Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις για laptop με τα εξής χαρακτηριστικά:

•  
  • οθόνη 17 ιντσών και πάνω
  • καλή ποιότητα οθόνης
  • i7 επεξεργαστής
  • αξιοπιστία και ανθεκτικότητα στην πολύωρη και καθημερινή χρήση
  • αν γίνεται, να μην βράζει
  • τιμή γύρω στα 1000 ευρώ

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο δεν βράζει;

Η αλήθεια είναι ότι αυτόν σκεφτόμουν και εγώ - έχοντας διαβάσει προηγούμενες συζητήσεις με παρόμοιο θέμα, βέβαια είναι λίγο εκτός προϋπολογισμού αλλά μάλλον είναι η καλύτερη λύση.

Καμιά άλλη πρόταση;

Δημοσ.

Ξέρεις άμα τον έχει κάποιο μαγαζί Αθήνα ή Πειραιά ή Θεσσαλονίκη για να δω την οθόνη του από κοντά;

Δημοσ.

Τα multirama το εχουν αλλα με την glossy οθονη και οχι με την matte.

Καλεσε στο msystems μηπως και το εχουν εκθεσιακο (αν και δεν νομιζω).

Δημοσ.

Τα multirama το εχουν αλλα με την glossy οθονη και οχι με την matte.

Καλεσε στο msystems μηπως και το εχουν εκθεσιακο (αν και δεν νομιζω).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Αλλη μια ψήφος για το συγκεκριμμένο. Επειδή το έχω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου! Για 100 ευρώ παραπάνω αξίζει η υπέρβαση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

+1 και από μένα. Τον έχω από τον Αύγουστο και τον δουλεύω καθημερινά 10+ ώρες. Βέβαια, όταν δουλεύω σπίτι τον έχω πάνω σε μια βάση Notepal U3.

Δημοσ.

Δε θέλω ν ανοίξω καινούριο θέμα, οπότε εκφράζω την απορία μου εδώ.

Είναι λογικό να κοστολογούν το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ρε παιδιά 235e?

Έχω καταλήξει σ αυτό http://www.msystems.gr/index.php?compare%5B%5D=13654&compare%5B%5D=13514!

Και εκτός και αν εγώ είμαι στραβός και υπάρχει κάποια άλλη διαφορά που δε βλέπω, μόνο το backlit keyboard αλλάζει σωστά?

Το οποίο είναι κάτι που πραγματικά θα θελα στο laptop, αλλά δεν είναι πολύ μεγάλη διαφορά?

Τέλος ο Έκτορας που βοηθάει πολύ ή όποιος άλλος ξέρει, παίζει καμιά μόντα να πάρω το χωρίς backlit και να το βάλω εγώ? :P

Ξαναλέω μου λέτε αν υπάρχει κάτι επιπλέον που δεν έχω δει.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

http://www.msystems.gr/index.php?keywords=Dell+XPS+17+%28L702X%29+-+i7-2670QM+-+6GB+%5B702X-8327%5D

Εγώ πήρα αυτό , γιατί πριν 20 μέρες που το πήρα , το μοντέλο που λέτε είχε 160+ ευρώ διαφορά...Τώρα για 90 θα το έπαιρνα σίγουρα.

Όταν παίζεις games δε μπορείς να έχεις το χέρι σου στο αριστερό hand-rest γιατί ΚΑΙΕΙ! :D

Όταν δε το χρησιμοποιείς εντατικά είναι απλά θερμό σε εκείνο το σημείο (Turbo boost)

Αξίζει πάντως να βάλεις και SSD δίσκο γιατί ο δικός του είναι απογοητευτικά αργός...

Δημοσ.

http://www.msystems.gr/index.php?keywords=Dell+XPS+17+%28L702X%29+-+i7-2670QM+-+6GB+%5B702X-8327%5D

Εγώ πήρα αυτό , γιατί πριν 20 μέρες που το πήρα , το μοντέλο που λέτε είχε 160+ ευρώ διαφορά...Τώρα για 90 θα το έπαιρνα σίγουρα.

Όταν παίζεις games δε μπορείς να έχεις το χέρι σου στο αριστερό hand-rest γιατί ΚΑΙΕΙ! :D

Όταν δε το χρησιμοποιείς εντατικά είναι απλά θερμό σε εκείνο το σημείο (Turbo boost)

Αξίζει πάντως να βάλεις και SSD δίσκο γιατί ο δικός του είναι απογοητευτικά αργός...

Τι παιχνίδια παίζεις και ΚΑΙΕΙ τόσο πολύ που δεν μπορεί να το ανεκτεί η παλάμη σου σου; Προσοχή σε αυτά που γράφουμε γιατί διαβάζει και κόσμος που προσπαθεί να βγάλει άκρη πριν κάνει τις αγορές του..

Βέβαια φαντάζομαι η θερμότητα εξαρτάται και απο τον επεξεργαστή που φοράει το κάθε σύστημα. Εγώ προσωπικά με τον 2670QM και την 555 nvidia (αυτό στο link έχει την 550) δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα θερμότητας πέραν της φυσιολογικής ζεστασιάς που είναι λογικό να υπάρχει σε τέτοιους επεξεργαστές. Ποτέ όμως δεν σκέφτηκα ότι καίει τόσο πολύ που δεν μπορώ να χειριστώ τον υπολογιστή ή να παίζω τα παιχνίδια με άνεση.

Δημοσ.

εχω ενα dell με τον core i7-740qm με gaiming εχω δει θερμοκρασιες μεχρι και 70 βαθμους!!!

σε idle,browsing klp ειναι γυρω στους 40 βαθμους ,γιατι ομως ειναι τοσο 'ζεστα'?

Δημοσ.

εχω ενα dell με τον core i7-740qm με gaiming εχω δει θερμοκρασιες μεχρι και 70 βαθμους!!!

σε idle,browsing klp ειναι γυρω στους 40 βαθμους ,γιατι ομως ειναι τοσο 'ζεστα'?

70 βαθμοι μια χαρα ειναι.

Που να δεις το καλοκαιρι που θα χτυπαει 80αρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...