Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω λαπτοπ και είμαι μεταξύ 2-3

Καταρχάς σκέφτομαι να δωσω γύρω στα 1000 ευρώ και να έχω ένα μηχάνημα που να αντέξει 4-5 χρόνια και να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα(όσο γίνεται).Είμαι μεταξύ του αυτού του dell xps l502x που φαίνεται πολύ καλό:

http://www.msystems....8&product=13411

(μοναδικό πρόβλημα που έχω με αυτό είναι οτι δεν έχει numpad και το χρησιμοποιώ αρκετά για διάφορα προγράμματα)

για 2η επιλογή σκέφτομαι της hp το

http://www.msystems....8&product=12991 gia to oποίο έχω ακούσει καλά λογια.

3η επιλογή λογικά θα είναι κάποιο της toshiba,αν και δεν τα έχω ψάξει αρκετά τα μοντέλα εκεί και δεν ξέρω ποιο θα είναι το αντίστοιχο με τα πάνω.

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή μου,πείτε μου τη γνώμη σας.Το λαπτοπ το θέλω για χρήση αρκετά βαριών προγραμμάτων μηχανικού κυρίως και δευτερευόντως για να μπορώ να ευχαριστηθώ καμιά ταινία και μουσική.Γιά παιχνίδια αν και δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα,αν αποφασίσω να παίξω κανένα,το πολύ κανα pro η κανα nba2k.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Κατα την ταπεινή μου γνωμη θα σου ελεγα να κοιταξεις και για τα toshiba, τα 1000 ευρω που δινεις ειναι αρκετα λεφτα, και πιστευω οτι θα σε καλυψει σαν μαρκα προς τα top.. μοντελα της

Δημοσ.

Φίλε δεν ανοιγουν τα Link για καποιο λόγο.

περασε τα ξανά αν θελεις.

To numpad βολευει για υπολογισμούς, αλλά παίρνεις και ενα usb στην τελική.

το hp με επέκταση εγγύησης στα 3 έτη μονο, μη το αφήσεις με 1 έτος.

το dell εχει δύο έτη είσαι οκ.

Η τοσίμπα είναι κορυφή μαζί με DELL και σε εγγύηση (2 έτη, το 1ο ότι και αν συμβεί) αλλά νομίζω ότι στα ίδια χρήματα θα είναι με λίγο χαμηλότερα χαρακτηριστικά πχ κάρτα γραφικών και σασί από hp, οθόνη σασί ηχεία μπαταρία εγγύηση από dell.

Τα τοσίμπα έχουν numpad πάντως.

Αν κατάλαβα καλά ποια θες τα έχω ψαξει αρκετά οπότε ότι θες ρώτα (πρωτα ποσταρε τα λινκ)!

Δημοσ.

λοιπόν το dell ειναι το xps l502x:

Link

με 8gb ram ,οχι 6 που λεει,και με fhd(1920*1080) που το χρειαζμαι για καποια προγραμματα.

Το hp ειναι το dv6-6b19ev:

Link

Αν μπορεις να μου πεις και κανα Toshiba αντιστοιχο.

για το hp εχω ακουσει καλα λογια,αλλα προσανατολίζομαι προς το dell.

(Ελπίζω να λειτουργουν τα link.)

Δημοσ.

Εντάξει ανοιγουν.

To dell με 8 μνημη, FHD και 540 που το βρήκες?

Εγώ έβλεπα αυτό από τοσιμπα

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L750-1NF-PSK2YE-0JLEFA9L-E7.htm

αλλά είναι κατώτερο σε χαρακτηριστικά και από τα δύο παραπάνω που αναφέρεις, βεβαια κ πιο φθηνό.

Για τι το προορίζεις?

Φορητό, περισσότερο σταθερό, ταινίες-μουσική, επαγγελματικό, παιχνίδια, λίγο από όλα?

Δημοσ.

Έχεις δίκιο,δικό μου λάθος.Η κάρτα γραφικών θα ειναι η (525m,1gb) και οθονη fhd.

Εναλλακτικά παίζει 540m/2gb με οθονη 1366*768.περίεργο λιγο αυτό,δλδ το ταίριασμα καλύτερης οθόνης με λιγο χειρότερη

κάρτα.

Εγώ προτιμώ την fhd.έχει μεγάλη διαφορά η 525 με την 540 λες?

Την ram θα την κάνουν οι ίδιοι 8 gb(2*4) με +30 ευρω,χωρίς να χαλά η εγγύηση

Το laptop το θέλω πρωτίστως για τρέξιμο βαριών προγραμμάτων(κώδικες κτλ) και ίσως λίγο cad.Θα το μεταφέρω αρκετά συχνα.

Από εκεί και πέρα θέλω να ακούω σίγουρα μουσική καλά και να βλέπω καμια ταινια.Να μου κρατήσει 4-5 χρόνια,όντας αξιοπρεπές.όσο για gaming δεν με πολυνοιάζει,αλλά σίγουρα θα μπω στον πειρασμό για κανα pro η nba2k12.αλλά αυτά θα με ένοιαζε να τα παίζει απλά αξιοπρεπώς,τπτ περισσότερο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...