sarpan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Πρωτον απλα να καταλαβω τις διαφορες και τις εννοιες θελω.Επισης θελω να ξερω τι περιορισμους θα εχω σε καθε επιλογη.Ειμαι λιγο σχολαστικος το ξερω
sarpan Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Λοιπον κατεληξα σε αυτη τη μητρικη τι λετε?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ότι θα πληρώσεις 30 ευρώ τη θύρα firewire και δεν αξίζει.
sarpan Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ωχ με ξενερωσες Δεν βρηκα αλλη απο το msystems.Οι υπολοιπες εχουν και λιγοτερα usb ports και δεν υποστηριζουν ολες και crossfire και sli(θα κρατησω την καρτα γραφικων για λιγο καιρο ακομα γι'αυτο και ο ενδοιασμος).
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ορίστε μία: http://www.msystems.gr/index.php?category=1314&product=13071 3xPCI Ex x16 Support for 2-Way ATI CrossFireX - NVIDIA SLI technology
sarpan Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μαλιστα.Καλως ρε φιλε Δεινοσαυρε.Θα το σκεφτω αν και μου κολλησε η αλλη .Εκτιμω πολυ τη βοηθεια σου
sarpan Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Λοιπον επανερχομαι.Αγορασα cpu,motherboard και ram.Επομενες κινησεις ειναι οι εξης: 1)Cpu cooler.Επειδη θα γινει o/c χρειαζεται μια καλη ψυκτρα για τον επεξεργαστη μου.Ειμαι αναμεσα στην Corsair H80 και στην Antec 920 2)Τροφοδοτικο.Αυτο που με ενδιαφερει ειναι εννοειται η ποιοτητα,μιας καποιο corsair ειναι πιο αξιοπιστο απο αυτο που εχω, αλλα και το cable management που μπορω να κανω, μιας και το hiper τα εχει ολα χυμα και επικρατει μια ασχημη κατασταση στα ματια μου τουλαχιστον.Ειχα τσεκαρει το ΗΧ750 και το ΑΧ750 Γνωριζω οτι και για τις 2 περιπτωσεις υπαρχει η φθηνοτερη λυση απλα για το πρωτο το προτιμω απο ενα τουμπανο CPU Cooler που θα μου πιανει ολο το χωρο, ενω για το δευτερο εξηγησα.Οπως καταλαβαινετε μπαινει και ο παραγοντας εμφανιση με γνωση του οτι κοστιζει κατι παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα