Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα θελωντας να κανω απεγκατασταση το PES 2012 για να βαλω το ελληνικο πατσακι πηγα απο τον πινακα ελεγχου να το κανω αλλα δεν με αφηνε και μου εβγαζε ενα μηνυμα στα γαλλικα οτι δν μπορει να βρει την θεση εγκαταστασης απο οσα καταλαβα και ετσι ειπα να διαγραψω τα αρχεια του εγκατεστημενου παιχνιδιου μπας και το κανει αλλα παλι τιποτα.Το παιχνιδι το εχω εγκατεστημενο σε εξωτερικο σκληρο δισκο και αν τον ξεσυνδεσω και τον ξανασυνδεσω στον υπολογιστη τον βγαζει με καποιο αλλο ονομα (π.χ. Τοπικός δίσκος (G:) ενω καποια αλλη φορα μπορει να τον βγαζει ως Τοπικός Δίσκος (Η: ) ).Θελω να μου πειτε πως μπορω να αφερεσω το προγραμμα απο τα εγκατεστημενα γιατι δν μπορω να το ξαναεγκαταστησω το παιχνιδι γιατι το διαβαζει ως εγκατεστημενο στον υπολογιστη.

Δημοσ.

κακώς έβαλες παιχνίδι σε εξωτερικό. Εκτός του ότι η ταχύτητα θα είναι απελπιστική έχεις και το πρόβλημα που συναντάς. Κάθε φορά που συνδέεις μια εξωτερική συσκευή παίρνει το αμέσως επόμενο διαθέσιμο γράμμα, για αυτό έχεις κάθε φορά διαφορετικό. Τώρα όταν πας να τρέξεις το παιχνίδι πάλι θα σου βγάζει σφάλμα αφού ψάχνει κάθε φορά την διαδρομή στην οποία είναι εγκατεστημένο.

Κατέβασε και δοκίμασε να το αφαιρέσεις με το revo uninstaller. Αν δεν τα καταφέρεις πρέπει να το σβήσεις χειροκίνητα. (τους φακέλους από τον εξωτερικό και από το προφίλ σου. τέλος θα πρέπει θα διαγράψεις και όλες τις τιμές από το μητρώο).

Άρα...ΠΟΤΕ παιχνίδια στον εξωτερικό.

Δημοσ.

Το παιχνιδι φιλε μου το εβαλα στον εξωτερικο διοτι ο σκληρος δισκος του υπολογιστη ειναι μικρος και δεν θελω να τον γεμιζω...και στο παιχνιδι δεν παρατηρω καμια διαφορα σε ταχυτητα οποτε δεν με ενοχλει και τοσο!!

Τωρα το μονο προβλημα ειναι οτι εσβησα τους φακελους του παιχνιδιου απο τον εξωτερικο χειροκινητα παλι το εχει το παιχνιδι και το εμφανιζει εγκατεστημενο και δν μπορω να το αφαιρεσω απο τα προγραμματα ουτε με το "revo uninstaller" ουτε με καποιο αλλο τετοιο προγραμμα.Τις τιμες απο το μητροω απο που τις διαγραφεις?(γιατι δεν το εχω ψαξει ποτε αυτο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...