Προς το περιεχόμενο

thomson 585 v8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα disconncet-connect και τελικά δούλεψε ρολόι. Είστε άρχοντες. Παρεπιμπτόντως να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Βρήκα στο portforward.com ένα δωρεάν προγραμματάκι που λέει ότι σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις δωρεάν σταθερή ip. Μπορώ με αυτό το πρόγραμμα να έχω σταθερή ip και στο router μου; Να συνδέομαι δηλαδή πάντα μέσω της ίδιας ip χωρίς να πληρώνω στον πάροχό μου παραπάνω χρήματα;

εβγαλες την αυξημενη ασφαλεια αλλα δεν εκανες αυτο που ελεγε στο τελος.οτι οι ρυθμισεις θα εφαρμοστουν αφου κανετε ενα disconnect -connect.

για το προγραμμα τωρα

πας www.no-ip.com/

φτιαχνεις ενα account Πχ [email protected] password 1234567890

Μετα αφου μπεις μεσα φτιαχνεις ενα Host πχ Poulinos.no-ip.info

αφου το φτιαξεις πας στο Thomson και στο toolbox και στο dynamic dns.

διαλεγεις

username αυτο που κανεις Login sto site px [email protected]

password το password που κανεις Login. px 1234567890

service βαζεις No-ip.

host πχ Poulinos.no-ip.info και apply

τωρα απεξω αντι να γραφουν την ip σου θα γραφουν καθε φορα το Poulinos.no-ip.info.αυτο απο πισω ειναι η Ip σου.αν κλεισεις ξανανοιξεις το ρουτερ επειδη αυτο τρεχει συνεχεια στον ρουτερ θα ενημερωσει το Noip με την καινουρια σου ip για να μην εχεις θεμα.υπαρχει και με την μορφη client στο pc αλλα α.πρεπει να εχεις Pc και να ειναι ανοιχτο

οποτε δεν λεει.οποτε καλυτερα στο ρουτερ.λογικα και το καταγραφικο εχει dyndns μεσα αλλα μπορεις να το κανεις στο ρουτερ.αμα θες για θεματα Retandancy θα μπορουσες να φτιαξεις δυο.ενα στο ρουτερ και ενα στο καταγραφικο.οποτε και να φαει φρικη το ενα αν και δυσκολα να εχεις το αλλο.η σταθερη Ip πρεπει να ειναι κανα 5-10 ευρω παραπανω νομιζω.επισης οταν κανεις ping to poulinos.no-ip.info θα σου βγαζει ποια ειναι η ip σου:)αν και στον explorer θα γραφεις απευθειας το Poulinos.noip.info

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...