antonl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Όταν ψάχνω στο market για ενημέρωση των εφαρμογών, εμφανίζονται και κάποιες που δε γίνεται να ενημερωθούν επειδή δεν εγκαταστάθηκαν μέσω του play store (πχ από bundles). Μέχρι πρόσφατα αυτό δε συνέβαινε και δε μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό έκανα. Πώς μπορώ να τις αφαιρέσω απ τη λίστα; Μέσω του titamium backup φαίνεται ότι δεν είναι attached στο market.
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μήπως γίνεται λόγο αλλαγής του store σε playstore κτλ; (δεν μου έτυχε ποτέ για να είμαι ειλικρινής)
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν και δεν συνέπεσε χρονικά. Το θέμα είναι πως το φτιάχνω, γιατί είναι λίγο βαρετό να πρέπει να κάνω update τα apps ένα-ένα (ή να πατάω ΟΚ στα παραθυράκια που πετάγονται και μου λένε πως δεν βρίσκει το license).
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Αν τα απεγκαταστήσεις, μπορείς να τα ξανά περάσεις μέσα από το play store; Τότε στα δείχνει ότι τα έχεις νόμιμα;
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δεν το κανα αλλά χλωμό δεν είναι; Αν ήταν έτσι δεν θα τα χε περάσει απ την αρχή; Κι εξάλλου πώς να συσχετίσει την αγορά μου μέσω indy bundle με το gmail account μου;
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σωστό το σκεπτικό σου αλλά στο android δεν μου εμφανίζει στο store τα app που έβαλα με άλλο τρόπο (πχ το νόμιμο app του insomnia ver 2.0) ... όπως και άλλες, σπασμένες. περίεργο...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Γιατι δεν δοκιμαζεις να τις ενημερωσεις μεσω του bundle? @Alexzzz σε εμενα τις εμφανιζει κανονικα.. Εντιτ: παντως και εγω εχω ενα τετοιο θεματακι, ενω παλια τις ειχα κανει detach απο το market, καποια στιγμη (πριν γινει play) εμφανιστηκαν και εμειναν εκει..
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Γιατι δεν δοκιμαζεις να τις ενημερωσεις μεσω του bundle? [...] Πώς το κάνω τούτο;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Βασικα τις ξανακατεβαζεις και λογικα θα εχουν την τελευταια εκδοση. Απ'ο,τι πετυχα στους xda δλδ
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστώ και τους 2 (mods :Ρ) αλλά δεν έπιασε κάτι απ αυτά. Έκανα Uninstall και re-install με φρεσκοκατεβασμένα apk απ το bundle αλλά ακόμα υπάρχουν σαν μη-updated οι εφαρμογές...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Περιεργο αυτο. Σημαινει πως ειτε οι εφαρμογες δεν ειναι οντως updated στο bundle, ή κατι εχει κολλησει στο market. Πες μου κατι, οταν απεγκαταστησεις καποια, σε αφηνει να την εγκαταστησεις μετα απο market? Ή σου λεει πως δεν γινεται μπλα μπλα μπλα?
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Έχει πέσει η αφρόκρεμα με τα μούτρα στο πρόβλημα σου
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Περιεργο αυτο. Σημαινει πως ειτε οι εφαρμογες δεν ειναι οντως updated στο bundle, ή κατι εχει κολλησει στο market. Πες μου κατι, οταν απεγκαταστησεις καποια, σε αφηνει να την εγκαταστησεις μετα απο market? Ή σου λεει πως δεν γινεται μπλα μπλα μπλα? Yeap, μου βγάζει το μηνυματάκι "... could not be downloaded due to an error. (403)". Αλλά λογικό δεν είναι; Αφού δεν την πήρα απ το market, οπότε δεν είναι συνδεδεμένη με το account μου. Ή κάνω λάθος και δε λειτουργεί έτσι αυτή η ιστορία; Just for the record, δοκιμάζω το "anomaly warzone earth hd". Επίσης εμφανίζεται σαν "Purchased" όταν δεν είναι εγκατεστημένο (αλλά το ίδιο συμβαίνει και για κάποια άλλη «μαύρη» εφαρμογή). Έχει πέσει η αφρόκρεμα με τα μούτρα στο πρόβλημα σου lol
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Λοιπον κατι παμε να βγαλουμε εδω. Μαλλον πρεπει να κανεις το market να ξεχασει πως ειχες τις εφαρμογες (γιατι εικαζω πως εφαγε κολλημα or something). Οποτε αρχικα τις αφαιρεις. Μετα διαβαζεις αυτο το θεμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23356474#post23356474 (εδω ειναι αυτο που σου ειπα για το reinstall μεσω bundle) και συγκεκριμενα αυτο το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23356474&postcount=18 Μετα κανεις επανεγκατασταση και ελπιζω να μην στις ξαναβγαλει. Ειμαι σιγουρος πως θα σε βοηθησει, δεν εχω ιδεα απο ΗΤΜL, αλλα εσυ λογικα θα βγαλεις ακρη. Hταν το καλυτερο που μπορουσα
antonl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το δοκίμασα και στο τέλος διάβασα την αρχή του Post για να δω τι κάνει αυτό το workaround. Χρησιμεύει αν θες να το ξαναγοράσεις απ το market αν αρχικά το χεις πάρει από κάπου αλλού. Εντάξει, εγώ το χω αγοράσει ήδη 2 φορές (επικαλυπτώμενα Bundles), η 3η νομίζω θα ταν υπερβολή :Ρ. Ευχαριστώ πάντως για το ψάξιμο που ριξες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα