newfather Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Η κουνιαδα μου στουκαρε σε ένα παρκαρισμένο φορτηγό κι έπαθε μια ζημιά α. Ρώτησε ένα αφαλιστή και της είπε ότι αν βρει κάποιο να της κάνει μια δήλωση ότι την τράκαρε θα την πληρώσει η ασφάλεια του. Τι ισχύει? Τι θα ζητήσουν απο την ασφαλεια?
kage Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 αν ειχε το υποτειθεμενο αυτοκ.που την τρακαρε καποια ζημια οκ.αλλιως αν το ψαξει η ασφαλιστικη τι θα πει?
Tsino Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Α ρε Ελληνάρα, το μυαλό σου στην απάτη πάντα !!!! Για αυτό είμαστε εκεί που είμαστε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε ποτέ Ραγιάδες
BadBoy Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Να υποθέσω σημείωμα στο παρκαρισμένο ούτε για πλάκα, έτσι;
artshadows Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Α ρε Ελληνάρα, το μυαλό σου στην απάτη πάντα !!!! Για αυτό είμαστε εκεί που είμαστε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε ποτέ Ραγιάδες ΑΜΑ σου πινουν το αιμα οι ασφαλιστικες σημα φοροι και εισαι αφραγκος τοτε δεν ειναι και τοσο κακο
Tsino Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ΑΜΑ σου πινουν το αιμα οι ασφαλιστικες σημα φοροι και εισαι αφραγκος τοτε δεν ειναι και τοσο κακο Ε να βγούμε τότε να κάνουμε ληστεία γιατί και εγώ άφραγκος είμαι. Δε νομίζω ότι είναι δικαιολογία σωστη. Sorry δεν το δέχομαι
akpe Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) αλλιως αν το ψαξει η ασφαλιστικη τι θα πει? Δεν πρέπει να έχει απλά ζημιά. Πρέπει να έχει ζημιά που να δικαιολογεί το στούκο σύμφωνα α) με τη ζημιά που έχει το αυτοκίνητο της κουνιάδας του TS και β) με το σχεδιάγραμμα που θα κάνει στη δήλωση. Άσε που θα το ψάξουν όσο πιο εξονυχιστικά μπορούν. Εγώ όταν είχα τρακάρει εναν παρκαρισμένο, με καλέσανε από την δική μου ασφαλιστική δυο φορές για να τους εξηγήσω ακριβώς πως συνέβη το τρακάρισμα. Γνώμη μου: Συμβούλεψέ τη να σταματήσει τις ταρζανιές και να αναλάβει τις ευθύνες της. Δεν παίζουνε με αυτά. Να υποθέσω σημείωμα στο παρκαρισμένο ούτε για πλάκα, έτσι; ΧΑΕΧΑΕΧΑΧΕΧΑΧΕΑΧΕΧΑΧΕΧΑ. Αν κρίνω από την αντίδραση του ψάχνω-να-φορτώσω-τη-ζημιά-μου-αλλού, χλωμό. ΑΜΑ σου πινουν το αιμα οι ασφαλιστικες σημα φοροι και εισαι αφραγκος τοτε δεν ειναι και τοσο κακο Με όλο το σεβασμό, αν κάποιος είναι άφραγκος και δεν έχει να πληρώσει ασφάλεια, τέλη, βενζίνες και τα ρέστα, από το να το ρίξει στην απάτη έχει δυο επιλογές. Ή θα πάρει ένα αμαξάκι που δεν καίει τα άντερά του και θα κάνει μια φτηνή ασφάλεια ωστε να είναι καλυμένος για τα βασικά, ή απλά δεν θα πάρει αμάξι. Λέμε τώρα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2012 από akpe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα