Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι θα έχετε παρατηρήσει τα site προσφορών που έχουν κατακλείσει το ελληνικό διαδίκτυο.

Πόσο άραγε χρεώνουν για να ανεβάσεις μια προσφορά;

Φαντάζομαι δουλεύουν με ποσοστά επι των πωλήσεων και εχουν διαφορετικά τιμολόγια ανάλογα με την επισκεψιμοτητα αλλα θέλω να πάρω μια γενική εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω γνωστο που απλα για καταχωρηση(οχι να ανεβει η προσφορα) περιμενει απο το πιο γνωστο σιτε 2 μηνες!

Εναν που συμετειχε μου ειπε του πειρε σχεδον 40%!!!!!!αυτο αφορουσε παλι ενα απο τα 2 τοπ site και το προβλημα του ηταν οτι τα λεφτα θα τα παιρνε μετα απο καιρο(+εξωδικο ή απλα τους τηλ δικηγορος) σε αντιθεση με ενα μικροτερο group buy σιτε.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Έχω ανοίξει σχετικό θέμα σε άλλο forum και από τα στοιχεία που έχω μαζέψει προκύπτει ότι τα deal sites ζητάνε ποσοστό 20-30% για κάθε κουπόνι, ανάλογα με την επισκεψιμότητα του site και την προσφορά του προϊόντος-υπηρεσίας.

Συνήθως ζητάνε να είναι όσο πιο συμπεσμένη σε κόστος γίνεται, για να είναι ανταγωνιστική. Οι πληρωμές γίνονται, συνήθως, με βάση τα προσκομιζόμενα κουπόνια, αλλά καθυστερούν πολύ σε σχέση και με τους χρόνους που αναγράφονται στο συμφωνητικό.

Υπάρχουν πολλοί όροι αλλά γενικά κινούνται στα ίδια επίπεδα περίπου. Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν πάει καλά η συμφωνία, όπως πρόσφατα η περίπτωση του InTheBox με το Golden Deals.

Δημοσ.

link.

γιατι και μενα το 40% που μου ειχε πει μου κανε εντυπωση.

Τι παιζει με το φπα?ποιος το πληρωνει?αν δεν κοψει αποδειξη στον πελατη ο εμπορος και οχι το σιτε παει να πει οτι οι συναλλαγες γινονται με μαυρα?

Δημοσ.

link.

γιατι και μενα το 40% που μου ειχε πει μου κανε εντυπωση.

Τι παιζει με το φπα?ποιος το πληρωνει?αν δεν κοψει αποδειξη στον πελατη ο εμπορος και οχι το σιτε παει να πει οτι οι συναλλαγες γινονται με μαυρα?

Το θέμα που έχω ανοίξει για τους Όρους και διαδικασίες πώλησης προϊόντων-υπηρεσιών από deal sites βρίσκεται σ' αυτό το forum και έχω προσπαθήσει να συγκεντρώσω όλες τις πληροφορίες που είναι σχετικές.

Αφού κλειδώθηκε το θέμα του InTheBox, που εγκλώβισε πάρα πολλά μέλη του forum, το συνέχισα στο AVClub για να έχουν επικοινωνία και ενημέρωση τα μέλη που περιμένουν ακόμη την επιστροφή των χρημάτων τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...