Προς το περιεχόμενο

Phantasy Star Online 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Είπα να το ξεκινήσω κι εγώ και...είναι πιο JAPAN game και από τα Yakuza (σε memes/emotes). :D Δηλαδή, πού αλλού έχετε live concerts με NPC τραγουδιστές και τους παίχτες από κάτω να κάνουν τα δικά τους; :P 
Aλλά είναι κι αυτό από SEGA, οπότε ναι, δεν μου κάνει έκπληξη.

Το ξεκίνησα σε φάση που είναι F2P και θα έρθει το PSO2 New Genesis (βασικά PSO3, αλλά δεν το λένε έτσι) το 2021 και κόλλησα, κάτι που έχω πολύ καιρό να παθω με ΜΜΟ.
Περίμενα κλασσικό στυλ σαν WOW/SWTOR, κλπ, του να βάζεις 5 κινήσεις στην σειρά και απλά να προχωράς ενώ γίνονται και όχι με dodge, fall recover, just guards και τέτοια που έχει εδώ. Ίσως φταίει ότι έχω να παίξω ΜΜΟs εδώ και άπειρα χρόνια, αλλά για παιχνίδι του 2012, μου έκανε εντύπωση.
Το "αρνητικό" του και κλασσικό με παιχνίδια εκ Ιαπωνίας, είναι ότι το Story έχει άαααπειρους διαλόγους, cutscenes για το παραμικρό. :P Τουλάχιστον τα βλέπεις όλα από το quest counter και όχι όπως παλιά που λέει πήγαινες στις περιοχές και έψαχνες κάτι μονόλιθους ή κάτι τέτοιο για να παίξει το cutscene.
Ακόμα είναι πολλά που δεν ξέρω για augments και τέτοια για gear, αλλά οκ, δεν το βιάζομαι κιόλας.

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chek2fire είπε

με έψησες να το δω. Καιρό έχω να δω ένα τέτοιο game. 

Πάντως για να ξέρετε, free skill reset δεν έχει (εκτός απ' όταν έκαναν μεγάλες αλλαγές στο gameplay αλλά δεν το βλέπω πια, μιας και έρχεται το NGS; ) οπότε χρησιμοποιήστε πάντα guide για τα skill points.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...