arsenal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Kαλησπερα παιδια ,μενω στις εστιες ειμαι φοιτητης.εδω εχουμε ιντερνετ πανεπιστημιου οπου συνδέουμαι με καλώδιο εθερνετ την πριζα με τον υπολογιστη.Ωστοσο θα ηθελα να ρωτησω πως αυτο το ιντερνετ μπορω να το "δινω "και στο κινητο μου μέσω wifi χρειαζομαι πρόγραμα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Αν εχεις Windows 7 και μια ασυρματη καρτα δικτυου στο pc, μπορεις να δοκιμασεις το Connectify
arsenal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εχω λαπτοπ ..με το προγραμα αυτο δεν νομιζω να γινεται
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εχω λαπτοπ ..με το προγραμα αυτο δεν νομιζω να γινεται Το δοκιμασες?
arsenal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 δεν με αφηνει να βαλω ουτε hotspot name ουτε password επιπλεον οταν παταω start hotspot μου βγάζει the configured share over device is currently attached to a newtwork using DHCP.Please disconnect it from this network to start a hotspot on this device
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 δεν με αφηνει να βαλω ουτε hotspot name ουτε password To συγκεκριμενο ειναι λογικο, αναφερεται και στο site του. the configured share over device is currently attached to a newtwork using DHCP.Please disconnect it from this network to start a hotspot on this device Αυτο θα πρεπει να το ψαξεις περισσοτερο. Πχ, να δοκιμασεις να βαλεις static στο pc σου και να δοκιμασεις ξανα. Eναλλακτικα ριξε μια ματια και εδω
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 να πω οτι ειναι VPN συνδεση Λογικο λοιπον να μην παιζει το συγκεκριμενο
arsenal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 μαλιστα..εγω λοιπον αυτο που θελω να κανω εναι να συνδεσω και να εχω ιντερνετ και στο κινητο μου οπου μιας και ειναι android να μπορω να μπαίνω στο android market
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα