Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το "ξεθάβω" κάπως, αλλά καλύτερα από το να ανοίγω νέο θέμα.

Διάβασα στο νετ σε κάτι reviews για ένα "prediction" που έχει το G400 (κι ότι είναι κάτι "κακό"). Τί ακριβώς είναι το prediction και διορθώνεται ή όχι;

Επίσης, σε κάποια άλλα reviews κάνουν λόγο για απογοητευτικό scroll wheel. Πόσο ισχύει αυτό; Και για μένα που χρησιμοποιώ 6 χρόνια τώρα ένα MS Basic Optical Mouse 1.0A, θα είναι πρόβλημα;

Δημοσ.

Το "ξεθάβω" κάπως, αλλά καλύτερα από το να ανοίγω νέο θέμα.

Διάβασα στο νετ σε κάτι reviews για ένα "prediction" που έχει το G400 (κι ότι είναι κάτι "κακό"). Τί ακριβώς είναι το prediction και διορθώνεται ή όχι;

Επίσης, σε κάποια άλλα reviews κάνουν λόγο για απογοητευτικό scroll wheel. Πόσο ισχύει αυτό; Και για μένα που χρησιμοποιώ 6 χρόνια τώρα ένα MS Basic Optical Mouse 1.0A, θα είναι πρόβλημα;

Το prediction το είχε βάλει η logitech αρχικά σαν feature αλλά μετά απο πολλά παράπονα το αφαίρεσε σε επόμενες παρτίδες. Το scroll wheel σαν πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε αλλά το συνήθισα γρήγορα και πλέον δεν βλέπω διαφορά. Θα βοηθούσε αν μπορούσες να πας σε κάποιο κατάστημα να το δεις από κοντά.

Δημοσ.

Το prediction το είχε βάλει η logitech αρχικά σαν feature αλλά μετά απο πολλά παράπονα το αφαίρεσε σε επόμενες παρτίδες. Το scroll wheel σαν πρώτη εντύπωση δεν με ενθουσίασε αλλά το συνήθισα γρήγορα και πλέον δεν βλέπω διαφορά. Θα βοηθούσε αν μπορούσες να πας σε κάποιο κατάστημα να το δεις από κοντά.

Σ'ευχαριστώ φίλε. Είχα απελπιστεί είτε ότι δεν έχει πουλήσει στην Ελλάδα, ή ότι δε θέλει κάποιος να απαντήσει.

Ψάχνω να το βρω τώρα σε κάποιο κατάστημα να πάω να το δω. Στο πλαίσιο έχω πάει σε 2 καταστήματα, αλλά δεν το είχαν.

Το scroll wheel είναι "ελεύθερο", ή έχει αυτό το "κλικ";

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ φίλε. Είχα απελπιστεί είτε ότι δεν έχει πουλήσει στην Ελλάδα, ή ότι δε θέλει κάποιος να απαντήσει.

Ψάχνω να το βρω τώρα σε κάποιο κατάστημα να πάω να το δω. Στο πλαίσιο έχω πάει σε 2 καταστήματα, αλλά δεν το είχαν.

Το scroll wheel είναι "ελεύθερο", ή έχει αυτό το "κλικ";

Τίποτα ρε συ. Τις 2-3 πρώτες μέρες το "κλικ" ήταν πιο αισθητό αλλά μόλις το "στρώσεις" λίγο το ποντίκι πιστεύω δε θα το καταλαβαίνεις. Να ξέρεις πάντως ότι αρκετά g400 έχουν παρουσιάσει πρόβλημα στο σημείο που βγαίνει το καλώδιο απο το ποντίκι (εκεί βρήκαν να κάνουν οικoνομια). Βέβαια τα αλλάζει χωρίς πολλά πολλά η logitech.

Δημοσ.

Τίποτα ρε συ. Τις 2-3 πρώτες μέρες το "κλικ" ήταν πιο αισθητό αλλά μόλις το "στρώσεις" λίγο το ποντίκι πιστεύω δε θα το καταλαβαίνεις. Να ξέρεις πάντως ότι αρκετά g400 έχουν παρουσιάσει πρόβλημα στο σημείο που βγαίνει το καλώδιο απο το ποντίκι (εκεί βρήκαν να κάνουν οικoνομια). Βέβαια τα αλλάζει χωρίς πολλά πολλά η logitech.

Σε αυτά τα χρήματα, το προτείνεις; Ή να δω κάτι άλλο;

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα, το προτείνεις; Ή να δω κάτι άλλο;

Στον ένα μήνα που το έχω είμαι ευχαριστημένος. Δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή. 31 ευρώ απο amazon και 36 το πιο φτηνό στο skroutz, αν θυμάμαι καλά. Είχα δει σε άλλο topic ότι έψαχνες και πληκτρολόγιο. Έχεις καταλήξει κάπου; Είμαι κι εγώ στο ψάξιμο και λόγω περιορισμένου budget, είμαι ανάμεσα σε g105 kai g110. Ξέρεις αν τα έχει διαθέσιμα σε public, πλαίσιο κτλ για να τα δω από κοντά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...