De_la_sol Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 μην διαβαζω τετοια και σκεφτομαι την αγορα ενος lenovo!!! Προς αποφυγη παρεξηγησεων εγω αναφερθηκα γενικος.. το τι επικρατη σε αγορες (μαρκες και προιοντα) εδω στην ελλαδα. Απ αυτα που διαβαζω στο forum για ολες τις μαρκες εχουν να πουν καλα, και κακα. Δεν παει να πει οτι η lenovo δεν ειναι καλη σαν μαρκα... Υπαρχουν ατομα που εχουν lenovo αρκετα χρονια και ειναι πολυ ευχαριστημένοι
evagelou Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 εφοσον το πηρες απο to pixmania τι να πω...δεν βλεπεις στον σκρουτζ πως ολοι τα ιδια με σενα λενε? αλλο ενα παλικαρι περιμενε 6 μηνες για μια ψηφιακη και τελικα μετα απο 6 μηνες την πηρε πισω και παλι χαλασμενη! μακρια κ αγαπημενοι με το εν λογο καταστημα!τα λεφτα π κ καλα γλυτωνεις τα πληρωνεις σε ταλαιπωρια κλπ.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΛΑ!αλλοι κανουν εμβασμα και δεν πηραν ουτε τα λεφτα τους πισω! ειναι τραγικοι οι τυπαδες εκει μεσα!
lampisd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το λαπτοπ εχει ευρωπαικη εγγυηση το δεχεται και η λενοβο ελλαδας.Το Πιξμανια δεν φταιει.Η λενοβο φταιει που δεν εχει ανταλλακτικα.επισης το2130087200 δεν το σηκωνουν ποτε!!!! Το λαπτοπ εχει ευρωπαικη εγγυηση το δεχεται και η λενοβο ελλαδας.Το Πιξμανια δεν φταιει.Η λενοβο φταιει που δεν εχει ανταλλακτικα.επισης το2130087200 δεν το σηκωνουν ποτε!!!!
lampisd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 τελικα εκανα καταγγελια και στην ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ .Για να δουμε τι θα γινει.
mylo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 εγω που ειχα ελατωμματικο φορτιστη στο laptop μου (της dell) σε δυο μερες τον ειχα σπιτι με courier. αυτη ειναι η διαφορα στην εξυπηρετηση των εταιριων.
lampisd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Τελικα επικοινονησε η εξυπηρετηση της λενοβο με τα κεντρικα σαν κατεπειγον για αμεση αντικατασταση τωρα θεος ξερει ποτε ειναι το αμεσα για αυτους.Παντως δεν πιστευω οτι θα γινει κατι .Την επομενη φορα θα επιλεξω dell για να εχω ανθρωπινη αντιμετωπιση.
bebis4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 παιδια η lenovo εχει service μονο στην αθηνα? δεν εχει θεσσαλονικη? και αν σου χρειαστεις ξερει κανεις αν ερχεται κουριερ το παιρνει και το επιστρεφει η το στελνεις εσυ?
lampisd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Εμενα μου ειπαν οτι δεν θα επιβαρυνθω μεταφορικα.το δικο μου ειναι το g570.
weather1967 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Φιλε μου αν μπορεις να αγορασεις ενα φορτιστη universal με κανα 30 άρι ευρώ,η αν βρεις απο τις αγγελιες κανα μεταχειρισμενο,η να τους πεις αν γινεται να σου στειλουν απο την αντιπροσωπια κανα μεταχειρισμενο μεχρι να ερθει ο καινουργιος,να κανεις την δουλειά σου. Γιατι αν δεν υπαρχει οντως φορτιστης ετοιμοπαράδοτος θα εισαι 2 μηνες χωρις laptop ?,και τι να κανεις απο το να περιμενεις. Παντος οντως πολυ περιεργο να υπαρχει έλειψη φορτιστή,δεν ειναι δά και κανα σπάνιο ανταλακτικό. Edit: A τώρα είδα το μήνυμα #22,αλλά καί παλι δεν παει χαμενος ενας φορτιστής universal,η μεταχειρισμένος,σαν backup,για το λαπτοπ.
bebis4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Εμενα μου ειπαν οτι δεν θα επιβαρυνθω μεταφορικα.το δικο μου ειναι το g570. απο που εισαι? θα το στειλεις αθηνα δηλαδη γιατι εισαι εκτος?
orck Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ξεφτιλες εαν για να κινηθουν θελουν πιεση απο ΓΓΚ. Ξεφτιλες.
lampisd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Απο επαρχια ειμαι μου ειπα οτι δε θα χρειαστει να στειλω τον δικο μου και οτι θα μ στειλουν αυτοι τον καινουριο.Τωρα το ποτε ενας θεος ξερει...Μου εχουν βγαλει την πιστη ειλικρινα.
lampisd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Toυς ξαναπηρα τηλεφωνο να τους ρωτησω ποτε τελικα θα παραλαβω και τι εχει γινει με τα κεντρικα της lenovo,χτες λοιπον μου ειπαν οτι το χαν προωθησει ως κατεπειγον και το χε δεχθει η lenovo να εξυπηρετηθω γρηγοροτερα.Σημερα λοιπον τους ρωτησα να μου πουν τι ενοουν γρηγοροτερα ποτε ακριβως,και μου ειπαν οτι ακομα δεν τους εχουν ενημερωσει για ημερομηνια παραλαβης αλλα μαλλον σε 15 μερες απο σημερα.Να θημυσω οτι η πρωτη επικοινωνια μαζι τους ηταν 12.3.2012 και ακομα δεν εχει γινει τιποτα απολυτως.Καμια-μα ΚΑΜΙΑ Εξυπηρετηση!!!Δεν τους ενδιαφερει στα αληθεια καθολου!!!Σαν να μιλαω στον τoixo ταλαιπωρια σκετη! Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2012 από lampisd
lampisd Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Kαλησπερα παιδια μπηκε Απριλης επικοινωνεισα μαζι τους αυτοι τον χαβα τους δεν τους καιγεται καρφι!!!Εξυπηρετηση special!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα