EvilEyes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, έχω μία απορία όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υπάρχει δυνατότητα όταν συνδέομαι σε ένα απομακρυσμένο υπολογιστή να μην πετάγεται σε αυτόν το notification κάτω δεξιά που λέει ότι έχω συνδεθεί; Εάν δε γίνεται αυτό με το Teamviewer, υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να το κάνει;
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Να επαναδιατυπώσω το ερώτημα: Ψάχνεις κάποιο πρόγραμμα το οποίο δεν θα γνωστοποιεί την σύνδεση και έμμεση παρουσία σου;
WiseGuy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Να επαναδιατυπώσω το ερώτημα: Ψάχνεις κάποιο πρόγραμμα το οποίο δεν θα γνωστοποιεί την σύνδεση και έμμεση παρουσία σου; και εγώ έτσι το κατάλαβα...
EvilEyes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Να επαναδιατυπώσω το ερώτημα: Ψάχνεις κάποιο πρόγραμμα το οποίο δεν θα γνωστοποιεί την σύνδεση και έμμεση παρουσία σου; Ακριβώς όπως το λες. Συγνώμη που δε το διατύπωσα σωστά. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα;
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ακριβώς όπως το λες. Συγνώμη που δε το διατύπωσα σωστά. Υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα; Χωρίς παρεξήγηση αλλά έχω ηθικούς φραγμούς, να σου υποδείξω το πρόγραμμα διότι εχω την «υποψία» οτι δε θα το χρησιμοποιήσεις για καλό σκοπό.
EvilEyes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση αλλά έχω ηθικούς φραγμούς, να σου υποδείξω το πρόγραμμα διότι εχω την «υποψία» οτι δε θα το χρησιμοποιήσεις για καλό σκοπό. Πίστεψέ με στην αρχή και εγώ είχα ηθικούς φραγμούς, αλλά δυστυχώς έχω υποψίες ότι δικό μου κοντινό πρόσωπο έχει πέσει θύμα κακόβουλης χρήσης του διαδικτύου. Και το πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί στο laptop μου και το desktop μου. Τέλος πάντων, εάν θέλεις μου απαντάς σε pm. Φιλικά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα