλλου κινητού και τέλος εισαγωγή επαφών από κάρτα SD! Γρήγορα και εύκολα... Ή αν θες χρησιμοποίησε το ΜyPhoneΕxplorer όπως είπε και ο φίλος πριν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 επίσης το platinum backup για android (στο market παίζουν πολλές εφαρμογές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα