Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η γνώμη σας για την αντιγραφή άρθρων από άλλα site η αν σας έχει τύχει να σας κλέψουν άρθρα από την ιστοσελίδα σας.

Δημοσ.

παντα πρεπει να αναφερεις την πηγη.

υπαρχουν sites που απλα αναδημοσιευουν αρθρα, σχολια κοκ απο αλλα sites με πηγες

και εχουν μεγαλη επιτυχια.

τωρα το να παρεις αυτουσιο ολο το αρθρο και να μην αναφερεις την πηγη ε ειναι ολιγον ενοχλητικο αν το αντηληφθεις,

επισεις το να στο κανουν μια, δυο φορες παει και ερχετε αν στο κανουν συνεχεια ειναι το προβλημα οποτε και παιρνεις αλλα μετρα.

αν αναφερομαστε σε blogs και σου παρουν καποιο αρθρο δεν μπορεις να κανεις και πολλα αν δεν τα εχεις νομιμα κατοχυρωσει.

Δημοσ.

παντα πρεπει να αναφερεις την πηγη.

υπαρχουν sites που απλα αναδημοσιευουν αρθρα, σχολια κοκ απο αλλα sites με πηγες

και εχουν μεγαλη επιτυχια.

τωρα το να παρεις αυτουσιο ολο το αρθρο και να μην αναφερεις την πηγη ε ειναι ολιγον ενοχλητικο αν το αντηληφθεις,

επισεις το να στο κανουν μια, δυο φορες παει και ερχετε αν στο κανουν συνεχεια ειναι το προβλημα οποτε και παιρνεις αλλα μετρα.

αν αναφερομαστε σε blogs και σου παρουν καποιο αρθρο δεν μπορεις να κανεις και πολλα αν δεν τα εχεις νομιμα κατοχυρωσει.

εγω αν έπαιρνα άρθρα θα ανάφερα την πηγη απορώ μερικοί γιατι δεν το κάνουν.

Δημοσ.

Γιατί πολλοί πιστεύουν σε αυτό

google-pagerank-leak.jpg

Δημοσ.

Γιατι ειναι ειναι γαιδουρια μη πω τιποτε αλλο.

Εγω εδω και πολυ καιρο εβαζα πρωτοτυπο κειμενο και με καρακλευαν τα μεγαλα blogs χωρις να αναφερουν τη πηγη μη πω και για τα μικροτερα τη γυνεται, οποτε ειπα ετσι γυνεται ωραια απο εδω και περα θα κανω και εγω αντιγραφη (εννωειτε οτι αναφερω πηγη) αντι να βγαζω τα ματακια μου και να τσεκαρω συνεχως τα ξενα sites και θα γραφω δικες μου ειδησεις μονο σε θεμματα που αξιζουν.

Υ.Γ

Μεχρι τωρα εχω κανει 10 αναφορες στο Blogger

Δημοσ.

Και εγώ έκανα αναφορές στο Blogger, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι καθόλου...

Στην αρχή έστελνα και μήνυμα στον εκάστοτε blogger πριν κάνω την αναφορά, αλλά συνήθως οι απαντήσεις ήταν του τύπου "κλ@σε μου μια μάντρα","κάνε μου μήνυση","μόνος μου το έγραψα το άρθρο, δεν το αντέγραψα από εσένα", κτλ. :angry:

• Like 1
Δημοσ.

Στην αρχή έστελνα και μήνυμα στον εκάστοτε blogger πριν κάνω την αναφορά, αλλά συνήθως οι απαντήσεις ήταν του τύπου "κλ@σε μου μια μάντρα","κάνε μου μήνυση","μόνος μου το έγραψα το άρθρο, δεν το αντέγραψα από εσένα", κτλ. :angry:

τωρα αυτούς της να τους πεις τους ζητάς και των λόγω και σε βρίζουν. εγω θα έδινα μόνα σε σοβαρά blog και όχι σε εκείνους που κάνουνε το χαβαλέ τους και σε βρίζουν απο πάνω.

Δημοσ.

Και εγω του μιλαγα με ευγενικο τροπο και ευτηχως μεχρι τςρα λιγοι ειναι αυτη που ηταν αρχι@@@ και χρειαστηκε να κανω αναφορα.

Παντος καλο ειναι να κανεις αναφορα για δυο λογους πρωτον γιατι ανεβαινεις στο google search οταν δεν υπαρχει ιδια ειδηση με τη δικια σου και δευτερων αν τους κανεις πολλες καταγγελιες τους κλεινουν τη σελιδα.

αν αντιγράψω ένα άρθρο χωρίς να το αλλάξω καθόλου και αναφέρω την πηγή παραβιάζω κάποιους κανόνες??

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα σε πολλα μεγαλα φορουμ οπως εδω γυνεται αυτο, αφου υπαρχει παραπεμτικος συνδεσμος δεν νομιζω να υπαρχει καποιο κολημα.

Δημοσ.

Το πιο σωστό είναι να αναγράφεις κάτω από κάθε άρθρο το link από εκεί που το πείρες.... Δείχνεις αξιοπιστία με λίγα λόγια !!

Δημοσ.

Το πιο σωστό είναι να αναγράφεις κάτω από κάθε άρθρο το link από εκεί που το πείρες.... Δείχνεις αξιοπιστία με λίγα λόγια !!

σε μερικά site και να γραφείς την πηγή δεν επιτρέπεται

Δημοσ.

Εγω βαζω λινκ στο αρθρο που αντεγραψα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εφόσον αναγράφουμε την πηγή στο τέλος του άρθρου στο blog μας , τότε είμαστε νομικά εντάξει???? η θα μας κυνηγάνε???

Ευχαριστώ!!!!

Σ.Δ

Δημοσ.

Εφόσον αναγράφουμε την πηγή στο τέλος του άρθρου στο blog μας , τότε είμαστε νομικά εντάξει???? η θα μας κυνηγάνε???

Ευχαριστώ!!!!

Διαβάζεις τους όρους χρήσης της σελίδας που αντιγράφεις. Άμα σου γράφει κάτι σε στυλ "Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη." (από το in.gr), αλλά εσύ το κάνεις μπορεί και να σε κυνηγήσουν. Αμφιβάλλω βέβαια αν τελικά θα το κάνουν ή αν γενικότερα θα έχεις συνέπειες

Δημοσ.

Διαβάζεις τους όρους χρήσης της σελίδας που αντιγράφεις. Άμα σου γράφει κάτι σε στυλ "Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη." (από το in.gr), αλλά εσύ το κάνεις μπορεί και να σε κυνηγήσουν. Αμφιβάλλω βέβαια αν τελικά θα το κάνουν ή αν γενικότερα θα έχεις συνέπειες

Μετα τα site που βαζουν απλα το ονομα σου δηλαδη σε εμενα technewz χωρις ομως να βαζουν ενεργο συνδεσμο τι γυνεται ???

Εχω παρατηρησει συστηματικα οτι γυνεται απο καποια site και μαλιστα αρκετα μεγαλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...