Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι κανεις λαθος φιλε μου, δεν αλλαζουν μονο τα ultimate, εγω εχω home και ειμαι οκ με την γλωσσα επελεξα οπως ειπαν οι φιλοι τα ελληνικα στην αρχη.. κατι αλλο συμβαινει

Δημοσ.

Να το προτείνω σε φιλαράκι το samsung ή να το πω να κάνει την υπέρβαση και να πάει στο Dell Inspiron Q15R (N5110) Switch i5-2450M?

Αξίζουν λέτε τα +100Ε για την GT525M έναντι της GT 520MX που έχει το Samsung?

Αλλιώς στα 550Ε, ποιον έχει αντίπαλο το Samsung? (με i5 επεξεργαστή εννοώ)

Thanks!

Δημοσ.

Καλημέρα,

έχει κανείς ιδέα τι διαφορά έχει το -S05GR που συζητάμε εδώ από το Samsung NP300E5A-S02GR. Μόνο τη ραμ βλέπω αλλά 50 εύρω για 2γίγα παραπάνω είναι πολλά..

Eιλικρινα δεν εχω ιδεα! Σιγουρα η μονη διαφορα ειναι της ραμ? Δεν βρισκω και τις τεχνικες λεπτομεριες για το S02....

edit

οκ, βρηκα τα specs των 2 εκδοσεων και οντως η μονη διαφορα ειναι τα 2GB στην Ram.

Να το προτείνω σε φιλαράκι το samsung ή να το πω να κάνει την υπέρβαση και να πάει στο Dell Inspiron Q15R (N5110) Switch i5-2450M?

Αξίζουν λέτε τα +100Ε για την GT525M έναντι της GT 520MX που έχει το Samsung?

Αλλιώς στα 550Ε, ποιον έχει αντίπαλο το Samsung? (με i5 επεξεργαστή εννοώ)

Thanks!

Ναι, αξιζουν τα 100 ευρω διαφορα. Εκτος της καλυτερης καρτας, σκεψου και το aftersale που η dell υπερτερει κατα πολυ της samsung.Aν και οπως εχω ξαναπει, μια φορα χρειαστηκα την αλμαν για σερβις εντος εγγυησης για samsung και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα, αλλα φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα!

Τωρα στα 550€, δεν ξερω να σου πω τι αλλες προτασεις υπαρχουν...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...