Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε στην ΓΓΚ και ρώτα τους αν επικοινώνησαν μαζί τους και πιο είναι το αποτέλεσμα.

Εγώ έναν φίλο τον απετρεψα από την Lenovo σήμερα λόγω του γεγονότος.. Γι'αυτο καλό είναι να τα μαθαίνουμε αυτά.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλλημερα σημερα το κοινοποιησε η γενικη γραματεια καταναλωτη.Αναμενω την απαντηση τους.H lenovo στον κοσμο της οπως παντα.Δεν ξερουν τι τους γινεται ως προς το θεμα μου.Με αλλα λογια κολοκυθια τουμπανα.Λυση καμια η Γ-Υ-Φ-Τ-Ι-Α σε ολο της το μεγαλειο!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια σημερα 2ΜΑΗ ακομσ τιποτα φορτιστης ξεφτιλα σκετη!!!Αυτη την βδομαδα Θ-Α παραλαβουνε βεβαια δεν τους πιστευω πλεον!!!Οσο για γενικη γραματεια και τετοια τους εκανε τα 3 - 2 μου εστειλαν κι εμενα αντιγραφο να το χω στην συλλογη μου!!!Αλλα κανενα προβλημα γι αυτους του Αγιου Π ισως να παραλαβω!!!

Δημοσ.

Η λύση για μένα, για να κάνεις επιτέλους τη δουλειά σου.

Όταν με το καλό φιλοτιμηθούν και σου στείλουν καινουριο φορτιστή, τον κρατάς για εφεδρεία....

Δημοσ.

Οταν ειχα επαφες με την IBM (την σημερινη lenovo) ειναι παγκοσμια εγγυηση. Δηλαδη δεν τους ενοιαζε απο που το πηρες, απο επισημο η ανεπισημο, απο ελλαδα η απο την αλλη ακρη. Εαν ηταν γνησιο προιον της εταιριας και ειχες αποδειξη αγορας απο εκει που το πηρες τοτε ειχες την εγγυηση.

Άλλο support υπόκειται στις σειρές ThinkPad και άλλο στις σειρές IdeaPad, που ουδεμία σχέση σε ποιότητα κατασκεύης και αξιοπιστίας έχουν μεταξύ τους. Κατά συνέπεια κι άλλες επιλογές εγγύησης, άλλο στοκ σε replacement parts klp...

Ως service provider προσωπικά επιλέγω την Cosmos. Τους θεωρώ πολύ πιο επαγγελματίες (π.χ. από την Byte από την οποία και είχα μέτρια προς κάκιστη εμπειρία ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης).

Όποτε θέλησα spare part για ThinkPad, το είχα από την Cosmos σε 2-4 εργάσιμες, ενώ για warranty claims, στις 2 μέρες είχα το από αντικατάσταση FRU στα χέρια μου.

Επομένως καλό είναι να μή τα κάνουμε όλα σούπα για τη Lenovo γενικά και τις εγγυήσεις που παρέχει.

Ό,τι πληρώνει παίρνει κανείς αφενός στις εγγυήσεις, αφετέρου δε σημαίνει ότι από τόσα μοντέλα στην αγορά θα υπάρχουνε ΟΛΑ τα parts άμεσα διαθέσιμα σε στοκ (πόσο μάλλον από σειρές consumer/economy.

Απευθυνθηκα στο τηλεφωνο που υπαρχει στο site τους και η εταιρια που θα με εξυπηρετησει ειναι lenovo teleperformance.Για after market φορτιστη το ξερω οτι ειναι φθηνος.Αλλα γιατι ρε γαμοτο δεν εχουν ουτε φορτιστη διαθεσιμο?εξαλου να ειναι μονο για το δικο μου laptop αποκλειεται!!!2 μηνες αναμονη!!!αυτοκινητο ειναι?

Δοκίμασε να αλλάξεις τον Service Provider αν αυτό είναι εφικτό.

90W ΑC Charger δεν είναι δυσεύρετο part, κάτι άλλο παίζει.

Θυμάσαι το FRU του χαλασμένου σου Charger?

Λογικά 92P1104, ή 92P1108, ή 42Τ4428 έχεις.

Δες το λίγο και πόσταρε αν δε σου κάνει κόπο, υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.

Δημοσ.

ADP-65KH B ΚΩΔΙΚΟΣ 20V 3,25a και στη lenovo πηρα την προηγουμενη βδομαδα με κοροιδεψαν μου ειπαν οτι θα το στειλουν και δεν το εστειλαν.Κοροιδευουν τα Ζωα!

εχω αγορασει φορτιστη και κανω την δουλεια μου απλα αυτα τα ζωα με κοροιδευουνε τωρα τα πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ελλαδα.Οσο αυτο που λες για την εγγυηση οτι πληρωνεις παιρνεις ,ειχα και hp ιδιας τιμης σε 15 μερες ηταν ετοιμο.οποτε μην λεμε οτι θελουμε.Απλα εγγυηση δεν υπαρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...