BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα.Φτιάχνω ένα site αυτην την περίοδο και ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να αντιγράφω ακριβως οπως είναι το κειμενο απο κάποιο άλλο site ?Πως θα βάζω την πηγη δηλαδη? Ξερει κανείς;Παιδιά είναι επείγον!!!
Pseudonymo1212 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αυτόματα εννοείς ή τι βήματα-διαδικασίες χρειάζονται για "νόμιμη" αντιγραφή με το χέρι? Γενικά: Αντιγράφεις το άρθρο και κάνεις clear το φορματ τους. (Αντιγραφή στο Notepad) To επικολλάς στο Site σου και στο τέλος βάζεις πηγή Επειδή μπορεί να "τσαντίσεις" κόσμο με την αντιγραφή. Όλα με μέτρο! να παίρνεις από πολλά Site και να μην το γ**εις και όλη την ώρα παίρνεις άρθρα από έναν. Επίσης, να μην αντιγράφεις όλο το άρθρο. Αν είναι μεγάλο, αντέγραψε 3-4 παραγράφους (αν είναι μικροί) ή 2-3 (αν είναι κάπως μεγάλοι και βάλε: Διαβάστε περισσότερα στο: Insomnia.gr (to insomnia.gr ειναι url προς το αθρο) Συμβουλές Πάντα να βάζεις nofollow στα Links γιατί δεν θα κερδίσεις τίποτα. Όχι πως με αντιγραμμένο περιεχόμενο θα ανέβεις στο ranking αλλά δεν βαριέσαι... Αν δεν βαριέσαι άλλαξε τίτλο ώστε να ξεχωρίσεις. Όταν κάποιος πατάει στο Google και δει τα 5 πρώτα αποτελέσματα με τον ίδιο τίτλο, και ο 6ος είναι διαφορετικός, είναι πολύ πιθανό να επιλέξει τον 6. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι εννοείς αυτόματα?Copy-paste εννοώ να κάνω
Pseudonymo1212 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι εννοείς αυτόματα?Copy-paste εννοώ να κάνω Νόμιζα με feeds. Υπάρχουν modules που φορτώνουν αυτόματα άρθρα από feeds και εσύ ξύνεσαι. Αλλά είναι μόνο 1-2 γραμμές. Τόσο δίνουν μέσω RSS. Πολύ σπάνια θα βρεις κάποιον να δίνει περιεχόμενο στο κοινό (RSS) και να είναι φουλ (έστω γεμάτη παράγραφο) Φυσικά αυτό δεν θα σε βοηθήσει στο Ranking. Μπορεί να έχεις 1000 άρθρα σε 1 μέρα από 1-2 γραμμές το καθένα και να μην ανέβεις καθόλου, και από την άλλη να έχεις 10 κανονικά άρθρα και να ανέβεις περισσότερο. PS: Για το Copy-Paste σου έγραψα πάνω. Όλοι το κάνουν. Φαντάσου ακόμα και το newsbomb.gr που είναι το Ν1, αντιγράφει αρκετά. ΥΓ: Προσωπικά έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα που μου δείχνει τα σημαντικά άρθρα από κάποια συγκεκριμένα Sites που έχω δηλώσει, και με 1 κλικ μου ετοιμάζει τα πάντα. Αυτόματα συμπληρώνει τα πεδία. (είναι για blogger μόνο) Οπότε μπορείς να αναπτύξεις ένα εργαλείο που θα σε γλιτώσει αρκετό χρόνο 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ.Κάτι τελευταίο .Μπορώ να αντιγράψω στον υπολογιστη μου το logo της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης απο το site της και το βάλω στο site που φτιάχνω και να το χω σαν Logo στο δικό μου site?
Pseudonymo1212 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ.Κάτι τελευταίο .Μπορώ να αντιγράψω στον υπολογιστη μου το logo της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ξάνθης απο το site της και το βάλω στο site που φτιάχνω και να το χω σαν Logo στο δικό μου site? Μην με ρωτάς για τι είναι νόμιμο και τι όχι. Παραπάνω σου απάντησα πως να το κάνεις διακριτικά. Δεν είπα ότι αν κάνεις αυτά που σου είπα θα είσαι νόμιμος. Γενικά για τα άρθρα, καλό είναι οι εικόνες που είναι "αποκλειστικές" να βάζεις το Url και να μην την φορτώνεις από τον Server σου. Να μην την φιλοξενείς δηλαδή. 1
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μην με ρωτάς για τι είναι νόμιμο και τι όχι. Παραπάνω σου απάντησα πως να το κάνεις διακριτικά. Δεν είπα ότι αν κάνεις αυτά που σου είπα θα είσαι νόμιμος. Γενικά για τα άρθρα, καλό είναι οι εικόνες που είναι "αποκλειστικές" να βάζεις το Url και να μην την φορτώνεις από τον Server σου. Να μην την φιλοξενείς δηλαδή. Ωραίος φίλε. Όχι απλά δηλαδή να κλέβεις το content αλλά να το κάνεις και hotlink. Thumbs up.
Pseudonymo1212 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ωραίος φίλε. Όχι απλά δηλαδή να κλέβεις το content αλλά να το κάνεις και hotlink. Thumbs up. Πολύ "παρθένα" είσαι ρε φίλος. Μπράβο σου! όπου και να σε βλέπω εδώ μέσα, λες ότι κάνεις μόνο νόμιμα πράγματα! 1
defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πολύ "παρθένα" είσαι ρε φίλος. Μπράβο σου! όπου και να σε βλέπω εδώ μέσα, λες ότι κάνεις μόνο νόμιμα πράγματα! Δεν είναι δύσκολο. Οι περισσότεροι που βλέπεις εδω μέσα το κάνουν. Να το δοκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα