diakoman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, το πρόβλημα μου είναι ότι τα windows μου, τρέχουν σε slow motion. Έχω : Windows 7 64ρια (sp1/ultimate), i7 920, 6 GB Ram και την 9600GT (αρχαία μεν, αλλά μέχρι χτες δούλευε κομπλέ). Αυτό το θέμα με το slow motion έγινε χτες το βράδυ. Στοιχεία: -Είπα ότι μπορεί να φταίει κάποιο mal/ιός οπότε έκανα ένα φορμάτ αλλά τίποτα -Είπα ότι μπορεί να φταίει ο δίσκος, οπότε άλλαξα δίσκο, έβαλα έναν άλλον μόνο του, ξανά περνάω τα win7 και πάλι τίποτα. -Είπα ότι φταίει η γραφικών αλλά όταν μπαίνω στα ubuntu 10 δεν έχει κάποιο πρόβλημα. -Επίσης δεν είναι ενεργοποιημένο το "AnimationShiftKey" στην registry. -Όταν πάω να τρέξω κάποιο mp3, κολλάει αισχρά. (αλλά όχι όταν παίζω από youtube) Αυτά so far, δεν έχω ιδέα τι παίζει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 O task manager τι δειχνει? Ποση καταναλωση cpu και μνημης εχεις?
diakoman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 O task manager τι δειχνει? Ποση καταναλωση cpu και μνημης εχεις? 1% CPU usage και 1.42 GB για την RAM
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 -Όταν πάω να τρέξω κάποιο mp3, κολλάει αισχρά. (αλλά όχι όταν παίζω από youtube) Σε οποιοδηποτε σκληρο κ αν βρισκεται το mp3?Ακομα και σε εξωτερικο/usb φλασακι? Σχετικα με το youtube. Να υποθεσω πως o browser σου λειτουργει κανονικα? Οταν ανοιγεις νεο tab, εξακολουθει να υπαρχει αυτο το slow motion?
diakoman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Σε οποιοδηποτε σκληρο κ αν βρισκεται το mp3?Ακομα και σε εξωτερικο/usb φλασακι? Σχετικα με το youtube. Να υποθεσω πως o browser σου λειτουργει κανονικα? Οταν ανοιγεις νεο tab, εξακολουθει να υπαρχει αυτο το slow motion? Ναι, αυτό με το mp3 δεν ήταν σοβαρό στοιχείο. Μόλις πέρασα winamp και παίζει κανονικά(όσον αφορά τον ήχο, και αυτό κολλάει όταν ανοίγει),ο wmp είναι που έχει το πρόβλημα... Ο browser σαν πρόγραμμα κολλάει όταν ανοίγει ή κάνει maximize/minimize αλλά εντός όλα οκ (και το new tab ok)
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μερικα στοιχεια ακομα: Τα 7 ειναι "παρθενα", fully updated και στο pc υπαρχουν μονο οι απαιτουμενοι μετα το φορματ drivers (+winamp προφανως)? Για την gpu εχεις βαλει τους επισημους της nvidia, σωστα? Long shot: Τα power options στο control panel σε ποιο setting ειναι?
diakoman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μερικα στοιχεια ακομα: Τα 7 ειναι "παρθενα", fully updated και στο pc υπαρχουν μονο οι απαιτουμενοι μετα το φορματ drivers (+winamp προφανως)? -Δοκίμασα και win7 sp1 home edition με όλα τα updates και μια version "Windows7 SP1® Ultimate Alchemist 2012" που την είχα δοκιμάσει παλιότερα και σε άλλο pc και δούλευε κυριλέ. Αυτή την στιγμή έχω τα Alchemist +winamp/+realplayer και κάποια βασικά (directX κλπ) αλλά και τα home edition που δοκίμασα και ήταν τελείως άδεια είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Για την gpu εχεις βαλει τους επισημους της nvidia, σωστα? Ναι όλο το πακέτο για την 9600GT. Long shot: Τα power options στο control panel σε ποιο setting ειναι? High Perfomance και όλα 'Never'..
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Αυτή την στιγμή έχω τα Alchemist +winamp/+realplayer και κάποια βασικά (directX κλπ) Με σκοτωσες.. Σε πιστευω οτι δουλευαν κανονικα σε αλλο pc παλαιοτερα, αλλα κανε τον κοπο να βαλεις το κανονικο λειτουργικο στο επομενο format. Απτη στιγμη που ετρεχαν κανονικα τα Home ας το ψαξουμε ακομα λιγο. Κανε ενα κοπο να κατεβασεις τον process explorer και να δεις τι γινεται στο System Information (Ctrl+I) To Ι/Ο και το Disk σε τι επιπεδα κυμαινονται σε idle καταστασεις αλλα και την ωρα που ανοιγεις πχ τον wmp? Σχετικα με το Ubuntu. Ειναι εγκατεστημενο στον ιδιο δισκο με τα Windows?
diakoman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Απτη στιγμη που ετρεχαν κανονικα τα Home ας το ψαξουμε ακομα λιγο. Λάθος διατύπωση μάλλον, τα home (με δικό μου pass κλπ) δούλευαν το πάλαι, αλλά και αυτά σε slow motion τρέχουν τώρα. Κανε ενα κοπο να κατεβασεις τον process explorer και να δεις τι γινεται στο System Information (Ctrl+I) To Ι/Ο και το Disk σε τι επιπεδα κυμαινονται σε idle καταστασεις αλλα και την ωρα που ανοιγεις πχ τον wmp? έχουμε και λέμε 0.74% cpu, 1.4gb physical για RAM, I/o και Disk <100kb idle... με windows media player έφτασε το I/O / disk το 1.5-1.8mb αλλά μέσο όρο έχει πάλι <100kb ενώ με το winamp φόρτωσε όπως έπρεπε μαζεμένα 5mb από το I/O και έπαιξε κανονικά Σχετικα με το Ubuntu. Ειναι εγκατεστημενο στον ιδιο δισκο με τα Windows? Τα έβαλα και στον δίσκο που ήταν τα ubuntu (είχα κάνει δυναμικό partition) αλλά τώρα τα τρέχω μόνα τους τελείως στον δίσκο (και κανέναν άλλον συνδεμένο πάνω για ασφάλεια σε περίπτωση που ήταν κάποιος ιός)
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δεν βλεπω κατι παραλογο προς το παρον. Σχετικα με την Alcemist με ενα googling βρηκα τα παρακατω και εχω βαλει σε bold μερικα απο τα μελανα σημεια, τα οποια δεν βοηθανε καθολου. Description: • Build upon the official Win7 64-bit EN 7601 U Service Pack 1 Refresh image. • Exclusive style, with 6 Themes added especialy for the Build. ***NOTE: Don't distribute Themes in original or modified form, allowed only for personal use!!*** (..αστειο το συγκεκριμενο) • Applied necessary tweaks. Disabled disk-timeout, standby, hibernation, UAC (User Account Control), remote registry, network. (System restore is not disabled, it is untouched) • Integrated Internet Explorer 9.04 x64 • Integrated Net Framework 4.0 x86/x64 with updates • Added new default wallpapers with the removal of the originals. Added exclusive wallpapers "HQ", "Splash", "Art Photo" (in c://windows/web/wallpaper) • Tweaked logon screen (for the stability of the system not recommended to change) • Tweaked Media Player style • Changed default user pics • Replaced hundreds of system resources (dialogues, pictures, icons etc) • Drivers: not touched • Activation: not needed. Check in Contol Panel-System after installation. Σε safe mode εχεις ιδια συμπεριφορα?
diakoman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Nop σε safe mode δεν έχει το epic slow motion effect. Αλλά είναι safe mode ***NOTE: Don't distribute Themes in original or modified form, allowed only for personal use!!*** Τσίπα δεν έχουν πάνω τους!
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δυστυχως η προταση μου λογο των παραπανω, ειναι να περασεις για αρχη σε μια κανονικη εκδοση Windows (home/pro/ultimate, οτι αγαπας). Δεν λεω πως φταιει απαραιτητα η εκδοση, αλλα σιγουρα εχεις να σκεφτεσαι (και εγω μαζι) και αυτο το ενδεχομενο και πιθανοτατα θα ειναι λιγοτερο χρονοβορα διαδικασια η ευρεση του προβληματος. Εφοσον το επιθυμεις και δεν βρεις διαφορετικη λυση μπορουμε να συνεχισουμε την αναλυση απο κει.
diakoman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δυστυχως η προταση μου λογο των παραπανω, ειναι να περασεις για αρχη σε μια κανονικη εκδοση Windows (home/pro/ultimate, οτι αγαπας). Δεν λεω πως φταιει απαραιτητα η εκδοση, αλλα σιγουρα εχεις να σκεφτεσαι (και εγω μαζι) και αυτο το ενδεχομενο και πιθανοτατα θα ειναι λιγοτερο χρονοβορα διαδικασια η ευρεση του προβληματος. Εφοσον το επιθυμεις και δεν βρεις διαφορετικη λυση μπορουμε να συνεχισουμε την αναλυση απο κει. Ξαναπερνάω λοιπόν μια καθαρή version και όχι την Home που πέρασα και ήταν και αυτή "τα ζώα μου αργά" (πιο καθαρή να μην γίνεται) και επιστρέφω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ξαναπερνάω λοιπόν μια καθαρή version και όχι την Home που πέρασα και ήταν και αυτή "τα ζώα μου αργά" (πιο καθαρή να μην γίνεται) και επιστρέφω. Οkie, θα εχεις οση βοηθεια μπορω να σου δωσω
diakoman Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 So far so good, έβαλα Win7-64x-Prof και είναι όλα οκ. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα "καθαρά" Home edition που έβαλα μου βγάζαν πάλι slow-motion. Μέχρι νεοτέρας το πρόβλημα έφυγε, GiO σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα