Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες...

Σημερα επεσε στα χερια μου το laptop που γραφω στο subject, το οποιο λογω διαφορων "προβληματων" χρειαζοταν format. Λογω του οτι δεν ειχα το original δισκακι των Windows Vista Business που "φοραει" (σιγα μην το ειχα!!!) δοκιμασα να του περασω κοπια...

Κι εκει εγινε το θαυμα!!! Δεν μου διαβαζει αντιγραφα!!! Τα μοναδικα δισκακια που αναγνωρισε, ηταν ενα original μουσικο cd & ενα επισης original dvd... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! Δοκιμασα οτι εχω και δεν εχω, αλλα αυτο, "μουλαρωμενο"...

Ή δεν τα αναγνωριζε καθολου, ή τα θεωρουσε blank... και τωρα τραβαω τα μαλλια μου, διοτι εκανα και μια γκαφα (γραφω αλλου στο forum για την γκαφα, να μην σας μπερδευω...) και ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να του περασω λειτουργικο...

Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει το drive, ή με καποιον τροπο εχει απενεργοποιηθει η δυνατοτητα αναπαραγωγης αντιγραφων? (σαν ανεκδοτο μου ακουγεται αυτο...!!!)

Αν κανω δεξι κλικ-format, μου εγγυαται μετα κανενας οτι boot-αροντας απο αντιγραφο dvd με λειτουργικο θα το διαβασει??? Ο-Ε-Ο?????!!!!!

Τι λετε? Με προλαβαινετε-δεν με προλαβαινετε πριν το πεταξω απο την βεραντα!!! (μενω 6ο οροφο, θα γινει αλοιφη!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D )

Δημοσ.

Το λεπον, παιρνεις μπατονετα και καθαρό οινοπνευμα.Βρέχεις ελαχιστα την ακρη της και καθαριζεις το laser με τον εξης τροπο: "Χαϊδεύεις την μπατονετα πανω στο ματι, περιστρεφοντας την με τον αντιχειρα και τον δεικτη σου ΑΠΑΛΑ, κατόπιν γυρνας απο τη στεγνη πλευρα και κανεις το ιδιο.Βαλε cd και ενδέχεται να εκπλαγείς.Μη φυσηξεις με το στομα.

Δημοσ.

...ελα ομως που δεν εχει "συρταρι" αλλα σχισμη που "ρουφαει" μεσα το cd...!!! Που να φτασω εκει μεσα, πρεπει να το κανω βιδες...

Δημοσ.

Συνήθως στα λαπτοπ δεν χρειάζεται δισκάκι, απλά κάνεις Recovery, επιλογή στο boot.

Ctrl+F11 νομίζω στα Dell

Αν εχεις αλλάξει δίσκο ξέχνα το.

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο μηχάνημα και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Στους 2 μήνες πήρα τηλέφωνο και ζήτησα αλλαγή. Την άλλη μέρα το απόγεμα ήρθε τεχνικός με καινούργιο άλλης μάρκας και έγινε η δουλειά. Αν είναι σε εγγύηση πάρε τηλ να στο αλλάξουν είναι ελατωματική μία μαρκα από τις 2-3 που τα φορούσαν 1330 (Δεν θυμαμαι βέβαια της μάρκες). Τσέκαρε για κανένα firmware update μπας και στρώσουν τα πράματα.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορω να κανω τιποτα απο ολα αυτα... Ουτε recovery, ουτε αλλαγη...

Η γκαφα που λεω πιο πανω ειναι αυτη http://www.insomnia.gr/topic/441209-windows-vista-bussiness-user-accounts/page__gopid__4652617#entry4652617

και δεν μπορω να κανω τιποτα... Πρεπει να βρω τροπο να κανω το dvd να δουλεψει...

Δημοσ.

Πάρε από κανα γνωστό κανένα εξωτερικό usb dvd-r drive για να κάνεις τη δουλειά σου τότε. η αν έχεις θήκη για εξωτερικό σκληρό 3,5" βάλε του σταθερού σου το drive (μανούρα βέβαια)

Δημοσ.

Πάρε από κανα γνωστό κανένα εξωτερικό usb dvd-r drive για να κάνεις τη δουλειά σου τότε. η αν έχεις θήκη για εξωτερικό σκληρό 3,5" βάλε του σταθερού σου το drive (μανούρα βέβαια)

Το εχω σκεφτει αυτο. Θα bootαρει ομως απο usb dvd? Απο usb stick & εξωτερικο σκληρο (με bootable λειτουργικο πανω), δεν "καταλαβε" τιποτα...

Δημοσ.

Το εχω σκεφτει αυτο. Θα bootαρει ομως απο usb dvd? Απο usb stick & εξωτερικο σκληρο (με bootable λειτουργικο πανω), δεν "καταλαβε" τιποτα...

Κάτι δεν έκανες καλά σίγουρα. Εγώ και 7άρια και linux στο laptop από usb stick έβαλα (Installation). Μόλις ξεκινά το pc F12 και επιλέγεις συσκευή για να bootαρει.

Δοκίμασε Universal USB Installer http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/ ή WinToFlash http://wintoflash.com/home/en/ για να φτιάξεις το φλασάκι σου.

Και ναι bootαρει κανονικά από USB DVD δοκιμασμένο με ένα Hirens Boot Disk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...