Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα λαπτοπ acer-5552g.το λαπτοπ απο τη στιγμη που το πηρα πριν ενα χρονο περιπου παρουσιαζει προβλημα ενω παιζω καποιο παιχνιδι,οποιοδηποτε. εχει καρτα γραφικων ati mobility radeon hd 5650 1gb.μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου η οθονη μαυριζει ξαφνικα την ωρα που παιζω και αλλες φορες βγαζει χρωματιστες γραμμες σαν να βραχυκυκλωνει.πρεπει να το κλισω απο το κουμπι και να το ξανανοιξω. στην αντιπρωσωπεια μου αλλαξαν οθονη,καρτοταινια και μητρικη οποτε το προβλημα ειναι software.ειτε τους παλιους ειτε τους καινουργιους drivers βαζω τα ιδια.μπορει καποιος να μου πει τι να κανω?

Δημοσ.

Η αντιπροσωπία πάλι.και αν δεν μπορούν να το φτιάξουν να το αντικαταστήσουν.. Τι θα πει θέμα software ? αν έχεις το τελευταίο bios τους drivers που σου δίνει η acer και κανονικά windows - παιχνίδι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός από το να αρχίσεις να το σκαλίζεις και να χάσεις κ την εγγύηση αδίκως..

Δημοσ.

Πολυ σημαντικο να χρησιμοποιεις τους drivers που δινει η acer για το μοντελο που εχεις. Παρομοια προβληματα ειχα με ενα compaq 8710w λογω drivers.

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται. Άλλαξαν μέχρι και μητρική και δε μπήκαν στον κόπο να δούνε αν είναι πρόβλημα των drivers; Ανάποδα δουλεύουν στο τεχνικό τμήμα της acer;

Δημοσ.

και εμενα παραξενο μου φενεται αλλα βαριεμαι να το ξαναπηγαινω θα το κρατησουν 2 βδομαδες παλι. αφου ειναι θεμα software δεν μπορω να το φτιαξω και μονος μου με την βοηθεια σας? αν μπορει καπιος να μου πει τι να κανω για να λυσω το προβλημα. με το λαπτοπ δεν μου εδωσαν δισκο μου τους drivers ωστε να τους ξαναπερασω. λιγο βοηθεια ρε παιδια!!!

Δημοσ.

η κάρτα γραφικών στο μοντέλο αυτό είναι onboard? αν ναί μαζί με την μητρική άλλαξαν και κάρτα;

Αυτο που πρέπει να κάνεις σε πρώτη φάση είναι να δοκιμάσεις τουλάχιστον τους οδηγούς GPU που δίνει η ACER

για να δείς αν είναι απο εκεί το πρόβλημα ή είναι θέμα της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

στα λαπτοπ η καρτα γραφικων παντα on board ειναι και εχω κατεβασει και τους drivers του λαπτοπ μου το εχω δοκιμασει αλλα τα ιδια παλι

Δημοσ.

Άρα φίλε μου δεν είναι θέμα Software αλλά Hardware.. γι'αυτο σου είπα πριν ότι θα το ξαναδώσεις στην αντιπροσωπία θα πεις το πρόβλημα μου δεν λύθηκε και φτιάξτε το.. Αν δεν θέλεις να περιμένεις άλλες 2 εβδομάδες, τότε φοβάμαι ότι θα παραμείνεις με το πρόβλημα.. μπορείς να πας εκεί και να τους δείξεις ακριβώς τι κάνει και πιο είναι το πρόβλημα σου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...